- 16 Ağustos 2018
- 284
- 349
- 103
- 29
canım ben tam 32+0da aldımGünaydın kızlar iyi haftalar:) Benim bugün 31+1 geçen hafta doktora gitmiştim çalışabilir raporunu sordum 32 artıda gelseniz de olur sorun olmaz dedi ama siz ne zaman aldınız çalışan anneler raporlarınızı?
Günaydın kızlar iyi haftalar:) Benim bugün 31+1 geçen hafta doktora gitmiştim çalışabilir raporunu sordum 32 artıda gelseniz de olur sorun olmaz dedi ama siz ne zaman aldınız çalışan anneler raporlarınızı?
Canım bende bir haftadır sağ kaburga tarafımda şiddetli ağrı yaşıyorum. Bebek büyüdüğü için baskı yapıyor oraya. Karnın tamamının sertleşmesi kasılma oluyor. 30. haftalardan sonra normal ama düzenli aralıklarla oluyorsa doktoruna görünmen lazım..Kızlar günaydın, 3-4 gündür giremedim foruma, şehir dışına çıkmıştık aileleri görmeye. Önceliklekarapisso başınız sağolsun, Allah sabır versin.
Benim de dünden beri canım sıkkın kafam karışık bir konuda. Son 2 gündür ara ara bebek böyle sağ yanımda yukarıda sanki kaburgamın altına feci şekilde bastırıyor, canımı baya yakıyor, sertleşiyor oram sonra geçiyordu. Ama dün bir ara fark ettim ki bu durum 10-15 kere tekrarladı böyle bir yarım saat boyunca... sonra geçti, akşamı normal geçirdim, gece uyudum şimdilik yok birşey ama çok hareketli değil kuzum. Ben bunları bebeğin orayı kopuğuyla falan ittirmesi sanmıştım ama acaba kasılma mıydı bunlar diye aklıma takıldı çok... Geçmeseydi akşam hastaneye gidelim dicektim eşime nerdeyse. Size de oldu mu böyle birşey? Doktorumu aramadım ama bugün olursa tekrar arayacağım... Kasılma ile bebeğin ittirmesi arasındaki fark nasıl anlaşılır bilemedim... Böyle acısı bütün karnımda değilde çok daha ufak bir tek noktada oluyordu...
Umarım herkes güzel bir hafta geçirir
Canım benim pazar günü 32+0 oluyor doktor raporu pazartesi günü 32+1 de verecek. Diğer gebeliğimde de öyle olmuştu. 31+6 da verilmiyor..Günaydın kızlar iyi haftalar:) Benim bugün 31+1 geçen hafta doktora gitmiştim çalışabilir raporunu sordum 32 artıda gelseniz de olur sorun olmaz dedi ama siz ne zaman aldınız çalışan anneler raporlarınızı?
Allah kolaylık versin canım. 37 lere kadar çalışmak zor oluyor. Ne iş yapıyorsun?günaydııınnnnn. ya bu bebekler ne zaman doğcak acaba. doğsa da sevsek :) 30 haftayı bitirdik biz. haftaya çalışabilir raporu alıp 37 de ayrılcam. işallah 37 de doğar da 3 hafta evde boş oturmak yerine bebişle olsam daha çok zaman geçirsem.
Canım valla girip bakamıyorum benimde aklım sizde bu aralar baya yoğun geçiyor telaşla hep bakalım Allah'ım gönlümüzün muradını versin inşallah hep dünya telaşı işte
Annem çocuk üşür bunlarla taze bebek nasıl giydircen diyor bende bilemedim giyer mi ki bunları bebekben erkek tulumu olarak bunları almıştım
Canım valla girip bakamıyorum benimde aklım sizde bu aralar baya yoğun geçiyor telaşla hep bakalım Allah'ım gönlümüzün muradını versin inşallah hep dünya telaşı işte
Aynen canım öyle bir yoğunum ki doktor fitil yazmıştı onu bile almayı unutmuşumAllah kolaylık versin canım. Meşguliyet iyidir hem kafayı dağıtırsın hem de zaman çabuk geçer.
canım öncelikle çok geçmiş olsun üst üste gelmiş hepsi.ben de geçen hafta 75 lik şeker yüklemesi yaptırdım. doktorum gebelik şekeri olduğunu söyledi. senin değerlerin kaç çıkmıştı? insülin e nasıl karar verdi doktor?Özetle serklaj im var kilo veriyorum sürekli gebelik şekeri çıktı ınsulin başladılar gebelik kolestazi çıktı sürekli tüm vücudum kaşınıyor son 1 ay için bu kadar..
Öncesinde de biraz sorunlar olmuştu.
