Ben çalışamaz raporunu 32+0 da aldım. Çalışabilir de aynı 32+0 olduğunda gün veriliyor,öncesinde verilmiyor.32+0 hafta sonuna denk gelmişti asistan yazıp mail olarak yolladi,31+6 da gittiğimde vermediler

Canım bende bir haftadır sağ kaburga tarafımda şiddetli ağrı yaşıyorum. Bebek büyüdüğü için baskı yapıyor oraya. Karnın tamamının sertleşmesi kasılma oluyor. 30. haftalardan sonra normal ama düzenli aralıklarla oluyorsa doktoruna görünmen lazım..

Canım benim pazar günü 32+0 oluyor doktor raporu pazartesi günü 32+1 de verecek. Diğer gebeliğimde de öyle olmuştu. 31+6 da verilmiyor..

Allah kolaylık versin canım. 37 lere kadar çalışmak zor oluyor. Ne iş yapıyorsun?

Canım valla girip bakamıyorum benimde aklım sizde bu aralar baya yoğun geçiyor telaşla hep bakalım Allah'ım gönlümüzün muradını versin inşallah hep dünya telaşı işte

Allah kolaylık versin canım. Meşguliyet iyidir hem kafayı dağıtırsın hem de zaman çabuk geçer.

Allah kolaylık versin canım. Meşguliyet iyidir hem kafayı dağıtırsın hem de zaman çabuk geçer.
Aynen canım öyle bir yoğunum ki doktor fitil yazmıştı onu bile almayı unutmuşum Allah'ım başka dert vermesin :))
Sizler nasılsınız ya durumlar nasıl
Ben kontrol de ağrım halsizligim çoğaldı diyince dahiliye ye yönlendirdi doktor tıp fakültesine gidiyorum ya dezavantajları bunlar hep onlar da normal dedi başka ilaç magnezyum felan vermedi zaten çok ilaca karşılar bende öyleyim ama bunlar biraz daha çekimser intörn olunca herhalde ilaç yazmaya korkuyorlar

canım öncelikle çok geçmiş olsun üst üste gelmiş hepsi.ben de geçen hafta 75 lik şeker yüklemesi yaptırdım. doktorum gebelik şekeri olduğunu söyledi. senin değerlerin kaç çıkmıştı? insülin e nasıl karar verdi doktor?

canımbenim yılsonu karar verceğiz inşallah. Bilgiler için teşekkür ederim.
Bak bu hiç aklıma gelmemişti bezin üzerine külot giydirsek nasıl olur acaba
ben denemedim ama olabilir en azından düşmez belinden :) bende yaşıyorum bu kasılmaları ama bebeğim çok aşağıda midemé ulaşması mümkün değil. bence olabilecek bir durum. Allah razı olsun canım. kalanlara uzun ömürler versin Mevam.
içimden geçeni düşüncelerimi yazdın. babasıda yapar diyor.inşallah hayırlı düzgün bir öğretmen denk gelir. 3.kez özel okula yollamak bizé çok zor olacak oda var. hem kir ahem okul kemeri sıkıyoruz elhamdülillah her halimize. inşallah o günler gelir bizler daim yazarız, Size bilgi veririm inşallah.
benim kızım çok aşığım leylunehar, dün fark ettim kasılma oldu ve bildiğin kucaktaki bebek gibi karnımda yeri belliydi. çapraz duruyordu. çok hoş ya. merakla bekliyorum o güzel günleri. sağlıkla gelsinler inşallahû teâlâ

gücün sağlığın el veriyorsa bencede 37de ayrılırsın evde daha uzun zaman geçirirsin paşanla. ve aldığın tulumlar çok hoş.. dediğin gibi gelselrde sevsek şirin bebeklerimizi. az kaldı ya baş aşağı gidiyoruz artık. bu arada ben 66.5 kiloyum. sende durumlar nasıl.
diğer kızlar kiLo durumunuz nasıl.

kızlar herkese selamlar. iyisiniz hepiniz maşallah subhanAllah.
Benim kalça ağrım ve kramplar artıyor
kızım güçleniyor ondan he
Kilo durumları nasıl sizde
ben bir haftadır sebze ağırlıklı besleniyorum.
bolll yeşillik . tam tahıllı ekmek.
bugun hacamata gittim.
kafa hacamatı oldum.
şükürler olsun bana nasip eden Rabbime

ilaç almadan yaşıyorum yıllardır. ağrı kesici Vs bitti elhamdülillah çok şükür. evelki bebeklerde kan sulandırıcı Vs kullandım ama bu gebeliğimde gerek kalmadı. kanım temizlendi hacamatlarla. yazıyorum belki faydası olur başka kardeşlerimede.

şimdi az dinleneyim herkese hayırlı günler ❤

Canım bende 37 de ayrılıp 1 hafta sonra 38 de doğum yapacağım Allah izin verirse 3. sezeryan olduğundan doktor 2 hafta erken alacağızdedi senin düşündüğün 3 hafta evde boş oturma fikrini bende düşünmüştüm

canım ben tam 32+0da aldım
Ben çalışamaz raporunu 32+0 da aldım. Çalışabilir de aynı 32+0 olduğunda gün veriliyor,öncesinde verilmiyor.32+0 hafta sonuna denk gelmişti asistan yazıp mail olarak yolladi,31+6 da gittiğimde vermediler
Canım benim pazar günü 32+0 oluyor doktor raporu pazartesi günü 32+1 de verecek. Diğer gebeliğimde de öyle olmuştu. 31+6 da verilmiyor..
Çok teşekkürler kızlar benim de 32+0 pazara denk geliyor hemşire ondan dedi demek ki 32 artıda da gelsenizsorun olmaz diye diğer ikisinde hangi gün aldığımı tam hatırlayamamıştım sağılun:)

hmm benim gidişat nomal doğum. iaşşallah bebem 37 de 38 de filan doğayım ben artık der.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…