- 2 Temmuz 2012
- 669
- 726
- 103
Ben de ayni sekilde hic uyuyamadim. En zoru da sabah kalkmasi =SGunaydin anneler. Gecemiz nasıldı. Benim yaramaz paturdayip durdu. Midemi çok vurdu.hala midem ağrıyor. Yeri iyice daraldı galiba. Ben uzun zamandır sağa sola donemiyorum...
Günaydın bende hazırlamadım erken gibi geliyo subat sonunu bekliyom çok mu rahatım neGünaydın kızlar ben hala çanta hazirlamadim şubatı bekliyorum umarım dogurmam
Kiz şubat sonu cok gec deil mi ben bu hafta hazırlayıp yavas yavas temizlik işini halletmeyi dusunuyorumGünaydın bende hazırlamadım erken gibi geliyo subat sonunu bekliyom çok mu rahatım ne
Erken hazırlayınca zaman geçmiyo canım yaa ilkinden biliyom hastanem evimin arkasında Allah korusun bişey olsa ev 5 dk yerde yani eşim hallederKiz şubat sonu cok gec deil mi ben bu hafta hazırlayıp yavas yavas temizlik işini halletmeyi dusunuyorum
Sen nasil istersen canim benim erken dogum ihtimalim var o yüzden korkudan yikadim ütüleyip hemen cantami yapacam canta hazir olsun gerisi umurimda degil diyorum bendeErken hazırlayınca zaman geçmiyo canım yaa ilkinden biliyom hastanem evimin arkasında Allah korusun bişey olsa ev 5 dk yerde yani eşim halleder
Neyse benim umudum da 2. doğum daha hızlı olacak şeklinde ilkinde çok yürümüştüm ama bunda hareket etmek zor bakalım. Evdeyken doğum egzersizine başlayayım diyordum hala başlamadım çok tembelim bu konudaYa sorma su lavma olayina bi ben takigim heralde. Ama anneme bile devlet hastanesinde ozamanlarda minnacik tup vermisler bana 3lt sabunlu su verdi bi hastabakici daha yapilirken sanci cektim cikisi da bayagi
Ahahaha seninki de iyiymis valla ben de dr a gore cok ideal dogurdum ya. Sabah 10da gittim 3de dogrdum.burda acilmalari paylasiodum her saat 2cm birden aciliodu. 6cm acilana kdr da oturmafim desem.yeri ayakta egil kalk yurume fln yapmistim. Ama 6dan snrsi iki skainlestiriciyle anca zaptwttiler beni. Nefes alamiyorum suni sanciyi cikarin cok acio diye bayginliklar geciriodum sakinlestirici de kafa yapio malum kucucuk bi ebem vardi kizcagiz ne cekti benden snr cikardim diye kandirdi bayginliktan gozum de gormuyor serumda akan varmi anlayamiyorum yoksa doverdim kizi o sinirle. Bi videom var 2 dk 1.sanci geliyor ve sadece 6sn suruyor topluca sayiyor tum odadakiler ben o 6sn boyinca yatakta dogrulup inliyorum snr gozum kapali baygin yatiorum... off ya gozumde canlandi
Sağolasın canımm sağlıcakla kavuşalım inşallah ütü işine başlayamadım onu da halledeyim cidden heyecanlı eğlenceli:))Rabbim isteyen herkese tattırsın inşallahKolay gelsin tatlim ütülemek falan cok eglenceli minik minik
Aklım almıyor bazen bu kadar mı kucuk olacak diye
Hepimiz saglikla alalim kucaklarimiza insallah
Benim cantalar haxirliklar tamam.ilk kizimdada 7.ayda erkenden hevesle hazirlamistim.ama esim sagolsun okadar osrar eme ragmen son kontrolumde almadi cantalari yanimiza.ve hastanede sancim tuttu.doguma aldilar aniden.esim eve gelip canta alana kadar sezerya girdim esim yoktu yanimda.kizimi hasta bezine sarmislar ciplak kalmis.cok üzulmüstum hic birsey istedigim gibi olmadi.bunda yeni hazirladim acele etmedim.esime diyorum yine aynini yapma bak okadar hazirlik yaptm.ilkinde Allahtan dogum fotografcisida vardi ilk anlarimizi cekti.bakalim bunda neler bekliyor beni
