- 24 Temmuz 2015
- 3.802
- 4.918
- 133
- 37
Canım iyi yapmışsın ben şimdiden agır hissediyorum cidden .başlıcam artık ne olur ne olmaz:)) erken degil sonra ütü vs işleri zorlar.Allahın izniyle sağlıkla kavuşacağız hepimiz yavrularımızaBgn yok evhamli haller ustumde tatlimnormalde hic degilimdir ama demek hormonlar tavan yapiyor yavastan
Allahin izniyle iyi haberler duyariz insallah hepimiz simdiden hazirladim hast.cantasini yerlestirme kaldi benimde erken mi diye dusunuyorum ama son zamanlar anca agrilarimiz olacak
Canım bende de enfeksiyon çıktı ama idrae kültürü temiz çıkınca antibiyotikten vazgeçti kullanma dedi.inşallah kültür temiz çıkar kullanmazsın.ama kullanacaksan da sıkıntı etme zarar olsa verirler mi hiç canım.geçmiş olsun.Kızlar selam doktordan geldim, bir sürü bir şeyler söyledi kafam karıştı, idrarda enfeksiyon için kültür verecekmişim ciddi bir problem mi enfeksiyon olması acaba ya kan pıhtılaşması sorunum hala devam ediyor iğne de kullanıyorum ama hala koyu başka bir yere yönlendirdi ne yapıcam bilmiyorum doğal olarak önereceğiniz başka bir şey bar mı limonlu su içiyorum sürekli
Kullandığım halde azalmadı. Kullanmak gere sanırım. Bebeğe daha çok zararı var enfeksiyonun.Bana da antibiyotik verdi ama kullanıp kullanmamakta kararsızım.
Kizlar pijama ve geceliklerinizi nerden aldiniz internetten bakiyorum ama bi turlu karar veremedim
Canım çok güzel maaşallah güle güle büyüsün kuzun bunun içindeEki Görüntüle 2227785 Eki Görüntüle 2227785 Eki Görüntüle 2227785
Beşiğimiz geldi, şimdi onu süsleme zamani, yeni cibinlik yaptıracağim uyumlu olsun diye ve perde . Odası olana kadar bizimle beraber olacak en azindan odaya girildiğinde bir uyum olsun istiyorum. Yapılacak çok fazla iş var...
Canım çok güzel maaşallah güle güle büyüsün kuzun bunun içinde
çok güzelmiş beşiğiniz güle güle kullansın minnoş:) cibinlik te gayet güzel bence yenisi renkli mi olacak?Eki Görüntüle 2227785 Eki Görüntüle 2227785 Eki Görüntüle 2227785
Beşiğimiz geldi, şimdi onu süsleme zamani, yeni cibinlik yaptıracağim uyumlu olsun diye ve perde . Odası olana kadar bizimle beraber olacak en azindan odaya girildiğinde bir uyum olsun istiyorum. Yapılacak çok fazla iş var...
çok güzelmiş beşiğiniz güle güle kullansın minnoş:) cibinlik te gayet güzel bence yenisi renkli mi olacak?
Amin canim.heyecan olmaz mı vakit yaklaştıkça artıyor heyecan :))Ay insallah, hepimizin bebeisleri sağlikla huzurla büyüsünçok heyecanliyımmm
Bende de oluyor sık sık..yaramaz sağdan sola dondurmuyor.herkeslere gunaydin bi kac gundur tadim tuzum yok aslinda cunku gece uyuyamiyorum. her turlu deniyorum uyuyamiyorum nefes almak zor geliyor. hele bugun gece hic uyumadim resmen. minnosta icerde uyumadi nerdeyse tum gece tepindi gerindi yer degirtirmeye çalıştı cok yaramazlik yapti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?