Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gozun aydin :) ilk hamileligime gelcem cunku ben sizden gerideyim, bulanti baslamadi daha :) kuru ekmek tikmaktan 9 ay boyunca 24 kilo ile tamamladim. Kasma kendini miden neye musade ediyosa o. Cunku cekilecek cile degil o bulanti kusma. O kilolarin hepsi emzirme ile gidiyor. 2 li test yaptirilmasi farz olan bi test. Guzel bi sonuc cikarsa insallah, digerlerini yaptirmana gerek yok zaten.Miniğin kalbini zorda olsa duyabildik inatçı çıktı :)))
Ama kilo almışım ya midem bulanıyor diye sulu yemek yiyemiyordum hep kuru beslendim şimdi daha dikkat etmem gerekiyor. Bide 2li testten bahsetti doktor , sizler ne düşünüyorsunuz 2li test hakkında
Sat im 16 haziran yani nereden baksan 10 gün geçti ama koyu kırmızıyı ancak görebildim dün de sağlık ocağına kan verdim sonucu az önce öğrendim Bhcg 278 haftama göre çok düşük değil mi sizce de kızlar pazartesi hemen gelse de doktora gitsem içim rahatlasaAdet günün geçti mi cnm ya benimki 2 gün geçmişti mübarek bayrak gibi kırmızıydı.
Normalde 6 haftalık olması lazım ama bende anlamadım haftasını bile söylemiyorlar 2 doktora birden gittim hcg iyi artıyor ama ultrason da çok küçük kese senin gibi olanlar kalp atışını duyuyor dediYa bu drlar ne kadar olumsuz allah aşkına. Neyi uyumsuzmuş anlamadım? Yarım kan testi yaptır bakalım artış var mı canım. Rabbim hayırlısını versin.
Benim sat 14 haziran dün 7bin küsür çıktı ama kese çok küçük dedi banadaSat im 16 haziran yani nereden baksan 10 gün geçti ama koyu kırmızıyı ancak görebildim dün de sağlık ocağına kan verdim sonucu az önce öğrendim Bhcg 278 haftama göre çok düşük değil mi sizce de kızlar pazartesi hemen gelse de doktora gitsem içim rahatlasa
Benimde oyle valla hemen basladi agrimaya. Ilkindede epey devam etmisti, rahim genisliyor diyordu doktor.Selam kızlar bisey sormak istiyorum bugün 8+4 günlük oldum ve hala kasiklarimda ağrı hissediorum yani sürekli var sanki 2 gün önce kontrolde her şey normal dedi ama korkuyorum bitaraftanda nie agrio diye..kızımda hiç olmamıştı bu biraz değişik gecio
Belki de ikizdirMerhaba kızlar doktordan geliyorum
Sat 14 haziran dün hcg 7,660 ama kese 8mm hcg ve kese uyumsuz dedi çok olumlu konuşmadı yarın tekrar kan testi yaptır dedi moralim çok bozuk
Aynini dusundum okuyunca, hic boyle bisey duymadim. Kese gozuktuyse tamam iste, bence bunlar devamli tahlil icinde oyle diyo olabilirler allah bilir de. Aklima hersey geliyoYa bu drlar ne kadar olumsuz allah aşkına. Neyi uyumsuzmuş anlamadım? Yarım kan testi yaptır bakalım artış var mı canım. Rabbim hayırlısını versin.
Canım satım 13 haziran beklenmeyen gebelik olduğu için 16 temmuzda test yaptım çok koyuydu. Beta hcg hiç yaptırmadım. Seninki de normal gebelik mi? Belki geç döllenme olmuştur. Korkma için ferah tut bence betahcg ile kırmızılıl tonu paralel.Sat im 16 haziran yani nereden baksan 10 gün geçti ama koyu kırmızıyı ancak görebildim dün de sağlık ocağına kan verdim sonucu az önce öğrendim Bhcg 278 haftama göre çok düşük değil mi sizce de kızlar pazartesi hemen gelse de doktora gitsem içim rahatlasa
Evet benimki de normal gebelik dışarıdan müdahale yokCanım satım 13 haziran beklenmeyen gebelik olduğu için 16 temmuzda test yaptım çok koyuydu. Beta hcg hiç yaptırmadım. Seninki de normal gebelik mi? Belki geç döllenme olmuştur. Korkma için ferah tut bence betahcg ile kırmızılıl tonu paralel.
