• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin anneler. Gecemiz nasıldı. Benim yaramaz paturdayip durdu. Midemi çok vurdu.hala midem ağrıyor. Yeri iyice daraldı galiba. Ben uzun zamandır sağa sola donemiyorum...
Ben de ayni sekilde hic uyuyamadim. En zoru da sabah kalkmasi =S

Hayirli sabahlar bu arada hrkese

Valla dayananam şubata kadar, hemen hazır ederim çantasını:KK48: zilli zilli hazırliklar yapıyorum oğluşa:)) tam anlamiyla gormemişin biri hamile kalmış, modundayım:KK73::))) sonuna kadar keyfini çıkarmak mottom:))

Kiz şubat sonu cok gec deil mi ben bu hafta hazırlayıp yavas yavas temizlik işini halletmeyi dusunuyorum
Erken hazırlayınca zaman geçmiyo canım yaa ilkinden biliyom hastanem evimin arkasında Allah korusun bişey olsa ev 5 dk yerde yani eşim halleder :KK48:

Benim cantalar haxirliklar tamam.ilk kizimdada 7.ayda erkenden hevesle hazirlamistim.ama esim sagolsun okadar osrar eme ragmen son kontrolumde almadi cantalari yanimiza.ve hastanede sancim tuttu.doguma aldilar aniden.esim eve gelip canta alana kadar sezerya girdim esim yoktu yanimda.kizimi hasta bezine sarmislar ciplak kalmis.cok üzulmüstum hic birsey istedigim gibi olmadi.bunda yeni hazirladim acele etmedim.esime diyorum yine aynini yapma bak okadar hazirlik yaptm.ilkinde Allahtan dogum fotografcisida vardi ilk anlarimizi cekti.bakalim bunda neler bekliyor beni

Erken hazırlayınca zaman geçmiyo canım yaa ilkinden biliyom hastanem evimin arkasında Allah korusun bişey olsa ev 5 dk yerde yani eşim halleder :KK48:
Sen nasil istersen canim benim erken dogum ihtimalim var o yüzden korkudan yikadim ütüleyip hemen cantami yapacam canta hazir olsun gerisi umurimda degil diyorum bende

Ya sorma su lavma olayina bi ben takigim heralde. Ama anneme bile devlet hastanesinde ozamanlarda minnacik tup vermisler bana 3lt sabunlu su verdi bi hastabakici daha yapilirken sanci cektim cikisi da bayagi

Ahahaha seninki de iyiymis valla ben de dr a gore cok ideal dogurdum ya. Sabah 10da gittim 3de dogrdum. :halay:burda acilmalari paylasiodum her saat 2cm birden aciliodu. 6cm acilana kdr da oturmafim desem.yeri ayakta egil kalk yurume fln yapmistim. Ama 6dan snrsi iki skainlestiriciyle anca zaptwttiler beni. Nefes alamiyorum suni sanciyi cikarin cok acio diye bayginliklar geciriodum sakinlestirici de kafa yapio malum kucucuk bi ebem vardi kizcagiz ne cekti benden o_Osnr cikardim diye kandirdi bayginliktan gozum de gormuyor serumda akan varmi anlayamiyorum yoksa doverdim kizi o sinirle. Bi videom var 2 dk 1.sanci geliyor ve sadece 6sn suruyor topluca sayiyor tum odadakiler ben o 6sn boyinca yatakta dogrulup inliyorum snr gozum kapali baygin yatiorum... off ya gozumde canlandi :olamaz::KK17:
Neyse benim umudum da 2. doğum daha hızlı olacak şeklinde ilkinde çok yürümüştüm ama bunda hareket etmek zor bakalım. Evdeyken doğum egzersizine başlayayım diyordum hala başlamadım çok tembelim bu konuda

Kolay gelsin tatlim ütülemek falan cok eglenceli minik minik
Aklım almıyor bazen bu kadar mı kucuk olacak diye :KK66:
Hepimiz saglikla alalim kucaklarimiza insallah
Sağolasın canımm sağlıcakla kavuşalım inşallah ütü işine başlayamadım onu da halledeyim cidden heyecanlı eğlenceli:))Rabbim isteyen herkese tattırsın inşallah:dua::KK200:

