Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım bende hiçbir hazırlık yapmadım henüzGunaydin kizlar. Gününüz guzel geçsin.
Bugün heyecanlıyım. Bebeğim için alisverise cikicam. Hazırlıklar başlasın.
Bir çok arkadaş bitirdi..darisi bize artık
Günaydın canim bende bugün bebek alışverişine çıkıcam cok heycanliyimGunaydin kizlar. Gününüz guzel geçsin.
Bugün heyecanlıyım. Bebeğim için alisverise cikicam. Hazırlıklar başlasın.
Bir çok arkadaş bitirdi..darisi bize artık
canim benim kizlar minyonlardi 50-50 bir iki ay giydiler, ama iste herkeste farkli ondan bence 3-6 ay arasi simdiden fazla alma, ihtiyac duydukca begendikce alirsin.Kızlar bugün aldıklarıma bakarken farkettim 3 6 ay arası az şey almışım siz neler aldınız yazlık mı almak gerekir acaba![]()
Canım ben 0-3 aldım daha çok ama 3-6 az aldım büyüdükçe gelişim durumlarına göre alımır diye düşündüm hem gelecek hediyeleri de unutma:))Kızlar bugün aldıklarıma bakarken farkettim 3 6 ay arası az şey almışım siz neler aldınız yazlık mı almak gerekir acaba![]()
Arkadaslar hangi haftadayiz ve bebeklerimizin boy kilolari nasıl konusalim mi? Kimse yazmamış bence en cok konuşulması gereken konu.
Ve bebeklerimizin kilo almasi icin neler yapıyoruz yazalim birbirimize fikir edinelim.Ben mesela klişe et ,balik,sut vs. Besleniyorum hicbir ilac kullanmıyorum.Sabahlati ac karnına pekmez ve yatmadan mutlaka findik ceviz ve üzümlü yogurt yiyorum.Bebegimde 29.haftada 1300 gr.idi.suan 31.haftadayiz.
Merhaba canım şu an 34 deyim, 32 de gittiğimde 2150 idi.. özel birşey yemiyorum malesef, dikkat edemiyorum.. saçma sapan abırcuburları yemekten kendimi alamıyorum.. 14 kg aldım birdeArkadaslar hangi haftadayiz ve bebeklerimizin boy kilolari nasıl konusalim mi? Kimse yazmamış bence en cok konuşulması gereken konu.
Ve bebeklerimizin kilo almasi icin neler yapıyoruz yazalim birbirimize fikir edinelim.Ben mesela klişe et ,balik,sut vs. Besleniyorum hicbir ilac kullanmıyorum.Sabahlati ac karnına pekmez ve yatmadan mutlaka findik ceviz ve üzümlü yogurt yiyorum.Bebegimde 29.haftada 1300 gr.idi.suan 31.haftadayiz.
Merhaba Doğum tarihlerimiz çok yakıncnm bende suan 34+2yim en son 32 haftalikken kntrole gittim 2 kilo 40 gram demisti 2 hafta snra gel nstye baslicaz dedi dktor bu ay snu tekrar gidicem nst icin kilo almasi icin ozel bisi yapmyorum cnm her gun sut yogirt tuketiyorum normal yemek yiyorum okadar kilosuda haftasylabuyumlu diyor doktorda
GünaydınGünaydın kızlar mutlu pazarlar![]()
Kızlar 0-3 az alın.. 1 ay ancak giymişti ilk oğlum.. 3-6 ay daha çok alınCanım ben 0-3 aldım daha çok ama 3-6 az aldım büyüdükçe gelişim durumlarına göre alımır diye düşündüm hem gelecek hediyeleri de unutma:))
bakalim once hangimiz dogurucaz cnmMerhaba Doğum tarihlerimiz çok yakın
Gittikçe heyecanlanıyorum Doğuma az kaldı
Benim ilki normaldi, muhtemelen buda normal olacak gibibakalim once hangimiz dogurucaz cnmdoguma az kaldi bende strese griiyorum simdiden ya sezeryanda korkutuyor normal dogudma korkutuyor bakalim hayrlisi artik ama en son bebek makat gelisti donmemisti hala eger donmezse mecvur sezeryan gbi druyor