Nurbal27Belki de ikizdir
Acaba sen Temmuz’un başında mı hamile kaldın ne bileyim sen daha iyi bilirsin. Ama Allah’ın izniyle bir şey yoktur.Evet benimki de normal gebelik dışarıdan müdahale yok
Kafana takma hiçbir şey yoktur canım. Büyür o büyür Allah’ın izniyle bol bol dua et.Normalde 6 haftalık olması lazım ama bende anlamadım haftasını bile söylemiyorlar 2 doktora birden gittim hcg iyi artıyor ama ultrason da çok küçük kese senin gibi olanlar kalp atışını duyuyor dedi
Ilkinde cok akinti oluyodu bende, her gun 3-4 camasir degistirecek kadar, bi sikiti yoktur sanirsam yaBenim her gün illla ki afedersin yoğun oluyor bi de ağrıyla denk gelince Allah korusun diyorum kanama mı oluyor o derece ıslatıyor.
..
Bi de bişi sorucam mesela doktor kontrolde demişti ya birinin kesesi biraz bozuk düşebilir de kalabilir de diye.
Allah esirgesin mesela bu aralarda ona bişi olmuş olsa ben de illa bi kanama olur mu yoksa kanama olmadan mı kaybolur bu konuda bi bilginiz var mı?
Haftaya cuma kontrole gidicem ondan korkar oldum resmen.
İnsan üzülüyor yani elde değil ama dünyanın sonu da değil bunada şükür hamile kalmak bile bana hayal gibi gelirdi çok şükür Rabbime nasip etti inşallah hayırlı sağlıkla kucağımıza almamızıda nasip eder.Kısmeti varsa zaten büyür bebeğim benimleNurbal27
Benim ilk hamileliğim de tam 6 haftalıktı dr a gittiğimizde beta hcg 6000 di ve karından kese görememişti. Alttan usg ancak görmüştü. Bana bu beta hcg ye göre görmem lazımdı karından sesi zorla vajinal usg yaptı. Ama şu bir gerçek bebeğim hafta olarak hep geriden geldi. Ve 48 C.M. doğdu. Çok kafana takma dua et.
Aynen :) cunku memeler topraga bakiyo ici bos suan ne kadar sis bile olsa onceki gibi acimiyo :)Kozlar benimde akıntım çok oluyor beyaz beyaz normal ilkinde de oluyordu. İlk gebeliğimde göğüslerim çok sızlardı bunda çok hafif hatta birinde var diğerinde oda yok. Çocuk olmadan önce adet zamanı göğüslerime yanlışlıkla biri çarpsa ölürdüm ağrıdan ilk Doğumdan sonra o da olmadı mesela.
Bence sen kendine iyi bi doktor bul, yanlis anlama kafana uyan bi doktor bul, en basinda ayarlarsan bunu daha sonralari da sikinti yasamazsin.İnsan üzülüyor yani elde değil ama dünyanın sonu da değil bunada şükür hamile kalmak bile bana hayal gibi gelirdi çok şükür Rabbime nasip etti inşallah hayırlı sağlıkla kucağımıza almamızıda nasip eder.Kısmeti varsa zaten büyür bebeğim benimle
Evet muhtemelen öyle olmuş.Acaba sen Temmuz’un başında mı hamile kaldın ne bileyim sen daha iyi bilirsin. Ama Allah’ın izniyle bir şey yoktur.
Bu ikinci gittiğim doktor aslında ilgili bir doktordu memnun kaldım yani bi güzel açıkladı durumu tek tek söyledi herşeyiBence sen kendine iyi bi doktor bul, yanlis anlama kafana uyan bi doktor bul, en basinda ayarlarsan bunu daha sonralari da sikinti yasamazsin.