Benim cantalar haxirliklar tamam.ilk kizimdada 7.ayda erkenden hevesle hazirlamistim.ama esim sagolsun okadar osrar eme ragmen son kontrolumde almadi cantalari yanimiza.ve hastanede sancim tuttu.doguma aldilar aniden.esim eve gelip canta alana kadar sezerya girdim esim yoktu yanimda.kizimi hasta bezine sarmislar ciplak kalmis.cok üzulmüstum hic birsey istedigim gibi olmadi.bunda yeni hazirladim acele etmedim.esime diyorum yine aynini yapma bak okadar hazirlik yaptm.ilkinde Allahtan dogum fotografcisida vardi ilk anlarimizi cekti.bakalim bunda neler bekliyor beni

Canım gercekten koşturmaca olmuş ilk doğum, yakında aileden falan birileri olsa onlar getirzeydi bari, eşi insanın yanıbasında istiyor. Bu sefer tüm hazırlıklar gönlunüze göre olsun♡

Sen nasil istersen canim benim erken dogum ihtimalim var o yüzden korkudan yikadim ütüleyip hemen cantami yapacam canta hazir olsun gerisi umurimda degil diyorum bende
Erken doğum riskin varsa hazırla canım sen benimde böyle dediğime bakma bi bakmışın hazırlamışım :KK70:

Canım gercekten koşturmaca olmuş ilk doğum, yakında aileden falan birileri olsa onlar getirzeydi bari, eşi insanın yanıbasında istiyor. Bu sefer tüm hazırlıklar gönlunüze göre olsun♡
Ins.sagol canim.annemde yanimdaydi.anahtar baska kimsede yoktuki.esimin inadi yuzunden yasadim bunlari.simdi onu dinlemem hic

Hayırlı akşamlar arkadaşlar. Bugün kontrolümüz vardı. Oglum 2041 gr olmuş. Gelişimi 1 hafta ileri, doğum pozisyonuna da girmiş dedi cok şükür doktor ama boynuna 1 tur kordon dolamış. Doktorum hic sıkıntı olmaz kan akimi ve beslenmesi iyi. Bazen söylemiyorum bile aileler panik olmasın diye dedi ama gelin de bana sorun. Bilmiyorum kalan haftalarımı nasıl geçireceğim bu stresle.

Hayırlı akşamlar arkadaşlar. Bugün kontrolümüz vardı. Oglum 2041 gr olmuş. Gelişimi 1 hafta ileri, doğum pozisyonuna da girmiş dedi cok şükür doktor ama boynuna 1 tur kordon dolamış. Doktorum hic sıkıntı olmaz kan akimi ve beslenmesi iyi. Bazen söylemiyorum bile aileler panik olmasın diye dedi ama gelin de bana sorun. Bilmiyorum kalan haftalarımı nasıl geçireceğim bu stresle.
Masallah bebegine canim.kordonuda ins.sorun olmaz icini ferah tut.tam olarak kac haftaliktin bugun.ben 33+0da gittim 2260gr di.hic demedi bana ilerde diye.senin neye göre dedi bunu

Masallah bebegine canim.kordonuda ins.sorun olmaz icini ferah tut.tam olarak kac haftaliktin bugun.ben 33+0da gittim 2260gr di.hic demedi bana ilerde diye.senin neye göre dedi bunu
Amin insallah canim. 32+2 benim de. Aslinda kilosu haftasiyla uyumlu ama kafa çapı karin capi ve uyluk kemiği ölçümlerinin genel ortalaması gibi bir sey hesaplatti 4 boyutlu ultrasonda. Ultrason olcumlerine gore dogum 1 hafta önce olabilir görünüyor gelişimi 1 hafta ileri dedi. Verdiği ultrason kagidinda da adetime gore doğum tarihinden bir hafta oncesi yazıyor tahmini doğum tarihi. Ama ben kordon dolanmasina takılı kaldım. :(

