2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canim cok sevindim,ins bundan sonrasi da guzel haberlerle gecer.

Benim de
Aksam randevum vardi hamdolsun rahim agzi kisaligim ayni kalmis. Hafif sanci cikti ama
Okadar onemli degil degilmis.
2-3 hafta daha yatmaya devam edecegim ins. Sonra ins daha rahat olurm en azindan evden cikarim.
Kasigimdaki agrilar da asiri baskidan olabilirmis.
Ben de yavrumu profilden gordum=) gectigimiz haftalar resmen rahim agzina odaklandigimdan 3 boyutu unuttum parasi i odedeifim halde bugun uzun uzun artik izlettirdi ondan doktorum

Sagol canim.ins.sende en kisa zamanda toparlanirsin.inan bende haftalardir bir yere cikamiyorum bunaldim.kendimi gectim kizim eve kapandi.komsuya dahi göturemiyordum rahatsizliktan.ins.bu son zamanlari saglikla keyifle geciririz hepimiz.

Sagol canim.ins.sende en kisa zamanda toparlanirsin.inan bende haftalardir bir yere cikamiyorum bunaldim.kendimi gectim kizim eve kapandi.komsuya dahi göturemiyordum rahatsizliktan.ins.bu son zamanlari saglikla keyifle geciririz hepimiz.
Benim de en cok icim ona gidiyor. Buyuk kizim krese gidiyor sagolsunlar idare ediyorlar goturup getirmekte ama
Bir yasindaki kizim benimle
Surekli , esim haftasonlari cikariyor ama diger gunler hemen hemen hep evde. Eve biri gelse yavrum nasil seviniyor. Sabahtan aksama kadar masanin etrafinda bin donuyo

Merhabalar kızlar
2 gündür vajinada yoğun baskı dolgunluk hissi başladı sanki bebek elini ayağını uzatsa tutuvercekmisim gibi bir his. Adet sancısı gibi belimde ağrıda başladı. Gece kaskatı kesildim daha sola dönerken zorlandım.bi de idrara çıkmalarım daha artti. Psikolojik olarak iyi şeyler geçmiyor içimden.
Çocuk büyüdükçe baskıdan mi oluyor ki
Onun haricinde düzenli gelen kasılma ağrı olmuyor hep gece başlıyor bu saydıklarım

Bi de surekli gun saymakla geciyor vaktim. Bu da içimi darlandiriyor. Bugün cuma bitse hafta sonu gelse diyorum mesela. O bitse h.ici başlasa gibi silsile şeklinde düşünceler var. Hayattan tat alamaz oldum bem gün saymaktan

Dr una bi danis istersen canim

Bi de surekli gun saymakla geciyor vaktim. Bu da içimi darlandiriyor. Bugün cuma bitse hafta sonu gelse diyorum mesela. O bitse h.ici başlasa gibi silsile şeklinde düşünceler var. Hayattan tat alamaz oldum bem gün saymaktan
O bende de var canim ya gunler artik gecsin istiyoruz ya ondan ama olsun bak o kadar cok gun gecirdik ki az kaldi öyle düşün

Günaydın güzel hamişler,
Günden güne göbişimin büyüdüğünü görmek çok ama çok keyifli, hareket eden oğluşun hele bana hissettirdikleri günler geçsin diye gercekten bekliyorum sonra, bu hamileliğinde sonjna kadar keyfini çıkarmak istiyorum
Rahim ağzı kısalığım devam ediyor ama ağrılarım baya baya azaldı, en azından artık evde tuvalete git gel, iş yap, hatta dışarı çık yürü bunlarda sıkıntı olmuyor Evde kaldığım zamanlar bunalmaya başlamıştım, inşallah ağrısı olanların tez vakitte geçer de son zamanları keyifle gecirebilir.
Bugün bir can bulursam kendimde, oğluşun ütülerini yapacağım, zaten minik minikler hastane çantasina neler almaliyım yanima henüz bilmiyorum onu bir araştıracağim, onu da zaman kalırsa kaldırırım. Ama dışarısı miss gibi aydınlik, belki minik bir yürüyüş hak ederim:))
Günümüz keyifle, bereketle geçsin

Ay canim Allah razi olsun ne guzel pozitif bakmak olaylara okuyana bile pozitif enerji veriyor mesajin.
Senin rahim agzin ne kadar bende de ayni sorun var ve Doktorum
Hala evden cikma
Yasagimi kaldirmadi

Gunaydin anneler. Benimde yıkama işleri bitti. Utuye baslicam ve cantamizi hazirlicam. Vestiyerde dursun ne olur ne olmaz. Bugün biraz kasilmalarim var. Çok şiddetli değil ama.. Bakalim.
Gününüz guzel geçsin.
Kolay gelsin canim bende bugun yikama isine basladim h.sonuna cantami hazir edeyim diyorum bende

Ay canim Allah razi olsun ne guzel pozitif bakmak olaylara okuyana bile pozitif enerji veriyor mesajin.
Senin rahim agzin ne kadar bende de ayni sorun var ve Doktorum
Hala evden cikma
Yasagimi kaldirmadi

Canım benim, hep enerji dolu olalım inşallah, insan güzeliklere odaklandıkca şükrettikleri çoğalıyor gerçekten.
Benim rahim ağzı kısalığı 21 ile basladı, 15 lere kadar geldi... progestan ve probiyotik kullandık, iğne ve farklı ilaçlar vermek istemedi, zarari da var diye. Allahtan doktordan yana çok şanslıyım şimdilik, kadın hem çok tedbirli hem soğukkanlı.
Çok aşırı ağrım olduğu vakitlerdr zorlamadım, hareket etmedim ve garip bir şekilde bana sıcak(ılık) su iyi geldi...
Arada bunaldıkça youtube videolari iyi geliyor, kisisel gelisim kitaplari da insana nefes veriyor.
Sağlıkla geçsin günler♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…