2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kizlar galiba hepimiz disten muzdaribiz galiba bugün iştahı cok azdı ishal var ve kusma simdi emmek icin uyandı baktım atesi var vücudu sıcak uyudu tekrar emip ne yapmalıyım bilemedim ateş ölçer bozuldu calpol vereyim mi distendir dimi iki üst dis bir alt diş çıktı alttan bir tane daha geliyor ama patlamadı daha ondan mı acaba

diş yüzünden olabilir canim ama kusma olmazki dişten bence ver ne olur ne olmaz ateş ölçer de bozuldu diyorsun

İyi akşamlar arkadaşlar bebekle iki ev taşıdım bitmiş durumdayım İnternet yeni bağlandı yeni alttan bir diş çıkardık yavaş yavaş emeklemeye başladı kilosu gelişimi iyi fakat benim Kız hiç su içmiyor günde 3 bez oda hiç dolu bile değil doktora hiç gidemiyorum bizim çocuk hastanesi pandemi oldu özelede durumum yok siz kaç kere bez değiştiriyorsunuz su içmesi için ne yapmam lazım lütfen bir akıl verin bana

benim kizimda cok az su içiyor 30 ml bile icmiyor gunde 3 yada 4 bez degisiyo

yok canim anne sütü almiyo mama içiyor baska bişey yemiyo bazende süt veriyorum arada doktora sormadim aylardir hic gitmedik karni acken icirmeyi dene
Benimki ondan mı içmiyor acaba dedim gerçi altı aydan sonra su içmeleri gerek ama denedim canım şırıngayla ağzına bile sıktım yutmadan biriktirip tükürüyor spa

Benimki ondan mı içmiyor acaba dedim gerçi altı aydan sonra su içmeleri gerek ama denedim canım şırıngayla ağzına bile sıktım yutmadan biriktirip tükürüyor spa
zorlama canım isteyince içiyorlar yoksa ne yaparsan yap içmez ben mama vermeden veriyorum bazen güzel iciyo bazen çok az içiyor

Anne sutu aliyorsa ordan karsiliyordur yada ek gida yerken ağzına ara ara kaşıkla ver veya seyreltilmiş ayran tarzı biraz meyve sıkabilirsin zorlamamalı diye biliyorum

Anne sutu aliyorsa ordan karsiliyordur yada ek gida yerken ağzına ara ara kaşıkla ver veya seyreltilmiş ayran tarzı biraz meyve sıkabilirsin zorlamamalı diye biliyorum
Haklısın canım da bezi hiç dolmuyor anne sütü ek gıda alıyor çok iştahı yok gerçi bu ara ama yoğurdu sulandırmak mantıklı sağolasın Bi deniyim

Kızlar ya isiliğe bir çözüm var mı hiç bu kadar isilik olmamıştı annemin evi çok sıcak acayip isilik oldu hergün dus aldırıyorum krem flan sürüyorum yok geçmiyor artıyor hatta

Akşam 1 çay kaşığı calpol verdim gece yine uyandı ama ağlamadı Biz diş ağrısını çok zor geçiriyoruz anlaşılan hemen etkisini belli etti
bizde zor geciriyoruz canım bugün sabah 4te uyuduk .12 gibi uyudu ağlayarak uyandi 4e kadar uyumadi agrikesici verdim onla 10a kadar uyudu tabi arada uyandi bi kere yine

Kızlar ya isiliğe bir çözüm var mı hiç bu kadar isilik olmamıştı annemin evi çok sıcak acayip isilik oldu hergün dus aldırıyorum krem flan sürüyorum yok geçmiyor artıyor hatta
Cnm mustelanın yüz kremi iyi gelmişti bize. Birde çok fazla krem sürme oda artırıyo

Cnm mustelanın yüz kremi iyi gelmişti bize. Birde çok fazla krem sürme oda artırıyo
Tamam canım kendi evimiz bu kadar sıcak değil çok az olup geçiyordu annemlerin ev aşırı sıcak 10 gündür annemlerdeyim heryeri isilik oldu çocuğun oda haklı sıcaktan ben uyuyamıyorum gece o ne yapsın

Tamam canım kendi evimiz bu kadar sıcak değil çok az olup geçiyordu annemlerin ev aşırı sıcak 10 gündür annemlerdeyim heryeri isilik oldu çocuğun oda haklı sıcaktan ben uyuyamıyorum gece o ne yapsın
Orada havalar serinlememiş cnm demekki burda serinledi biraz hatta akşamları üşüyorum bazen. Yakında orada serinler rahatlar kuzucuklar. Bende kıştan korkuyorum ya kış demek hastalık demek inş sıkıntısız geçiririz bu kışı

Aynen canım kayseri çok sıcak hala. Ama benım ev bu kadar sıcak değil annemlerin ev aşırı sıcak sabahtan akşama kadar güneş alıyor o Yüzden de camda acsan fayda etmiyor. Ama dediğin gibi yaz iyi kışın insan ne giydirecegini şaşırıyor

Canım sen kayseride mi yaşıyorsun bende kayserideyim de gittiğiniz iyi bir çocuk doktoru varmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…