Canım, benim bebeğimi en son geçen Çarşamba 2.630 gr ölçtü doktorum ama önceki hafta 2.340 gr demişti, minyondur genetiktir belki falan dedi, boyunu söylemedi karın çevresinden ölçüyor anladığım kadarıyla ama cihazın da yüzde 10-20 yanılma payı da var dedi, Doğum için de 7 Mayıs a gün vermişti ama duruma göre bakalım dedi bilemiyorum küçük bebek daha zor olur zaten ilkinde de emzirme problemi yaşamıştım
maşallah canım hayırlı evlat olsunlar kizcelerinMerhabalar bende mayıs annesi adayıyken nisan annesi olanlardanım ikizlerim normal doğumla dünyaya geldiler sağlıkla küvözde kaldık birkaç gün ama iyiyiz hamd olsun. Doğum yapanlara hayırlı olsun ve yapacak olanlara kolaylıklar diliyorum. Bu arada kızlarım adı ada ve nil oldu :)
canım geçmiş olsun gözetim altında olman iyi Allah'ım en hayırlı şekilde sağlıkla kavuşmak nasip etsin bebeginleKızlar merhaba maalesef kaç zamandır buradan uzağım neler oldu okuyamadım..bende hastanedeyim yatırdılar kaç gündür bu arada 35+1 olduk rabbime şükür ama nstde sancım çıkıyor dün itibari ilede bebeğin hareketlerinde yavaşlama var bütün gece doğumhanede heran sezaryen olur diye tutuldum..sizinde 35. Haftada bebek hareketlerinde azalma oldumu acaba..bu arada çok merak ediyorum kimler doğum yaptı
R rkndmt çiğ badem ve muz ye benim de çok krampım olur normalde bana bunlar iyi geliyor. Çiğ bademi hamileliğim boyunca evden eksik etmedim. Kramplarımın az olmasını buna bağladım. Gerçi az kaldı senin bugün yarın eli kulağındadırCanım birde ben magnezyumu iki defa içiyorum kramplarim çok, icmeme rağmen sürekli kramp giriyo kalcama bacağına baldirima, kramp agrisida çok fena bisey
Enerjine hayranım, Sirkeci bugün aşırı kalabalık olur dikkat et, gezebiliyoken gez bol bol
OH kolay gelsin kuzum.Gittiler kuzumbebelerimle ilk yalnız gecemdi. Aralarında mekik dokusam da mutluyum. Az önce küçük bir fırsat buldum azıcık uyudum. Şimdi Zeynepciğimi emzireceğim. Ardından tam gaz işe güce devam inşallah Allah sana da kolaylık versin fırsatın varken gez dolaş tabi doğumdan sonra pek ele geçmez bu vakitler
evet bayadır yoksun herşey yolundamı?Slm kizlar ben malesef yine bayadr giremedim.gecmiside okuyamadim herkes iyidir insallh.biz daha beklemedeyiz.
İnşallah cnm, senin de az kalmış hayırlı doğumlar olur bi avazda kurtulursun darısı da bizeDoğuma kadar yine alır 3 e yaklaşir sıkıntı yapma, birde belli olmaz çok rahat emen bir bebiş olur inşallah:) 1-2 hafta daha var öyle düşün pozitif ol, sağlıkla doğsunlar inşallahbu arada boyu için ultrason kağıdından ki Fl nin karşısındaki sayıyı 7 ile carpiyosun canim
Canım benim de ellerim kaşınıyordu dün tüm testleri yaptı doktorum son haftalar safra birikiyor karaciğer değerlerine bakalım dedi ama normalmiş sen de sor yine de doktorunaKızlar bu saat oldu çok kötü kaşınıyorum önemli bişey mi acaba... Pazartesi kontrolüm var ama doktora gitçek bi durum var mu tecrübeli anneler...
