2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar moralim çok bozuk :KK43: bebeğimde kasık fıtığı var üroloğa gittik 2 yaşında ameliyat diyor. Ama internette araştırınca geç kalınmadan hemen ameliyat edilmeli hayati risk taşıdığından söz ediyor. Doktorumuz neden ciddiye almadı anlamadım bu durum hakkında bilgisi olan var mı acaba:KK43:

Canim cok gecmis olsun. Yazini gorunce hemen yazmak istedim. Cok uzulme bende bosuna uzulmusum cunku. 1 bucuk aylik oglumda cikti 4 gun once olduk biz ameliyati sünnetle beraber. Komple uyuttular. Agri kesici fitil kullaniyoruz. Ilacin etkisi gecince agri yapiyor sadece. Acik yara degil. Yapistirmayla yapti. Devletteki ozeldeki cocuk cerrahta bekletmeden yaptirin demisti. Size niye 2 yas demis ki. Baska doktorada gidin bence

Canim cok gecmis olsun. Yazini gorunce hemen yazmak istedim. Cok uzulme bende bosuna uzulmusum cunku. 1 bucuk aylik oglumda cikti 4 gun once olduk biz ameliyati sünnetle beraber. Komple uyuttular. Agri kesici fitil kullaniyoruz. Ilacin etkisi gecince agri yapiyor sadece. Acik yara degil. Yapistirmayla yapti. Devletteki ozeldeki cocuk cerrahta bekletmeden yaptirin demisti. Size niye 2 yas demis ki. Baska doktorada gidin bence
Öyle mi çok geçmiş olsun bugün başka bir doktora gideceğiz inşllh geç olmadan biran önce tedavi oluruz. Sizinki hastanede yattı mı hemen çıktınız mı

Öyle mi çok geçmiş olsun bugün başka bir doktora gideceğiz inşllh geç olmadan biran önce tedavi oluruz. Sizinki hastanede yattı mı hemen çıktınız mı

Normalde gun icinde cikartiyo fakat bizim gec oldu ameliyat 4 te bitti. 1 gece kaldik. Ates kaldirma riskine karsi tutayim sizi dedi

Şimdi nasıl iştahı morali normal mi

Sanırım Fitil kullandığımız için her pırt edişinde ağlıyor ve tabiki gaz kaka cikarma problemimiz devam ediyor.
Şimdi daha rahat uykuya dalıyoruz.
Narkoz dolayısıyla herhalde kesik kesik cikartiyoruz.
Ya benim artik sutum yetiyor yada istah azaldi. Mama verme sayimiz azaldi. Daha onu tespit edemedim. Kilosundan öğrenirim artik

Kızlar lohusalık bitti.. ilişki başlayabilir artık ama tedirginim hâlâ, ben kazara hamile kalmıştım ya yine olursa hele bebek büyümeden çok endişeliyim , süt korur mu ne kadar korur oy oyyy

Kızlar lohusalık bitti.. ilişki başlayabilir artık ama tedirginim hâlâ, ben kazara hamile kalmıştım ya yine olursa hele bebek büyümeden çok endişeliyim , süt korur mu ne kadar korur oy oyyy
Bende çok endişeliyim lohusalıktan sonra lekelenme oldu acaba yerleşme mi diye çok korkuyorum

bence yolda sikinti yasamazsin, eşinin yaninda ol hem cumaya kadar cok sey degisir bebiste cumaya kadar daha da buyumus olacak :KK66:
Insallah canim, bebek arabasında durmuyor hic. Kanguru da bazen duruyor bazen onda da durmuyor. Insallah güzelce atlatırız. Havalar ısındı dışarı çıkıp dolaşayım da istiyorum daha çıkamadım. Uzun yola gidip yaklaşık 24 saat geçirecek olmak nasil olacak bilmiyorum.

Aynen 47 gunluk olduk. Daha adet olmadim. Diger 2 cocugumda 40 gun adet oluo dongum baslamisti. Sut korur mu bilemiyorum. O yuzden esim korunuyor. Baska caremiz yok

X