• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy dur daha bende hazirlamadim ama koyacaklarimi yazayım bana da hazırlık olur.
1.bebek için hastane cikisi takımı birde yedek takım.
2.bebek bezi islak mendil.
3.bebiicin battaniye.
4.benim için ped.pijama takımı.terlik.havlu.
5.ne olur olmaz şampuan.
Şimdilik aklıma gelenler. Ben normal dogum için çanta hazırlıyorum sezaryen da gun için farklı çanta hazırlayabilir.
Ben sezeryan icin hazirlayacam canim hastanede biraz uzak o yuzden fazla fazla koymak istiyorum

bencede ole cnm belki devletteki dktoru kandirirm snradan belli olmaz ama belki benim fkrim degisir bilmiyorum hic son anda belki bi cesaret gelr cnm
İnşallah gelir cesaret senin için hangisi hayırlı ise onu nasip etsin Rabbim.ama korkma sanıldıgı gibi degil bir kaç saat sancı çekiliyor canım unutuyorsun sonrasında yoksa ikinciyi düşünemezdim..hepimiz içün hayırlısı olsun.

İnşallah gelir cesaret senin için hangisi hayırlı ise onu nasip etsin Rabbim.ama korkma sanıldıgı gibi degil bir kaç saat sancı çekiliyor canım unutuyorsun sonrasında yoksa ikinciyi düşünemezdim..hepimiz içün hayırlısı olsun.

bazen kndmi cesaretlendirmeye calisiyorum herkes ediyo bende ederim diyorum ana genede icimden gelmyor snrasnda bakalim 4 hafta var hayirlisi olsun ins

bazen kndmi cesaretlendirmeye calisiyorum herkes ediyo bende ederim diyorum ana genede icimden gelmyor snrasnda bakalim 4 hafta var hayirlisi olsun ins
Ayy bir tanıdığım.ben normal yapamam nasil açarım kendimi demiş sancısı tutunca neyse dogum yapmış arkadaşı demiş nasil açarım diyodun demiş oda ne dede begenirsin Amannn bütün mersin sıraya gitsin baksın kurtuldum ya demis:KK70:

Ayy bir tanıdığım.ben normal yapamam nasil açarım kendimi demiş sancısı tutunca neyse dogum yapmış arkadaşı demiş nasil açarım diyodun demiş oda ne dede begenirsin Amannn bütün mersin sıraya gitsin baksın kurtuldum ya demis:KK70:

haha cok guzel demis ya :KK70:bi bakarsin bende ole olurum zaten benim sezeryan istememe gerek kalmicak birden sanci tutacak sezeryan edemeden nonal dogacak belkide hic bilemeyiz ki benim ablamda cok korkardi ama nasl etti normal dogum hala sasiriyorum ama kolayda dogurmus bakalim allah kolay dogum nasip etsin ins hepimize

Kizlar hastane cantalariniza neler koydunuz tecrübeli anneler bize fikir verse
Benim ikinci sezeryan dogumum olcak.
2 tam takim hastane cikisi 2 yedek takim
kalin battaniye
bebek bezi
Pamuk ve kucuk birbkap koydum.altini temizlemek icin
Pisik kremi islak mendil
Zemzem suyu ve hurma
Bir cay kasigi suluk
Kendime
Lohusa sabahlikli gecelik pijama takimi
Yedek anne gecelik yedek pijama
büyük kilotlar atlet sutyen corap
Gogüs pedi
Cocuk bezi koydum ben ilkinde rahat etmistim.
Süsler terlik gelcek daha onlari koycam.
Kizlar cok terlemistim ben ilkinde bu yuzden fazla camasir gecelik koydum

benim de belimde ağrı var adet olacağım zaman boyle olurdu. Hafif de sancim var, doğum sancısı nasıl birşey bilmiyorum ilki sezeryandi çünkü. Ya bütün bunlar doğum belirtisi olabilir mi?
Benim artınca bu durum nst ye bağladılar şancı çıkmadi. Doktor yalancı kasılma diyor. Ama ben hissediyorum o vajinadaki dolgunluk hissini baskıyı dedim bebek kilo almış rahim büyümüş onun baskısı normaldir dedi. Belimdeki ağrı ve karnımın katı kesilmesine diyorki idrarını çok tutma ve afedersin kabızlık var ondan sanci giriyor gazla kaplı karnınız diyor ;)
Bana mantıklı geldi mesela bugün hava soğuk üşüttüm biraz gaz oldu ve buyukabdestimi henüz yapamadin karnım çok gergin.

Benim ikinci sezeryan dogumum olcak.
2 tam takim hastane cikisi 2 yedek takim
kalin battaniye
bebek bezi
Pamuk ve kucuk birbkap koydum.altini temizlemek icin
Pisik kremi islak mendil
Zemzem suyu ve hurma
Bir cay kasigi suluk
Kendime
Lohusa sabahlikli gecelik pijama takimi
Yedek anne gecelik yedek pijama
büyük kilotlar atlet sutyen corap
Gogüs pedi
Cocuk bezi koydum ben ilkinde rahat etmistim.
Süsler terlik gelcek daha onlari koycam.
Kizlar cok terlemistim ben ilkinde bu yuzden fazla camasir gecelik koydum
Terliği süsleri internetten mi aldın ben de istiyorum daha hazır değil.haftaya izne ayrılıyorum temizlik yaptırıcam sonrası yan gelip yatıp eksiklerimi halledicem inşallah

Terliği süsleri internetten mi aldın ben de istiyorum daha hazır değil.haftaya izne ayrılıyorum temizlik yaptırıcam sonrası yan gelip yatıp eksiklerimi halledicem inşallah
Terligi 12 tlye kemeraltindan aldi arkadas süsledi.taclarimizida arkadas susledi.sagolsun malzemeleri aldim ben susleme islerini yapti 2 kizimada keceden yastik ve kapi süsü yapti.bende onlara uygun suslu hastane cikisi aldim kzima.

Süpermiş ya valla öyle insan kurtulunca yeniden doğmuş gibi oluyor biz de sağlıkla kucagımıza alalım inşallah:))

Hayirli aksmalar arkadaslar bugun adrenalinli bir gun yasadim.
Kac gecedir sancilarim vardi dun aksam baya artmisti gunduzleri pek yoktu. Bu sabah yine basladi oglene kadar hic gecemedi bir de bel agrim ve baski da artince bi ara ayaga kalkamaz oldum. Hemen esimi cagirdim hastaneye guttik cok sukur hersey yolundaymis. Tekrarlarsa yine gelin dediler rahim agzimda kisalma vardi ondan korkmustum ama aybi kalmis sukur.

Iyi geceler kizlar e bebek magazasina gidip indirim broşürü alan var mı hangi gunler hangi indirimler olacak diye eşim asker ben gidemiyorum alan varsa paylasabilir mk

Gunaydin kizlar. Bizimde saat 2 de kontrol var. Mide yanması ve arada sanki nefes alamiyorum gibi oluyor en başta bunları sorucam. Dogum fiyatlarını soru cam. Ebe doğumu doktor doğumu.
Canım güzel haberlerini bekliyoruz.buraya da yaz her şey yolunda Allah'ın izniyle.nefes darlığı ve çarpıntı yaşıyorum ben de imşallah geçer hepimizin.

Back
X