Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun. Bilgim olsa yardımcı olmak isterdim. Bende bir doktoruma sorayım canım ne diyecek bakalımMerhaba arkadaşlar moralim çok bozuk bebeğimde kasık fıtığı var üroloğa gittik 2 yaşında ameliyat diyor. Ama internette araştırınca geç kalınmadan hemen ameliyat edilmeli hayati risk taşıdığından söz ediyor. Doktorumuz neden ciddiye almadı anlamadım bu durum hakkında bilgisi olan var mı acaba
çok geçmiş olsun canım hiç duymadım bebekken kasık fıtığını.. hastalıklar artık doğar doğmaz çıkıyor Allahım sen bebeklerimizi koru..Merhaba arkadaşlar moralim çok bozuk bebeğimde kasık fıtığı var üroloğa gittik 2 yaşında ameliyat diyor. Ama internette araştırınca geç kalınmadan hemen ameliyat edilmeli hayati risk taşıdığından söz ediyor. Doktorumuz neden ciddiye almadı anlamadım bu durum hakkında bilgisi olan var mı acaba
bence en kısa surede doktor degistir ve durumu doktora anlat benim bildigimde kasik fıtığı en kisa surede ameliyat edilmelidir.Merhaba arkadaşlar moralim çok bozuk bebeğimde kasık fıtığı var üroloğa gittik 2 yaşında ameliyat diyor. Ama internette araştırınca geç kalınmadan hemen ameliyat edilmeli hayati risk taşıdığından söz ediyor. Doktorumuz neden ciddiye almadı anlamadım bu durum hakkında bilgisi olan var mı acaba
geçmiş olsun canım bi doktora daha götür ne olur ne olmaz nasıl anladin rahatsızlığınıMerhaba arkadaşlar moralim çok bozuk bebeğimde kasık fıtığı var üroloğa gittik 2 yaşında ameliyat diyor. Ama internette araştırınca geç kalınmadan hemen ameliyat edilmeli hayati risk taşıdığından söz ediyor. Doktorumuz neden ciddiye almadı anlamadım bu durum hakkında bilgisi olan var mı acaba
KasığındanTestilerine kadar bir şişlik var arada kayboluyor ama her zaman vargeçmiş olsun canım bi doktora daha götür ne olur ne olmaz nasıl anladin rahatsızlığını
sadece anne sutu aliyorsa 10 gune kadar normal1 günde hafif ler ama tam geçmez malesef bizde de var herşeyi kestik süt ürünlerinden rahatladık
Ama minnos kaka yapmiyor zeytinyağı icirdim
Bağırsak düzenleyici incitmek zorunda kaldım halen yok
Doktor normal diyor ama 3 gün olacak
Aynen fotograf yukleyebilseydim sizlere baktiracaktim. Bende yumurtadan supheleniyirum 2 gun yememistim yuzu soner gibi olnustu dun kek pogaca yiyince bugünu yüzü yine kabardikizlar bu sut alerjisi bizdede var galiba boyun ve yuzu kipkirmizi kabariyo putur putur oldu doktora goturdum kaka testi yapildi kan cikmadi bi krem verdi 1 hafta kullanicaz gecmezse diyete baslicaz dedi bahsettigine gore nerdeyse hicbisey yemicem nasil olcak bilmiyorum dun misafir vardi asiri pasta borek yedim yumurtada yedim bugun kabardi ben yumurtadan suphelendim bakalim bugun yemicem ne olucak
aynı benim oğlumun yüzü böyleydi. malesef alerji canım yumurta 3 günde belli eder kendini sen yinede süt ürünlerinide yeme 3 gün sonra 1 tanesini ye anlarsın zaten hemen çoğalıyorlar.. ben süt ürünlerini kesmiştim tam iyileşmemişti yumurtayıda kesince oğlumun yüzü 3 günde düzeldi.. bide doktor linola diye bir krem yazdı onu kullandık çok şükür oğlum düzeldi.. çok zor malesef bende hiçbişey yiyemiyorum özellikle çok tatlı istiyor canım ama malesef uzunca aylar yiyemiycem ama oğlum düzelsinde gözüm kalsın bişey olmaz artık..Bu sekilde yukeleyebildim. Yuzumuz boyle kizarik
Canim sut yogurdu denedim yumurta kadar yapmadi. Aman sadece yumurta olsun.sut yogurt vazgecilmezimaynı benim oğlumun yüzü böyleydi. malesef alerji canım yumurta 3 günde belli eder kendini sen yinede süt ürünlerinide yeme 3 gün sonra 1 tanesini ye anlarsın zaten hemen çoğalıyorlar.. ben süt ürünlerini kesmiştim tam iyileşmemişti yumurtayıda kesince oğlumun yüzü 3 günde düzeldi.. bide doktor linola diye bir krem yazdı onu kullandık çok şükür oğlum düzeldi.. çok zor malesef bende hiçbişey yiyemiyorum özellikle çok tatlı istiyor canım ama malesef uzunca aylar yiyemiycem ama oğlum düzelsinde gözüm kalsın bişey olmaz artık..
benim için çok önemli değil ne yediğim.. bakalım p.tesi doktor kan testi yapacak bizimkine bende dua ediyorum inşallah süt olmasında yumurta olsun. çünkü biz takviye mama alıyoruz ve alerji mamaları çok acıymış içemiyorlarmış o yüzden dua ediyorum süt olmasın yarabbim oğlum o mamayı nasıl içer..Canim sut yogurdu denedim yumurta kadar yapmadi. Aman sadece yumurta olsun.sut yogurt vazgecilmezim
bol kucakta uyumalı birgündü.. benim oğlum ya kucakta ya ayakta uyuyor. sizinkilerde böylemi acaba.. yatağa koyduğum gibi uyanıyor vallahi deliricem.gununuz nasildi kizlar