2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aynisi bendede oluyor cnm ya ilk gebelik oldugu icin bende anlamiyorum cocuk bi anda sertlesiyo bi tarafimda rahatsiz olyirum ama ole sanci felanda yok bu aralar olmaya basladi gun icerisinde bayada bi sertlesiyor ayni sekilde

aynisi bendede oluyor cnm ya ilk gebelik oldugu icin bende anlamiyorum cocuk bi anda sertlesiyo bi tarafimda rahatsiz olyirum ama ole sanci felanda yok bu aralar olmaya basladi gun icerisinde bayada bi sertlesiyor ayni sekilde
Evet benim de sancım yok ama bu da çok sık olmaya başladı ama anlamıyorum ne demek olduğunu belli bazı yerlerde oluyor bütün karnımda değil

Cok teşekkür ederim canim yazdıkların icin. Bunları okuyunca ferahliyorum biraz. Allah razı olsun. Doktorum su anki hali benim icin normal doguma bile engel degil dedi. O cok önemsemedi. Ben de normal dogum istiyordum cok ama tek bebegimi sag salim alayım da kucağıma sezeryan olsa da olur diyorum artık. Allah hepimizi evlatlarımiza sağ salim ve zamanında kavuştursun inşallah.

Evet kizlar bu tarif ettiğiniz sertleşme kasılma oluyor. Bugünlerde olması normal. Dikkat edin.

Gunaydin anneler. Bizde 34.haftaki da başladık. Bugün 33+1. Bazen bebegin aşağıya çok baskı yapıyor aman diyorum yavrum zamanı da gel.

Günaydın kızlar hiçbir şeyim hazır değil nerden başlıycamı da bilmiyorum genel temizlik yapılacak halılar perdeler gidecek.bebeğin kıyafetler yıkanıp ütülenip yerleşecek.kendime gecelik çamaşır falan almam lazım.Ama bana bir kal geldi elim ayağım kalkmıyor nedense

Günaydın kızlar o kasilmalar bendede var 1 2 gündür doguma hazirlik kasilmalarimi acaba bunlar

Bi yerden basladigin zaman yavas yavas yaparsin canim bende yeni basladim

Dikkat edin derken ne yapmak lazım hangi durumlarda doktora gitmek lazım
Benim de bu sertesmelerim daha 20. Haftada başladı arkadaşım. O zaman daha erken diye doktorum haftada 1 proluton igne olacaksın. Her gun magnesium diasporal iceceksin dedi. 34. Haftada hepsini biraktiracagim dedi. Sizin daha ileri haftaniz. Bence normal artık. Bana doktorum bir saat icinde 3 defa olursa hemen hastaneye gel demişti. Bir de tek bir taraftaysa o yalancidir. Tum karnın sertlesir ve beline ağrı yayılırsa o sırada o gercek sancidir dedi. Benim bildiklerim böyle arkadaşım. Sıklasırsa doktorla irtibata gecilebilir.

Çok teşekkür ederim ilk defa anladım bu sefer :)

Sertleşme çok ve sık olduğu zaman kendime daha çok dikkat ediyorum ve hemen magnezyum alıyorum rahatlatıyor. Bebeğin harketlerini kontrol ediyorum.bugünlerde 2 yada 3 defa oluyor.

Dikkat edin derken ne yapmak lazım hangi durumlarda doktora gitmek lazım
Kasilmalar dpguma kdr olacak artik normal. Duzenli kasilma yani belli sure ve belli aralikli kasilmalar ciddiye alinmali. Dogum sancisiyla kasilma farkli seyler ama bence. Kasilma anlik bi sertlesme sikisma hissi gibi. Dogum sancisi ise regl sancisina benziyor. Bele filan vuran bir agri oluyor ve cok hafif baslayip git gide artiyor. Tabi bunlarin hepsi cok kisisel aslinda ama dogum sancisini hisseder hissetmez heh bu diosun farkli çünkü cok hafifti benim kimse de inanmadi bana hemsire bile 1cm acilmis 1 hafta bile surebilir psikolojiktir agri dedi 10saat snr dogurdum ben ama bakmistim 10 dk da bi geliyordu 15sn suruyordu ilk gelen sancilar. Ahhh ah az.kaldi bunlari yazmaya baslayacagiz buralaraa bakalim ilk kimler.doguracak

Hayirli aksamlar bir gunu daha devirdik sayilir bugun acayip bunaldim. Pazar günlerini oldum olasi hic sevmemisimdir boyle evde yatmak da eklennce iyice sıkıldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…