- Emoji Skoru
- 3.689
- Puanlar
- 53
canım inan anlamına bakmadım . hz. Meryem'in annesinin ismi iste biliyorum.
A asitane161719 öylemiydi kız
canımsın ya. inşallah 6 hafta sonra bitecek hepsi
Herkese merhaba kızlar..
Herkes iyidir inşallah..
Bugün kontrolüm vardı.
Herşey yolunda çok şükür..
Ömerimin gelişimi gayet iyi..
3 hafta sonra kontrolüm var. Sonra haftada bir olacakmış kontroller..
Bugün doğum raporumu da aldım.
Artık ufak ufak ayaklandım. Dr araba sürmeyede izin verdi. Kendimi yormadan geziyorum artık..
karapisso canım ben oyumu Hümeyra dan yana kullanıyorum.. Adıyla sağlıkla yaşasın inşallah..
kızım naz yapıyor ya. ilk kez kan aldırdı
her gördüğüne tuktorr bana ine yaptı diyor. babasına yanlış kolunu gösterip çuk acıuoooo diyor
nazın alası
Iyiyiz cok sukur. Sen nasilsin cnmaman canım benim nasılsın
çok güzel fikirO zaman doğduğunda yüzüne bak ve ona hangi isim daha çok yakışır ona hangisiyle seslenirsen daha mutlu olursun ona göre karar ver inşallah
Allah razı olsun canımAllah bereketli güzel bir ömür versin kızına canım. İnşallah ben de yakında bir Zeynep annesi olurum. Kara kaş Kara göz olma ihtimali de var ama sarışın da gelebilir
Allah razı olsun canım
Bizim babamız da sarışın yeşil gözlü kızım tıpkı anası kara Kaş Kara goz aynı benim küçüklüğüm ama herkes oğlan babaya benzeyecek diyor bilmiyorum artık hayırlısı sağlıklı olsun da❤
Hay maşallahBenim oğlum da çok olmasa da babasına kıyasla bana benziyor kızım nasıl gelir bir fikrim yok çünkü iki tarafta da genetik olarak esmer kumral sarışın gamze kısa boy uzun boy yani ne ararsan var
Çook teşekkür ederim canım.Aminnn sağlıcakla gelsinler inşallah.Sen nasılsın bu arada canım?Bazen hepsini okuyacak fırsatım olmyo.Kayınvaliden gitti mi?Az kaldı doğuma.Ama bunlar çok fazla şirin olmuşlarsağlıkla güzellikle gelsin paşa da ağız tadıyla sahiplerini bulsun bu hediyeler inşallah. Ellerine sağlık canım çok güzel görünüyorlar buradan
Canım 70 tane yaptırdım.350, kargoyla 370e geldi.Çok tatlı olmuş kaç tane yaptırdın bir de ne kadara mal oldu sormasi ayip
Pztesi doktor kontrolüm var. Doktora ilk diyeceğim şey 'hocam allahsen şu sağıma bi tut şunu resmen çürüdü oram! Neresi var orda ne yapıyor bi göreyim?! '"Allah aşkına doktor su ultrason u şuraya bir dayada ne var orda bir göreyim " de
Arkadasimin kızının ismi de zeynep hifa. Yeğenim de zeynep. Her ikiside sarışın ve kivircik saçlı ☺Zeyneb ismini ayrı severim kara kaşlı kara gözlü oluyorlar genellikle ve çok güzel oluyorlar bir zeyneb annesi de benim kızımin ismi zeyneb hifa ❤
Sağlıkla gelsin tatlı kızın. Her 2 isimde çok guzel.Kızlar iyiki varsınız
bütün arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim sanki Hanne Meryem daha hoşuma gitti ama karar veremiyorum.
Çook teşekkür ederim canım.Aminnn sağlıcakla gelsinler inşallah.Sen nasılsın bu arada canım?Bazen hepsini okuyacak fırsatım olmyo.Kayınvaliden gitti mi?Az kaldı doğuma.
Canım 70 tane yaptırdım.350, kargoyla 370e geldi.
