- 5 Ocak 2013
- 2.885
- 2.681
- 39
Ben ilk hamileliğimde 54 kilodan 100 kiloya çıktımNasıl oldu anlamadım ama iyi yedim bulantım da yoktu yıllarca yaptığım diyet hamilelikte patladı bu sefer diyetisyen kontrolünde ilerle dedi doktorum yine hızlı kilo almaya başlarsan. garip olan 6 ayda 55 kiloya düştüm ödemmiydi neydi anlamadım
Annelik hormonlariyla tavan yapmistir bu duygusallik bende de öyle. Insallah bulantili donemin hizli biter.NE bilim o hali gözümün önüne gelince gözlerim doluyor yine başlıyorum ağlamaya.
Haklısın tabi ki iş çıkışı serum taktırcam inşallah.
Doktorum fazlasının vücutta ödem yaptığını ve böbrekleri yorduğunu söyledi.canım folik asidin fazlası idrarla dışarı atılıyor,yani zararlı değil.. netteki her bilgiye güvenmeyin.
Bende öyle yaa daha erkenmi acaba mide bulantısı içinEpey muhabbet dönmüş maşallah kızlar
Midesi bulanan arkadaşlar inşallah kolayca atlatırsınız bu süreci mide bulantısı gerçekten kötü bişey sizin yazdıklarınızı okuyunca bende mi sorun var dedimHiç mide bulantısı yok iştahım da gayet açık herşeyi yiyorum korkarım bin kilo olucam
Sonoco telefnla oğrendık bılmıorum kı bu gecmştemı enfeksıyon var o tahlılın sonucuDaha soylemedim bir kac arkadasim biliyor onumuzdeki hafta kalpsesini duyarsak soyleyebilirim annemlere. Bazen cok halsiz oluyorum yardim isteyebilirim onlardan. Ama kayinvalideme soylemeyecegim. Yazik kadıncağız cok evhamli akli bende kalmasin ona 3 aylikken soylemeyi planliyorum.
Ama kizima da soylemek istiyorum en cok ona demek istiyorum. Ama tutuyorum kendimi 4bucuk yasinda. Cok istiyor kardesiolsun diye ona soylersem cumle alem duyar
Benim ikinci diye belki basima geleceklerin farkindayim. Bazen stres olmak normal. Ama yaparsin. Herkes yapiyor sen de yaparsin.
Paket urun yememeye çalışın. Icindeki maddeler bebegin organlarinda bozukluga yol acabilir dedi doktor annem peksimet yap.isti onu yiyorum ben kuru kuru. Firinlarda satiliyor. Kuru oldugundan cok iyi geliyor bulantiya. Leblebi de iyi fikir.
Canim ya. Keske birileri yardim edebilse. Biraz iyi hissettiginde kurabiye falan yap kenara koy.ogluna yemek yapamadiginda verirsin. Gercekten zor. Allah yardimcin olsun. Bi gun ac yatmakla hic bi sey olmaz.
0.88 dedigin crp degeri mi? Crp ise onceki degerinin kac oldugu onemli. Crp nin 0.5 in altinda olmasi gerekiyor normalde ama 0.88 de cok yuksek bi deger degil.
Bunhafta içi giderim folik asit yüksek dedi aile hekimi.folik asit kullanöayacağım. Ama uzmana da danışmam gerekliymiş.Senınkı baya belrgınmış benımkı sılıkden bıraz daha koyuydu hamılesındr buyuk ihtımalle. Normalde doktra ne zaman gtmeyı dsnuyordun
Sen epey kilo almışsın benimde sonum öyle görünüyor kilo almaya çok müsaitim maalesef zaten kilolu hamile kaldım tamda spora başlamıştım :)Ben ilk hamileliğimde 54 kilodan 100 kiloya çıktımNasıl oldu anlamadım ama iyi yedim bulantım da yoktu yıllarca yaptığım diyet hamilelikte patladı bu sefer diyetisyen kontrolünde ilerle dedi doktorum yine hızlı kilo almaya başlarsan. garip olan 6 ayda 55 kiloya düştüm ödemmiydi neydi anlamadım
Belki sonradan başlar bulantılar bende de daha bir farklılık yok herşey eskisi gibi devam ediyor gerçi benim gebelik daha çok yeni kese bile görünmedi yaniHerkese geçmiş olsun bulantılar baya zorluyor galiba...Düne kadar bende bulantım yok diye korkuyordum acaba kalbi atmıyor mu bi problem mi var diye ama çok şükür Bebişim sessiz sessiz büyüyormuş içimde hala da yok bulantım her zamanki gibi geçiyor günlerim hiç farklı bir şey hissetmiyorum herhalde benim hamileliğim de böyle geçecek, sağlıklı olsun da hiç farketmez..
senin ki kaç haftalık belli mi canımBunhafta içi giderim folik asit yüksek dedi aile hekimi.folik asit kullanöayacağım. Ama uzmana da danışmam gerekliymiş.
Sonoco telefnla oğrendık bılmıorum kı bu gecmştemı enfeksıyon var o tahlılın sonucu
canım inşallah sakin olurlar yoksa durumlar fena :))senin de erkek dimi canim:)Ay aynı olacak benimkide öyle 3 buçuk yaş .adamlara bir kal geliyor hahaha :) umudum ikincinin uslu sakin bir bebek olması yönünde , umud hamişin ekmeğidir kendimizi oyalıcaz böyle böyle :)
Yarın 6+o oluyor Yani 7. Haftaya gireceğizsenin ki kaç haftalık belli mi canım
Erkekler çoğu aynı bız doktor gunlerını sayıyoruz sabrszca onlarda tık yok[
sanırım doğunca anlıyorlar anca baba olduklarini biz şimdiden heyecan yapıyoruz
Burdan yorum yapabilmek zor tabi. Doktoruna danisacaksin. Umarim degerlerin normale dönmüştür
Evet erkek canım :) allah yardımcımız olur ona da alışırız artık napalım :)canım inşallah sakin olurlar yoksa durumlar fena :))senin de erkek dimi canim:)
alışırız inşallah Allah bir kolaylığını verir :)Evet erkek canım :) allah yardımcımız olur ona da alışırız artık napalım :)
Bu sefer temkinliyim:) çok zor oldu son zamanları hamileliğimin.Resmen 2 kati
O neymis yaaaageri verebilmen de buyuk basari
Epey muhabbet dönmüş maşallah kızlar
Midesi bulanan arkadaşlar inşallah kolayca atlatırsınız bu süreci mide bulantısı gerçekten kötü bişey sizin yazdıklarınızı okuyunca bende mi sorun var dedimHiç mide bulantısı yok iştahım da gayet açık herşeyi yiyorum korkarım bin kilo olucam
Herkese geçmiş olsun bulantılar baya zorluyor galiba...Düne kadar bende bulantım yok diye korkuyordum acaba kalbi atmıyor mu bi problem mi var diye ama çok şükür Bebişim sessiz sessiz büyüyormuş içimde hala da yok bulantım her zamanki gibi geçiyor günlerim hiç farklı bir şey hissetmiyorum herhalde benim hamileliğim de böyle geçecek, sağlıklı olsun da hiç farketmez..