- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
Canim 278 cikmasi mumkun degil sat a gore.Ya testi yapanda yanlislik var ya sen yanlis yazdin.Tekrar bi kontrol edip yazar misin merak ettimSat im 16 haziran yani nereden baksan 10 gün geçti ama koyu kırmızıyı ancak görebildimdün de sağlık ocağına kan verdim sonucu az önce öğrendim Bhcg 278 haftama göre çok düşük değil mi sizce de kızlar pazartesi hemen gelse de doktora gitsem içim rahatlasa
Dualarımız seninle canım yarınki kan testinde artış nasıl olacak bakalım inş güzel haberlerle gelirsinDuaya çok ihtiyacım var gerçekten
Hepimizden dua bekliyorum kızlar
Demin bi arkadasin yazdigi gibi belki de iki kese var ve biri gorunmedi :) bu bile bir ihtimal canim. Iyi dusun iyi olsun... kendimi katmicaktim ama katayim belki icin rahatlar bi nebze. Ilk hamileligimde beta hcg adet gecikmesinin 3. Gunu 2000kusurdu, bunda 3. Gun 400 cikti aslinda kafana takabilecegin bu degerler ile ilgili cok sey var. nette her okuduguna kapilacaksin simdi, sen gonlunu ferah tutBu ikinci gittiğim doktor aslında ilgili bir doktordu memnun kaldım yani bi güzel açıkladı durumu tek tek söyledi herşeyi
Nette de baktım hcg ve kese uyumsuzluğu diye bir durum varmış oda bende oldu işte
Aynini dusundum okuyunca, hic boyle bisey duymadim. Kese gozuktuyse tamam iste, bence bunlar devamli tahlil icinde oyle diyo olabilirler allah bilir de. Aklima hersey geliyo
Bence sen kendine iyi bi doktor bul, yanlis anlama kafana uyan bi doktor bul, en basinda ayarlarsan bunu daha sonralari da sikinti yasamazsin.
Aynı SAT'ta bir çok farklı değer çıkabilir. 7. günde döllenme olan da var, 21. günde de. 2'ser kat arttığını düşünürsen aynı SAT tarihli iki gebede aynı gün 250 de çıkabilir 20.000 de. O yüzden hemen hata var demek doğru değil.Canim 278 cikmasi mumkun degil sat a gore.Ya testi yapanda yanlislik var ya sen yanlis yazdin.Tekrar bi kontrol edip yazar misin merak ettim
Cunku benim sat 17 haziran senden bi gun sonra yani 4+4 de baktirdim en son 2400 du.Suan 5+5 deyim
Bu ikinci gittiğim doktor aslında ilgili bir doktordu memnun kaldım yani bi güzel açıkladı durumu tek tek söyledi herşeyi
Nette de baktım hcg ve kese uyumsuzluğu diye bir durum varmış oda bende oldu işte
Allah bilir tabi demistim... o kadar cok hastanede o kadar cok paragoz doktor ile karsilastim ki, tek tek yazmaya imkan yok tabi.. BAZI doktorlarin o kadar da MASUM oldugunu dusunmuyorum.Hemen bilmeden doktora iftira atmasak, mutlaka bildiği bir şey vardır. Bi arkadaşın kesesi düzensizdi. Bi sonraki kontrolde normale döndü dediler. Doktorlarımız paracı, hastanın kötülüğünü isteyen insanlar değil. Hayatınızı emanet ettiğiniz insanları ne kadar kolay yargılayabiliyorsunuz gerçekten inanamıyorum.
Aynı SAT'ta bir çok farklı değer çıkabilir. 7. günde döllenme olan da var, 21. günde de. 2'ser kat arttığını düşünürsen aynı SAT tarihli iki gebede aynı gün 250 de çıkabilir 20.000 de. O yüzden hemen hata var demek doğru değil.
Umarım her şey güzellikle sonuçlanır.
Ankara’da bir Prof var aydan biri siye bi kadın muayeneye 1000 lira aldı benden bir kelime bile etmedi amniyosentez yaptır kesin sonucu öğren demişti. Ee onu ben de biliyordum zaten.Allah bilir tabi demistim... o kadar cok hastanede o kadar cok paragoz doktor ile karsilastim ki, tek tek yazmaya imkan yok tabi.. BAZI doktorlarin o kadar da MASUM oldugunu dusunmuyorum.