Pztesi doktor kontrolüm var. Doktora ilk diyeceğim şey 'hocam allahsen şu sağıma bi tut şunu resmen çürüdü oram! Neresi var orda ne yapıyor bi göreyim?! '
Arkadasimin kızının ismi de zeynep hifa. Yeğenim de zeynep. Her ikiside sarışın ve kivircik saçlı ☺
Sağlıkla gelsin tatlı kızın. Her 2 isimde çok guzel.
Herkese merhaba kızlar..
Herkes iyidir inşallah..
Bugün kontrolüm vardı.
Herşey yolunda çok şükür..
Ömerimin gelişimi gayet iyi..
3 hafta sonra kontrolüm var. Sonra haftada bir olacakmış kontroller..
Bugün doğum raporumu da aldım.
Artık ufak ufak ayaklandım. Dr araba sürmeyede izin verdi. Kendimi yormadan geziyorum artık..
karapisso canım ben oyumu Hümeyra dan yana kullanıyorum.. Adıyla sağlıkla yaşasın inşallah..
valla güzel fikirler verdin bugün Allah razı olsun. umutacağımı sanmıyorum ama insanoğlu. binbeşyüzkere söyledi çünküBunu bir yere not et büyüyünce anlatırsınunutursun sonra yoksa
Karnımın sağ yani resmen yara oldutırmalıyor mu tekmeliyor mu çözemedim. Çok bi derdi var orayla
Benimkinin de büyük bir bölümü sağda resmen tepe orası ama hıçkırıklarını her yerde hissediyorumher defasında soracam diyorum unutuyorum ama bu kez kesin soracam inşallah
karapisso
A asitane161719 ah kızlar ah..bu erkekler beni bitirdi. 1 numara kapriste 2 numara atarda 3 numara da içerden tekme tokat geri kalmıyoren büyük cocuuum da dağıta dağıta gidiyor..çocuklardan fena.
karapisso
A asitane161719 ah kızlar ah..bu erkekler beni bitirdi. 1 numara kapriste 2 numara atarda 3 numara da içerden tekme tokat geri kalmıyoren büyük cocuuum da dağıta dağıta gidiyor..çocuklardan fena.
karapisso
Sevindim çok güzel haberler bunlar
sağ salim gelir inşallah.
Allah razı olsun canım benim bakalım gelsin yüzüne bakıp içimden geçen isme karar vereceğim sitane
valla güzel fikirler verdin bugün Allah razı olsun. umutacağımı sanmıyorum ama insanoğlu. binbeşyüzkere söyledi çünkü
.artık kayınvalidem ohoooooooo çekti kadıncağız
ah kızlar Allah yardımcınız olsun senimki aşağıda bildiğiniz mesanede ve hiç yukarda bişey hissetmiyorum. sanki benimki. daha kolay Size göre. çünkü oğlum vura vura nahvetmişti kaburgalarımı. ondan biliyorum bu ağrıyı.
ayyy dağıtan adam yardım etmeyen üstelikçoçukalr bir şekilde idare ediliyorda eş zorluyor inan. Allah kolaykılar versin şekerim.
Yok yok mesane daha fena benceSevindim çok güzel haberler bunlar
sağ salim gelir inşallah.
Allah razı olsun canım benim bakalım gelsin yüzüne bakıp içimden geçen isme karar vereceğim sitane
valla güzel fikirler verdin bugün Allah razı olsun. umutacağımı sanmıyorum ama insanoğlu. binbeşyüzkere söyledi çünkü
.artık kayınvalidem ohoooooooo çekti kadıncağız
ah kızlar Allah yardımcınız olsun senimki aşağıda bildiğiniz mesanede ve hiç yukarda bişey hissetmiyorum. sanki benimki. daha kolay Size göre. çünkü oğlum vura vura nahvetmişti kaburgalarımı. ondan biliyorum bu ağrıyı.
ayyy dağıtan adam yardım etmeyen üstelikçoçukalr bir şekilde idare ediliyorda eş zorluyor inan. Allah kolaykılar versin şekerim.
Sorma sorma..arkam 3-4 kat sağlamArkan çok sağlam öyle düşünsen onların arkasını toplayacaksın ki onlar da senin arkanda dursunlar dimi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?