Erken doğum riskin varsa hazırla canım sen benimde böyle dediğime bakma bi bakmışın hazırlamışımSen nasil istersen canim benim erken dogum ihtimalim var o yüzden korkudan yikadim ütüleyip hemen cantami yapacam canta hazir olsun gerisi umurimda degil diyorum bende
Yıkadım canim bende kurusunlar ütüyü yapip hemen hazirlayacam simdi az bi sancim olsa korkuyorum canta hazir deil diyeErken doğum riskin varsa hazırla canım sen benimde böyle dediğime bakma bi bakmışın hazırlamışım
Ins.sagol canim.annemde yanimdaydi.anahtar baska kimsede yoktuki.esimin inadi yuzunden yasadim bunlari.simdi onu dinlemem hicCanım gercekten koşturmaca olmuş ilk doğum, yakında aileden falan birileri olsa onlar getirzeydi bari, eşi insanın yanıbasında istiyor. Bu sefer tüm hazırlıklar gönlunüze göre olsun♡
Masallah bebegine canim.kordonuda ins.sorun olmaz icini ferah tut.tam olarak kac haftaliktin bugun.ben 33+0da gittim 2260gr di.hic demedi bana ilerde diye.senin neye göre dedi bunuHayırlı akşamlar arkadaşlar. Bugün kontrolümüz vardı. Oglum 2041 gr olmuş. Gelişimi 1 hafta ileri, doğum pozisyonuna da girmiş dedi cok şükür doktor ama boynuna 1 tur kordon dolamış. Doktorum hic sıkıntı olmaz kan akimi ve beslenmesi iyi. Bazen söylemiyorum bile aileler panik olmasın diye dedi ama gelin de bana sorun. Bilmiyorum kalan haftalarımı nasıl geçireceğim bu stresle.
Amin insallah canim. 32+2 benim de. Aslinda kilosu haftasiyla uyumlu ama kafa çapı karin capi ve uyluk kemiği ölçümlerinin genel ortalaması gibi bir sey hesaplatti 4 boyutlu ultrasonda. Ultrason olcumlerine gore dogum 1 hafta önce olabilir görünüyor gelişimi 1 hafta ileri dedi. Verdiği ultrason kagidinda da adetime gore doğum tarihinden bir hafta oncesi yazıyor tahmini doğum tarihi. Ama ben kordon dolanmasina takılı kaldım.Masallah bebegine canim.kordonuda ins.sorun olmaz icini ferah tut.tam olarak kac haftaliktin bugun.ben 33+0da gittim 2260gr di.hic demedi bana ilerde diye.senin neye göre dedi bunu
Ah evet bende dusunme deyip duruyorum kendime. Buyuk de sagolsun yine sendromlarda full inat isyan bilmislik pek firsatta vermiyor kendimi dusunmeme.Canım senin biraz farklı olmuş demek ki lavman işi.yaşayacaklarımızı biliyoruz ya ben de cidden panikliyorum.ama geçeceğini biteceğini bebişe kavuşmayı düşününce geçiyor..doğururuz Allah'ın izniyle canım Allah hepimize güç versin
Merak etme cnm o kordon oyle bi ozellikteki 3 tur bile.dolansa bebege zarari olmuyor sadece normal dogumu zorlastiriyor gerdigi icin. Takip ettigim bi kac dr da 2 3tur dolanmis bebek fotosu bile cok gordum ben. Zaten artik daha sik kontrole gidicez takipte olucaksin zaten yani korkma hic.Hayırlı akşamlar arkadaşlar. Bugün kontrolümüz vardı. Oglum 2041 gr olmuş. Gelişimi 1 hafta ileri, doğum pozisyonuna da girmiş dedi cok şükür doktor ama boynuna 1 tur kordon dolamış. Doktorum hic sıkıntı olmaz kan akimi ve beslenmesi iyi. Bazen söylemiyorum bile aileler panik olmasın diye dedi ama gelin de bana sorun. Bilmiyorum kalan haftalarımı nasıl geçireceğim bu stresle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?