Benimde kontrolüm pazartesi onu bekliyorum canım sorucam bende el ve ayak kaşıntısı var hafta sonuna denk geldi fakülte olduğu için gidemedim sabrediyorum şimdilik...Canım benim de ellerim kaşınıyordu dün tüm testleri yaptı doktorum son haftalar safra birikiyor karaciğer değerlerine bakalım dedi ama normalmiş sen de sor yine de doktoruna
Cnm bende kasiniyorum ilk gebeligimdede oldu bundada başladıCanım benim de ellerim kaşınıyordu dün tüm testleri yaptı doktorum son haftalar safra birikiyor karaciğer değerlerine bakalım dedi ama normalmiş sen de sor yine de doktoruna
Allah Size bağışlasınKızlar ilk çocuğum zorunlu sezeryanla doğdu açılmam olmayınca. İlk çocuk olunca cahilliğim çok vardı. Bebeği emzirmek için en uygun pozisyon nedir sezeryan sonrası tecrübelerinize göre? Bi de kızım çok uykuya meyilliydi sütüm geldiği halde düzgün emmeyince mamayla desteklemiştim. Bu çocuğumda ememese bile elimle sağıp kaşıkla falan versem diyorum. Uygun olur mu sizce? Tavsiyelerinizi keyifle okurum. Şimdiden teşekkürler
Yaşamaz mıyım çok heyecanlanıyorum ben de... Tabii daha tecrübesizim ilk olduğu için nasıl bir şey olacak neler yaşayacağım neler hissedeceğim bilemiyorum. Heyecanımızı paylaşmak çok güzel... Artık sabahları buraya bakarken acaba doğuran oldu mu diye bakıyorumKızlar bugün bebeğimi düşündüm.
sizlerde yaşıyormusunuz aynı hisleri
derin bir şekilde düşündüm. .acaba nasıl bir bebeğim olacak kime benzeyecek.
Son zamanlarda kızım çok düşkündü süte. bıraktırana kadar çok zorlandım
şimdi bebeğim gelsin emsin diye gün sayıyorum.
çok farklı duygular. 37.haftam bitiyor zaman yaklaşıyor heyecanımız artıyor şükürler olsun. bu hafta çok yoğun olacağız okul planlarımız var. düşünüyorum sonrasında ramazan geliyor ve gün sayacağım.
Rabbim sana yarattıklarının adedine sonsuz hamdû Senalar olsun...
iyikİ varsınız bu güzel platformda güzel zamanlar geçirdik , .duygularımızı paylaştık dertleştik .
Allah kucağına alanlara güçkuvvet versin
Bizlerede kutlu müjdeli sağlıklı doğum haberleri vermeyi nasip etsin
A asitane161719
Hifaa Nilayyy R rkndmt Pisikedii leylunehar KEVOK T tugce212121 M Meraycan H Happinesss26 sermed
luckyfish_2019
merhabask
@NAZ22076
Amin canım inşallahKızlar bugün bebeğimi düşündüm.
sizlerde yaşıyormusunuz aynı hisleri
derin bir şekilde düşündüm. .acaba nasıl bir bebeğim olacak kime benzeyecek.
Son zamanlarda kızım çok düşkündü süte. bıraktırana kadar çok zorlandım
şimdi bebeğim gelsin emsin diye gün sayıyorum.
çok farklı duygular. 37.haftam bitiyor zaman yaklaşıyor heyecanımız artıyor şükürler olsun. bu hafta çok yoğun olacağız okul planlarımız var. düşünüyorum sonrasında ramazan geliyor ve gün sayacağım.
Rabbim sana yarattıklarının adedine sonsuz hamdû Senalar olsun...
iyikİ varsınız bu güzel platformda güzel zamanlar geçirdik , .duygularımızı paylaştık dertleştik .
Allah kucağına alanlara güçkuvvet versin
Bizlerede kutlu müjdeli sağlıklı doğum haberleri vermeyi nasip etsin
A asitane161719
Hifaa Nilayyy R rkndmt Pisikedii leylunehar KEVOK T tugce212121 M Meraycan H Happinesss26 sermed
luckyfish_2019
merhabask
@NAZ22076
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?