2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar herkese iyice sessizleşti yeniden canlansa tam zamanı aslında çünkü yaklaşıyoruz hayırlısıyla..

Pazartesi randevum var inşallah dönmüştür benim bebiş:))sezaryen olur o vakit zorunlu hayırlısı ne ise o olsun hepimiz için

daha hazirlik yapmaya baslamadim. ne yikadim ne canta hazirladim ne suslerini yaptim bi rahatlik var uzerimde daha erken gibi geliyor yikama isini 2 hafta sonra yapacagim. susleri de 2 hafta sonrw baslarim. evi de 2 hafta sonra genel temizlik yapcam heosine daha 2 hafta var benim icin bence.

Bendede vardi o rahatlik ama millet karnin asaya düşmüş deyince birden panik yaptim erken dogum ihtimalimde var o yuzden hazir olsun diyorum en azindan canta

Bendede vardi o rahatlik ama millet karnin asaya düşmüş deyince birden panik yaptim erken dogum ihtimalimde var o yuzden hazir olsun diyorum en azindan canta
Canım karnın aşağıya düşmüş lafına sen bakma hiç yorum yapmayı seviyor herkes sanki doktor sanırsın.erken dogum ihtimalin varsa kendini çok yormadan hallet.Allah kolaylık versin inşallah.

Hayirli sabahlar
yattigim icin sagolsun arkadasim dun geldi evimi iyice bi temizledi, cantam da hemen hemen hazir gibi bir iki sey eklemem lazim.
Bugun kontrolum var benim de ins guzel haberlerle dönerim.

Yarin sabah bir olsada gitsem hastaneye icim hic rahat degil.hareketleride eskisi gibi degildi zaten ama ben sinuzitten ve dis agrisindan dolayi cok agri kesici kullandim nor.alde kullanmam.ona bagliyordum.ins.yarin iyi seyler yazarim buraya
Canım gittin mi doktora hayırlısi ile her şey yolunda inşallah haber vermeyi unutma emi.

Kizlar doktordan geldim.şükürler olsun hersey normal cikti.tamamen ultrason ölcum hatasi.haftasina göre hersey normal.kilosuda masallah 2.260gr.omrumden ömur gitti ya.snizutim icinde igne vurulmaya basladim ins kisa zamanda rahatlayim yemegede baslicam.beslenmem iyi degilms biraz okdar.kilo almadim 1 ay icinde 2 kilo verdim ama sorun yokmus

Canım çok sevindim cidden Allah'a şükür.hata olabiliyor gittiğin çok iyi oldu için rahat etti.iştahın gelir yersin güzelce annesi kilosu da iyi maaşallah.

Çok sevindim canim. Arık etmelisin Bebesini güzelce buyutmelisin

Bnd3 epidural istiyorum ama her isteyen olmuyor ya sartlamiyim kendimi diyorum. Takip ettihim bi kadin vardi instada epidurale gec kaldin demisler ikinci dogum daha hizli ilerleyebiliyor malum yapilmamis ilkinden zordu yazmis
Ya sorma su lavma olayina bi ben takigim heralde. Ama anneme bile devlet hastanesinde ozamanlarda minnacik tup vermisler bana 3lt sabunlu su verdi bi hastabakici daha yapilirken sanci cektim cikisi da bayagi sanciliydi haliyle
Ay sorma aynindan bende de var. Bur da kar yok ama aoguk netice de bid3 bizimki iki adim snr yaslilar gibi baslio bacaklarim agridi anne beni kucagina al arabama bineyim diye. Kim itecek arabayi. Bide arabadayken hareket etmiyor usur diye endise ediyosun. Zaten 15 dk parka cikti gecen ertesi gun grip oldu. Dr da ail3.hekimligi de yurumeye basla dedi bana da ya ilkinde calisiodum zaten gun icinde hareket ediodum bir de aksamlari hergun bikac km yururduk esimle. Buna ragmen 40 hafta bitiminde dogmustu sipa. Bunda ne oluruz bilmiyorum ama.kalcalarin avilmasi bebegin yerlesmesi icin hareket yuruyus hatta mumkunse tempolu yuruyus sart!
Ahahaha seninki de iyiymis valla ben de dr a gore cok ideal dogurdum ya. Sabah 10da gittim 3de dogrdum. burda acilmalari paylasiodum her saat 2cm birden aciliodu. 6cm acilana kdr da oturmafim desem.yeri ayakta egil kalk yurume fln yapmistim. Ama 6dan snrsi iki skainlestiriciyle anca zaptwttiler beni. Nefes alamiyorum suni sanciyi cikarin cok acio diye bayginliklar geciriodum sakinlestirici de kafa yapio malum kucucuk bi ebem vardi kizcagiz ne cekti benden snr cikardim diye kandirdi bayginliktan gozum de gormuyor serumda akan varmi anlayamiyorum yoksa doverdim kizi o sinirle. Bi videom var 2 dk 1.sanci geliyor ve sadece 6sn suruyor topluca sayiyor tum odadakiler ben o 6sn boyinca yatakta dogrulup inliyorum snr gozum kapali baygin yatiorum... off ya gozumde canlandi

Canım senin biraz farklı olmuş demek ki lavman işi.yaşayacaklarımızı biliyoruz ya ben de cidden panikliyorum.ama geçeceğini biteceğini bebişe kavuşmayı düşününce geçiyor..doğururuz Allah'ın izniyle canım Allah hepimize güç versin

Bizimde bebegimiz nihayet bugun profilde olsa guzel bir poz verdi bize
Esim hemen profil yapti hic gorememistik cok iyi geldi
Kilomuz 2443gr
12 kilo aldigim icin doktor dahada dikkat et dedi
Su an normal dogum olacak Allahin izniyle
Bebek donmus guzelce
Bakalim bir surpriz yapmazsa son 39 gun

Sizler nasilsiniz hanimlar
Bu arada ben hastane cantasi falan hazitladik
Odayi hazirliyoruz yavastan oyuncaklarini falan dizcez

Canım maaşallah büyümüş yavrun.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.vakit yaklaşıyor :))işlerin çoğu da bitmiş maaşallah ben anca yıkıyorum bebişin çamaşırlarını:))bu arada 12 kilo aldım ben de:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…