2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Resmen 2 kati
O neymis yaaaa geri verebilmen de buyuk basari

Bende öyle yaa daha erkenmi acaba mide bulantısı için

Sonoco telefnla oğrendık bılmıorum kı bu gecmştemı enfeksıyon var o tahlılın sonucu

Sen epey kilo almışsın benimde sonum öyle görünüyor kilo almaya çok müsaitim maalesef zaten kilolu hamile kaldım tamda spora başlamıştım :)
3 ay oldu evleneli yeni evliler hep bi kilo alıyor malum

Belki sonradan başlar bulantılar bende de daha bir farklılık yok herşey eskisi gibi devam ediyor gerçi benim gebelik daha çok yeni kese bile görünmedi yani

Ay aynı olacak benimkide öyle 3 buçuk yaş .adamlara bir kal geliyor hahaha :) umudum ikincinin uslu sakin bir bebek olması yönünde , umud hamişin ekmeğidir kendimizi oyalıcaz böyle böyle :)
canım inşallah sakin olurlar yoksa durumlar fena :))senin de erkek dimi canim:)

kızlar doktordan az once geldim 6.2 mm 5 haftalık hamilesin dedo ama burada 6 haftalık görünüyorum.bir hafta sonra tekrar cagirdi memlekete gideceğim.orada giderim artık.uzun yolculuğu da önermiyorum dedi ama ailemi çok özledim yıl boyu çalıştım gitmek istiyorum ama kafam karıştı ...

Hayranım hamileliğini bulantısız gecirenlere. Insallah da olmaz kizlar cidden zor. Bende bu sabaha kadar bu kolay gececek diye dusunuyordum...
Sağlıkla gelsinde geçer bu günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…