Ay kizlar hqzirliklar tam gaz. Durdum durdum ama bu hafta bi giristim iyi oldu. Benim buyuk kizdan kalanlari tasinirken fln ayirmistim zaten ay ay. Onlari cikardim yikadim ya yika yika bitmio yaa ilkkez anne olacaklara da diyim simdiden sizin de muhtemelen al al bitmiyor olucak

yorgani nevresimi besik ortusu cibinligi kiyafeti battaniyeler emzirme onlugu muslini puset ortusu... kizdan biton kiyafet var dedim ama hep ustlerde d vitamini calpol vs ne ilaciysa hep leke olmuslar camasir suyu leke cikarisi ne bulduysam denedim cikmiyorlar malesef. icime sinmedi duzgun dr kontrolune misafirlige giyecek bi takim kalmamis bnde bi 10lu hastane cikisi daha yenice siparis verdim. 3 makine de camasir yikadim daha da var yikanacaklar

kendi g3celiklerimi yikamak utulemek kaldi ya ayy istemiyorum valla cok useniyorum magazadan poset icinde aldim denenmemis yikamasam olmaz mi diye icime sinmey3 sinmeye onu bi yok sayiyorum su an. Besigi kurduk ic tekstil setini de gece 3e kdr dun utuledim bgn hazir ve nazir. Buyugun dolapda yer acip bi posta camasiri yikayip utuleyip yerlestirdim. Hastane hediyeligini yaptim bi cikolatasi alinip doldurulcak. Oda susu icin de kizin dogumundan kalan kapi ve besik susleri vardi bide onun dpgum gununden kalan tulleri vs ekledim yikadim onlar da hazir. Bide tepsi seti vs aldim masadaki ikramliklari vs koymak icin o is de tamam. Herseyi beyaz yapayim bu sefer diyordum kizdan kalanlari kullaninca yine herseyimiz pespembe oldu

bi de iki kiz kardese ozel bisiler ordum takim. Aylardir arayip bulamiyordum dogumdan sonra bi cekim yapsam kendi capimda diye dusunuodum ama buyuk 2.5 yas fekat irice 3 yas cocuktan giyiniyor e kucuk yenidogan olunca bir ornek kiyafet anca instadan en asagi 100er tl verince bulunuyordu. Bende ufakliga tulum hirka sapka buyuge de bi ornek hirka ordum hatta bide tutu etek vardi ayni model 2 fatkli beden tekstilci teyzeden gelen onalrla da ayrica bi kombin ayarladim cok tatlis oldu. Velhasili Sukur bayagi hazirliklarim tamam gibi. Tum evdeki is bitince de cantami hazirlayacagim. Safak 41

Ah evet bende dusunme deyip duruyorum kendime. Buyuk de sagolsun yine sendromlarda full inat isyan bilmislik pek firsatta vermiyor kendimi dusunmeme.