Canım maaşallah büyümüş yavrun.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.vakit yaklaşıyor :))işlerin çoğu da bitmiş maaşallahben anca yıkıyorum bebişin çamaşırlarını:))bu arada 12 kilo aldım ben de:))
Çok çok güzel bir isimbiz zeynep koyucaz cnm nasip olursa isim karar vermesi de cok zor ama karar verin biran once daha snradan karisan da cok olur biz erkendne krar verdik oyuzden
Allahin izniyle biz asel e karar verdik canimKızlar bebislerinize isim bulabildiniz mi?biz hala bakınıyoruz
Wuhuu Asel.de çok güzelAllahin izniyle biz asel e karar verdik canim
O minicik gördüğün kıyafetler ilk doğduğu zaman bol oluyor canım okdr minnoşlar işte :)Kolay gelsin tatlim ütülemek falan cok eglenceli minik minik
Aklım almıyor bazen bu kadar mı kucuk olacak diye
Hepimiz saglikla alalim kucaklarimiza insallah
Cok teşekkürler canim hepsi cok guzel isim konusu gercekten cok zor ama en güzelini seçersin senWuhuu Asel.de çok güzelbiz agah-batur-pamir-kutay-mir isimleri arasinda gidip geliyoruz ve baska isimde arastiriyoruz:)
Insallah hepimiz keyifle o minik kiyafetler icinde goruruz bebisleriO minicik gördüğün kıyafetler ilk doğduğu zaman bol oluyor canım okdr minnoşlar işte :)
İnşallah canım , Allahım isteyen herkesin kucagını doldursun inşallahInsallah hepimiz keyifle o minik kiyafetler icinde goruruz bebisleri
Amin canim insallahİnşallah canım , Allahım isteyen herkesin kucagını doldursun inşallah
Çok çok güzel bir isimah biz de karar verelimmmm
Gunaydin caninsenin baya az jalmis bence cantanu hazirla gerisi onemli deil
Kızlar bebislerinize isim bulabildiniz mi?biz hala bakınıyoruz
Benimkide krese gidiyor.annem göturup getiriyor.beni cok istiyor ama cok yüruyemiyorum.arada gidiyom almaya.tatile girdi hep hastaydim ve evde bile ilgilwnemwdim.gezmek arkadslarina giek istiyor goturemiyordum.simdi daha iyiyim.bugun alisverismerkezine göturdum etkinlige cok eglendi cok mutlu oldu.ben mahvoldm tabi ama onun mutluluguna degerBenim de en cok icim ona gidiyor. Buyuk kizim krese gidiyor sagolsunlar idare ediyorlar goturup getirmekte ama
Bir yasindaki kizim benimle
Surekli , esim haftasonlari cikariyor ama diger gunler hemen hemen hep evde. Eve biri gelse yavrum nasil seviniyor. Sabahtan aksama kadar masanin etrafinda bin donuyo
Benim kizim asagi indi 2 haftadir bas asagi duruyor.elleri resmen kasiklarimda dokununca anliyorum.cok baski yapiyor vajinama cokta tuvalete cikiyom.pozizyonundan kaynaklaniyo galiba.doktora gittim hersey normal cunku.bende yattigim zaman dönemiyor belim karnim taş kesiliyor.sende bir doktoruna gorun benceMerhabalar kızlar
2 gündür vajinada yoğun baskı dolgunluk hissi başladı sanki bebek elini ayağını uzatsa tutuvercekmisim gibi bir his. Adet sancısı gibi belimde ağrıda başladı. Gece kaskatı kesildim daha sola dönerken zorlandım.bi de idrara çıkmalarım daha artti. Psikolojik olarak iyi şeyler geçmiyor içimden.
Çocuk büyüdükçe baskıdan mi oluyor ki
Onun haricinde düzenli gelen kasılma ağrı olmuyor hep gece başlıyor bu saydıklarım
O minicik gördüğün kıyafetler ilk doğduğu zaman bol oluyor canım okdr minnoşlar işte :)
Böyle giderse doguma çantasız gidecez canimGünaydın kızlar ben hala çanta hazirlamadim şubatı bekliyorum umarım dogurmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?