Bende de leke kaldı yüzümde. 5. Ayda ortaya çıktıklar inş bu sefer artmaz. Sürekli güneş kremi kullanıyorum yaz kış. Çok iyi korumak lazım.Kozlar şuraya bir kaç tecrübe mi yazayım muhtemelen bir kaç ay sonra çatlak kremlerini konuşuyor olacağız şimdiden size söyliyeyim en önemlisi çok kilo almamakla birlikte ilk hamileliğim de 3. Aydan sonra hafta 2 kez bacak basen göğüs karın bölgeme saf zeytinyağı sürdüm hafif bir tüylenme olsa da hamilelikten sonra döküldü. Ama 1 tane çatlağım olmadı hatta göbeğim bekarken ki gibi kaldı hiç sarkma büzülme olmadı.tavsiye ederim. Bi de çok bol su içmiştim.2.olarak güneş kremi kullanmadım en büyük aptallığım oldu hamilelikte oluşan şeker geçmiyorşimdi. Yaz koş mutlaka yüzünüze güneş kremi kullanın. Solante pregna hamilerimin daha uygun bir şeylerde kullanabilirsiniz size kalmış ama mutlaka kullanın.
Ben tam Laser tedavisine başlayacaktım buna hamile kalmışım allah işte bundan sonra yaptırım benimki koşun gidiyor yazı sorma.. benimki de 5. Aydan sonra oldu.Bende de leke kaldı yüzümde. 5. Ayda ortaya çıktıklar inş bu sefer artmaz. Sürekli güneş kremi kullanıyorum yaz kış. Çok iyi korumak lazım.
Hangi birini yazayim iste.. gerek hamilelikte, gerek cocukta, gerek yeni bir ameliyat gecirdim boyun fitigi bu hususta. Yillardir gormedigim yasamadigim sacmalik kalmadigi icin bu sekilde konustum. Ayri bir polemik yaratmam istemem ama, devlet doktorlarina ozel doktorlardan daha cok guveniyorum. Doktoru gercekten iyi secmek lazim.Ankara’da bir Prof var aydan biri siye bi kadın muayeneye 1000 lira aldı benden bir kelime bile etmedi amniyosentez yaptır kesin sonucu öğren demişti. Ee onu ben de biliyordum zaten.
Benimki gitmiyorda. Thulium lazer yaptırdım bebek gibi olmuştu yüzüm. Tatilde korumaya çalıştım ama yok geri geldiler. Doktor ikinci kez uygulayacaktı eylülde. O zaman hamile olabilirim demiştim. Sakıncası yok Işın derinin altına çok geçmiyor dedi. Sadece kremleri süremezsin demişti. Ben de o hakkımı doğumdan sonra kullanırım artık.Ben tam Laser tedavisine başlayacaktım buna hamile kalmışım allah işte bundan sonra yaptırım benimki koşun gidiyor yazı sorma.. benimki de 5. Aydan sonra oldu.
Kesinlikle haklısın.Hangi birini yazayim iste.. gerek hamilelikte, gerek cocukta, gerek yeni bir ameliyat gecirdim boyun fitigi bu hususta. Yillardir gormedigim yasamadigim sacmalik kalmadigi icin bu sekilde konustum. Ayri bir polemik yaratmam istemem ama, devlet doktorlarina ozel doktorlardan daha cok guveniyorum. Doktoru gercekten iyi secmek lazim.
Bu lazeri ben de çok merak ediyorum. Burda ne q swicht yapıyorlar thulium yok. Nerde yaptırdın ne kadarsa yaptırdın? Benim de bebek 6 aylık olunca ilk işim bu olacak.Benimki gitmiyorda. Thulium lazer yaptırdım bebek gibi olmuştu yüzüm. Tatilde korumaya çalıştım ama yok geri geldiler. Doktor ikinci kez uygulayacaktı eylülde. O zaman hamile olabilirim demiştim. Sakıncası yok Işın derinin altına çok geçmiyor dedi. Sadece kremleri süremezsin demişti. Ben de o hakkımı doğumdan sonra kullanırım artık.
Enfeksiyonu geçirmişsin pozitif olduğuna göre korkulacak bir şey değil zamnımca ama dr ü arayabilirsin bize bu tahlili yapmadılar sanırımMerhabalar,
Kan tahlili sonucumu internetten ogrendim Anti CMV IgG 250 pozitif çıktı doktor randevum haftaya cuma sizde böyle bi durum oldu mu ne anlama geliyor ?