• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bgn yok evhamli haller ustumde tatlim :KK66: normalde hic degilimdir ama demek hormonlar tavan yapiyor yavastan
Allahin izniyle iyi haberler duyariz insallah hepimiz simdiden hazirladim hast.cantasini yerlestirme kaldi benimde erken mi diye dusunuyorum ama son zamanlar anca agrilarimiz olacak
Canım iyi yapmışsın ben şimdiden agır hissediyorum cidden .başlıcam artık ne olur ne olmaz:)) erken degil sonra ütü vs işleri zorlar.Allahın izniyle sağlıkla kavuşacağız hepimiz yavrularımıza:KK200::anne:

Kızlar selam doktordan geldim, bir sürü bir şeyler söyledi kafam karıştı, idrarda enfeksiyon için kültür verecekmişim ciddi bir problem mi enfeksiyon olması acaba ya kan pıhtılaşması sorunum hala devam ediyor iğne de kullanıyorum ama hala koyu başka bir yere yönlendirdi ne yapıcam bilmiyorum doğal olarak önereceğiniz başka bir şey bar mı limonlu su içiyorum sürekli
Canım bende de enfeksiyon çıktı ama idrae kültürü temiz çıkınca antibiyotikten vazgeçti kullanma dedi.inşallah kültür temiz çıkar kullanmazsın.ama kullanacaksan da sıkıntı etme zarar olsa verirler mi hiç canım.geçmiş olsun.

Kizlar pijama ve geceliklerinizi nerden aldiniz internetten bakiyorum ama bi turlu karar veremedim

Canim annem bir tane sirf fotograflarda olaun diye şık bir şey aldı, onun haricinde ben woody den aldim rahat ve kullanışlı, lohusasepetinde çok model var, h&m de kullanısli modeller oluyor.
Gönlune tarzına göre umarim bulursun bor seyler. Ben tercih ederken cocougun yuzüne bjsey denk gelmesin diye sade seyler tercih ettim.

20190120_145418.webp
20190120_145418.webp
20190120_145418.webp

Beşiğimiz geldi, şimdi onu süsleme zamani, yeni cibinlik yaptıracağim uyumlu olsun diye ve perde . Odası olana kadar bizimle beraber olacak en azindan odaya girildiğinde bir uyum olsun istiyorum. Yapılacak çok fazla iş var...

Kızlar gunaydın hepimize,İstanbul Bahçeşehir de olan varsa ücretsiz nefes terapisi worksop var merkezimizde, doğum öncesi yararlanmak isteyen olursa haberleşelim:anneadayı: derin bir nefesle başlasın her şey:nazar:

çok güzelmiş beşiğiniz güle güle kullansın minnoş:) cibinlik te gayet güzel bence yenisi renkli mi olacak?

Canım bunu görünce cok beğendim ama cibinligi çok sade geldi:110: şöyleee ilk bebeğin hevesine yakışır, hava alan kumaş ile renklendirmek istedim. Bu çatılı yer yataklarında kullanılan şekle benzer bir şeyler olabilir dedim, hatta bugün kumaşcıya bakacağim,
Fikir verirseniz çok sevinirim♡ :KK200:

herkeslere gunaydin bi kac gundur tadim tuzum yok aslinda cunku gece uyuyamiyorum. her turlu deniyorum uyuyamiyorum nefes almak zor geliyor. hele bugun gece hic uyumadim resmen. minnosta icerde uyumadi nerdeyse tum gece tepindi gerindi yer degirtirmeye çalıştı cok yaramazlik yapti :anneadayı:

herkeslere gunaydin bi kac gundur tadim tuzum yok aslinda cunku gece uyuyamiyorum. her turlu deniyorum uyuyamiyorum nefes almak zor geliyor. hele bugun gece hic uyumadim resmen. minnosta icerde uyumadi nerdeyse tum gece tepindi gerindi yer degirtirmeye çalıştı cok yaramazlik yapti :anneadayı:
Bende de oluyor sık sık..yaramaz sağdan sola dondurmuyor.

Hayirli gunler herkese

Benim de birkac gundur asagida degisik bir agrim
Var sanki hamlamisim gibi. yarin kontrolum var ins hersey yolundadir. Simdiden heycan sardi

Back
X