Inşallah bundan sonra sorun çıkmaz
Teşekkürler sorduğun için, mutlu huzurlu akşamlar :)
canımbenim yılsonu karar verceğiz inşallah. Bilgiler için teşekkür ederim.Canım ben Anasınıfı öğretmeni olarak bir sene geç gitmesini tavsiye ederim. Hatta benim oğlum da Aralık doğumlu bende geç göndermeyi düşünüyorum. Ben de Aralık doğumluyum ve erken başladım okula bi takım sıkıntılar yaşamıştım. Erken gönderdiğin zaman ilk bir iki yıl durumu tam anlamazsın ama çocuk 3. 4. sınıfa gelince o zaman ortaya çıkıyor bazı problemler..
ben denemedim ama olabilir en azından düşmez belinden :)Bak bu hiç aklıma gelmemiştibezin üzerine külot giydirsek nasıl olur acaba
bende yaşıyorum bu kasılmaları ama bebeğim çok aşağıda midemé ulaşması mümkün değil. bence olabilecek bir durum. Allah razı olsun canım. kalanlara uzun ömürler versin Mevam.Kızlar günaydın, 3-4 gündür giremedim foruma, şehir dışına çıkmıştık aileleri görmeye. Önceliklekarapisso başınız sağolsun, Allah sabır versin.
Benim de dünden beri canım sıkkın kafam karışık bir konuda. Son 2 gündür ara ara bebek böyle sağ yanımda yukarıda sanki kaburgamın altına feci şekilde bastırıyor, canımı baya yakıyor, sertleşiyor oram sonra geçiyordu. Ama dün bir ara fark ettim ki bu durum 10-15 kere tekrarladı böyle bir yarım saat boyunca... sonra geçti, akşamı normal geçirdim, gece uyudum şimdilik yok birşey ama çok hareketli değil kuzum. Ben bunları bebeğin orayı kopuğuyla falan ittirmesi sanmıştım ama acaba kasılma mıydı bunlar diye aklıma takıldı çok... Geçmeseydi akşam hastaneye gidelim dicektim eşime nerdeyse. Size de oldu mu böyle birşey? Doktorumu aramadım ama bugün olursa tekrar arayacağım... Kasılma ile bebeğin ittirmesi arasındaki fark nasıl anlaşılır bilemedim... Böyle acısı bütün karnımda değilde çok daha ufak bir tek noktada oluyordu...
Umarım herkes güzel bir hafta geçirir
karapisso Bizde iyiyiz canım teşekkür ederiz. Okul konusunda en hayırlı kararı verirsin inşallah zor bir durum ama benim fikrim eğer çocuğun hazırsa gönderebilirsin. Maşallah diyosun 4 yaşındayken 5 yaşındakilerle uyum sağladı demek ki yapabilir. Üstelik 3 sene anasınıfına giderse sıkılabilir. Allah kolaylık versin canım.
A asitane161719 çok tatlış miniş şeyler almışsın Allah sağlıcakla giydirmeyi nasip etsin inşallah..
@luckyfish_2019 Ayyyy inan ki bu kasılma olayını bende hiç anlamış değilim.. Başta biraz taktım ama sonra kendi haline bıraktım. Sendeki durum aynen bende de oluyor. Bebeğin kafası mı rahim kasılması mı hiç anlamıyorum. Ama okuduğum kadarıyla düzenli olursa ve hiç geçmezse beraberinde su gelirse falan Allah korusun öyle tehlikeli. Diğer türlü bebek hareketidir diye çok umursamamaya çalışıyorum. Rabbim ne derse odur. Hayırla sağlıkla ve vaktiyle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.. AMİNNN
günaydııınnnnn. ya bu bebekler ne zaman doğcak acaba. doğsa da sevsek :) 30 haftayı bitirdik biz. haftaya çalışabilir raporu alıp 37 de ayrılcam. işallah 37 de doğar da 3 hafta evde boş oturmak yerine bebişle olsam daha çok zaman geçirsem.
Canım bende 37 de ayrılıp 1 hafta sonra 38 de doğum yapacağım Allah izin verirse 3. sezeryan olduğundan doktor 2 hafta erken alacağızdedi senin düşündüğün 3 hafta evde boş oturma fikrini bende düşünmüştümgünaydııınnnnn. ya bu bebekler ne zaman doğcak acaba. doğsa da sevsek :) 30 haftayı bitirdik biz. haftaya çalışabilir raporu alıp 37 de ayrılcam. işallah 37 de doğar da 3 hafta evde boş oturmak yerine bebişle olsam daha çok zaman geçirsem.
canım ben tam 32+0da aldım
Ben çalışamaz raporunu 32+0 da aldım. Çalışabilir de aynı 32+0 olduğunda gün veriliyor,öncesinde verilmiyor.32+0 hafta sonuna denk gelmişti asistan yazıp mail olarak yolladi,31+6 da gittiğimde vermediler
Çok teşekkürler kızlar benim de 32+0 pazara denk geliyor hemşire ondan dedi demek ki 32 artıda da gelsenizsorun olmaz diye diğer ikisinde hangi gün aldığımı tam hatırlayamamıştım sağılun:)Canım benim pazar günü 32+0 oluyor doktor raporu pazartesi günü 32+1 de verecek. Diğer gebeliğimde de öyle olmuştu. 31+6 da verilmiyor..
hayır bana 32 de alınması gerek dediler yasal olarakta 32 de istiyorlar zaten31+4 de çalışabilir raporu alabiliyor muyuz peki?
Canım bende 37 de ayrılıp 1 hafta sonra 38 de doğum yapacağım Allah izin verirse 3. sezeryan olduğundan doktor 2 hafta erken alacağızdedi senin düşündüğün 3 hafta evde boş oturma fikrini bende düşünmüştüm
Çok güzeller nerden almistin, acayip tatlılar, güle güle giysin inşallah bebegin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?