2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım iyi yapmışsın ben şimdiden agır hissediyorum cidden .başlıcam artık ne olur ne olmaz:)) erken degil sonra ütü vs işleri zorlar.Allahın izniyle sağlıkla kavuşacağız hepimiz yavrularımıza

Canım bende de enfeksiyon çıktı ama idrae kültürü temiz çıkınca antibiyotikten vazgeçti kullanma dedi.inşallah kültür temiz çıkar kullanmazsın.ama kullanacaksan da sıkıntı etme zarar olsa verirler mi hiç canım.geçmiş olsun.

Kizlar pijama ve geceliklerinizi nerden aldiniz internetten bakiyorum ama bi turlu karar veremedim

Canim annem bir tane sirf fotograflarda olaun diye şık bir şey aldı, onun haricinde ben woody den aldim rahat ve kullanışlı, lohusasepetinde çok model var, h&m de kullanısli modeller oluyor.
Gönlune tarzına göre umarim bulursun bor seyler. Ben tercih ederken cocougun yuzüne bjsey denk gelmesin diye sade seyler tercih ettim.

Kızlar gunaydın hepimize,İstanbul Bahçeşehir de olan varsa ücretsiz nefes terapisi worksop var merkezimizde, doğum öncesi yararlanmak isteyen olursa haberleşelim derin bir nefesle başlasın her şey

çok güzelmiş beşiğiniz güle güle kullansın minnoş:) cibinlik te gayet güzel bence yenisi renkli mi olacak?

Canım bunu görünce cok beğendim ama cibinligi çok sade geldi şöyleee ilk bebeğin hevesine yakışır, hava alan kumaş ile renklendirmek istedim. Bu çatılı yer yataklarında kullanılan şekle benzer bir şeyler olabilir dedim, hatta bugün kumaşcıya bakacağim,
Fikir verirseniz çok sevinirim♡

herkeslere gunaydin bi kac gundur tadim tuzum yok aslinda cunku gece uyuyamiyorum. her turlu deniyorum uyuyamiyorum nefes almak zor geliyor. hele bugun gece hic uyumadim resmen. minnosta icerde uyumadi nerdeyse tum gece tepindi gerindi yer degirtirmeye çalıştı cok yaramazlik yapti

Bende de oluyor sık sık..yaramaz sağdan sola dondurmuyor.

Hayirli gunler herkese

Benim de birkac gundur asagida degisik bir agrim
Var sanki hamlamisim gibi. yarin kontrolum var ins hersey yolundadir. Simdiden heycan sardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…