Ay kizlar hqzirliklar tam gaz. Durdum durdum ama bu hafta bi giristim iyi oldu. Benim buyuk kizdan kalanlari tasinirken fln ayirmistim zaten ay ay. Onlari cikardim yikadim ya yika yika bitmio yaa ilkkez anne olacaklara da diyim simdiden sizin de muhtemelen al al bitmiyor olucak :oha: yorgani nevresimi besik ortusu cibinligi kiyafeti battaniyeler emzirme onlugu muslini puset ortusu... kizdan biton kiyafet var dedim ama hep ustlerde d vitamini calpol vs ne ilaciysa hep leke olmuslar camasir suyu leke cikarisi ne bulduysam denedim cikmiyorlar malesef. icime sinmedi duzgun dr kontrolune misafirlige giyecek bi takim kalmamis bnde bi 10lu hastane cikisi daha yenice siparis verdim. 3 makine de camasir yikadim daha da var yikanacaklar :skandal: kendi g3celiklerimi yikamak utulemek kaldi ya ayy istemiyorum valla cok useniyorum magazadan poset icinde aldim denenmemis yikamasam olmaz mi diye icime sinmey3 sinmeye onu bi yok sayiyorum su an. Besigi kurduk ic tekstil setini de gece 3e kdr dun utuledim bgn hazir ve nazir. Buyugun dolapda yer acip bi posta camasiri yikayip utuleyip yerlestirdim. Hastane hediyeligini yaptim bi cikolatasi alinip doldurulcak. Oda susu icin de kizin dogumundan kalan kapi ve besik susleri vardi bide onun dpgum gununden kalan tulleri vs ekledim yikadim onlar da hazir. Bide tepsi seti vs aldim masadaki ikramliklari vs koymak icin o is de tamam. Herseyi beyaz yapayim bu sefer diyordum kizdan kalanlari kullaninca yine herseyimiz pespembe oldu :KK69: bi de iki kiz kardese ozel bisiler ordum takim. Aylardir arayip bulamiyordum dogumdan sonra bi cekim yapsam kendi capimda diye dusunuodum ama buyuk 2.5 yas fekat irice 3 yas cocuktan giyiniyor e kucuk yenidogan olunca bir ornek kiyafet anca instadan en asagi 100er tl verince bulunuyordu. Bende ufakliga tulum hirka sapka buyuge de bi ornek hirka ordum hatta bide tutu etek vardi ayni model 2 fatkli beden tekstilci teyzeden gelen onalrla da ayrica bi kombin ayarladim cok tatlis oldu. Velhasili Sukur bayagi hazirliklarim tamam gibi. Tum evdeki is bitince de cantami hazirlayacagim. Safak 41 :KK68::KK17:
Canım senin biraz farklı olmuş demek ki lavman işi.yaşayacaklarımızı biliyoruz ya ben de cidden panikliyorum.ama geçeceğini biteceğini bebişe kavuşmayı düşününce geçiyor..doğururuz Allah'ın izniyle canım Allah hepimize güç versin
Ah evet bende dusunme deyip duruyorum kendime. Buyuk de sagolsun yine sendromlarda full inat isyan bilmislik pek firsatta vermiyor kendimi dusunmeme.

Merak etme cnm o kordon oyle bi ozellikteki 3 tur bile.dolansa bebege zarari olmuyor sadece normal dogumu zorlastiriyor gerdigi icin. Takip ettigim bi kac dr da 2 3tur dolanmis bebek fotosu bile cok gordum ben. Zaten artik daha sik kontrole gidicez takipte olucaksin zaten yani korkma hic.

İyi geceler kızlar kafama bir şey takılıyor, bu kasılma olayı nedir ben çok anlamıyorum. Benim karnımın bir tarafı genelde hep sert sanki bebeğin kafası oradaymış gibi bir his oluyor bu aralar çok olmaya başladı bu Doğum kasılması demek mi?

Back
X