2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Hahahaha cimcime yaa benim kız da çok yaramazlaştı ama Umay kadar değil Ayla da çöp kocasını karıştırmak istiyo kapağını açıp diğer elini içine sokup birşeyler cıkarmaya çalışıyo çok yaramazlaştılar ya bir saniye gözünü üstünden ayırmaya gelmiyor
Birşeyleri çıkartıp atmak hoşlarına gidiyor sanırım. Umay da çekmecelrti boşaltıyor kıyafetlerini, mutfak çekmecelerini hepsini boşaltıyor ama oynamıyor mesela hami boşalttın oyma bari yok o öyle çekmecenin içinden herşeyi alıp yere atcak. Birşeyleri çıkartmak hoşlarına gidiyor sanırım

Ayy aynen cnm yaa artık park yatakta da bırakamayacaksak işimiz zor bi dk boş bırakmaya gelmiyorlar banyonun kapısı hep kapalı yoksa klozete gidiyo yerde buldukları zaten direk ağza🙄ya cnm valla bu kilo işine bi çare bulamadım ben artık çocuğa yaramıyo yedikleri
Aynı benim kız direk klozeye gider. Ve peçeteyi parçalar ağzına atar. Bizim park yatam en alt kademede allahtan yoksa bizimki de atlar valla. Umişle alya kuş çok hareketliler anlaşılan

Allah kolaylık versin canm.ben uyku egitimini 5.ayda vermistim cok sukur kendi kendine uyur.bizde gece beslenmesini kesiyoruz bu daha zormus.benimkide 7-8 kez kalkiyordu 5.gecemiz ama baya zorladi bizi bıdıkcan
Bende 4 buçyk ayda verdim hala daha çok rahatım. O zamandan beri umay asla geve sık uyanmadı çok şükür uyansa bile geti kendisi uyudu. Benimki emmiyor bide mamaydı ya gece zaten 2 kere kalkıyor uzun zamandır mamaya. Onu da teke düşürdüm.artık mama su gibi gelşyor ona sanki ya. Yeni yemek yesin üstüne 120 cc mama içer umay çok seviyor ve doymuyor yani su gibi içiyor.

Kızlar alya bugün sabah yine erkenden kalktı bende park yatağında oyalansın biraz daha kesitireyim dedim gözüm aralıklı yani sen eğil pat park beşikten düş ama nasıl bi düşme ödümüz koptu boynu altında kalabilirdi yaaa tesr düştü takla atarak yani sırtının üstüne düştü çok feciydi nolacak böyle yaaa. Birde kızlar ben alya ya günde en az dört kere 150cc mama veriyorum dr dedi diye ve halen kilosu sabit valla napıcam bilmiyorum 10aylık olacak halen sekiz kilo değil😞😞😞
150 cc maöa verince ek gıda yiyor mu alya? Umaya ben hala gün içinde vermiyorum da kilosu iyi diye aslında vermiyorum. Yemesi de güzel tabi bazen bozuyor hiç yemiyor o zaöan direk mama yapıyorum.

Bizim bugun 9. Ay kontrolumuz vardi. Asi yapilacaktir diye dusunuyordum ama 9. Ay asisi yokmus burda. Boy, kilo ve bas cevresini olctu. Genel muayene yapip gonderdi. 12. Ay kontrolunden 1 hafta once genel kan tahlilini yaptir dedi.
Bizim de sağlık ocağının elinde yokmuş biz de yaptıramadık 9.ay aşımızı

Aynı benim kız direk klozeye gider. Ve peçeteyi parçalar ağzına atar. Bizim park yatam en alt kademede allahtan yoksa bizimki de atlar valla. Umişle alya kuş çok hareketliler anlaşılan
Cnm bizde normalde ikeanın karyolası var ama bazen park yatakta da yatırıyorum va o tek kademeli çok aşağıda zaten sizinkilerin alt kademesi seviyesinde.evet çoKhareketliler alya benim kitaplığımdaki bütün kitapları yerlere atar her gün ama sadece atıyor Atmak hoşuna gidiyo. bazen sayfalarını yırtıp yemeye yelteniyor hemen yetişiyorum.Mama günde dört kez iki kere de ek gıda veriyorum ek gıdayı azalttım cnm ama doğrumu yapıyorum bilmiyorum

Masallah, saglicakla gelsin minik.🧿

Gecmis olsun canim. Bebekler bu donemde cok tehlikeli oluyorlar. Ben de dustugu zaman kendimi cok kotu hissediyorum. Allah butun bebekleri korusun 🤲🤲.
Evet cnm çok tehlikeli artık yalnız bırakmak çok saol. Birde ablasıyla çok kavga ediyolar oyuncak kavgası valla artık yetişemiyorum bunlara

Geçmiş olsun canım, gerçekten çok hareketli senin bu cimcime. Ben de çok korkuyorum düşme işlerinden. Neyse ki bir şey olmamış. Düşecekler yapacak bir şey de yok, her saniye tutmak mümkün değil. Kilo alacak elbet ama uğraştıracak seni o belli oldu.
Saol cnm çok cadı bnmkiler yaaa

Selam kızlar yine uykusuz bir gecedeyim.Kızım iyice cıldırdı resmen. geceleri uykusundan ağlayarak uyanıyor emzirmeye çalışıyorum memeyi almıyor emzik veriyorum almıyor ağlama krizlerine giriyor kucağımdan attırıyor kendini Hiç bir şekilde sakinleşmiyor nasıl olurda uykusundan bu şekilde uyanır aklım ermiyor.Bir sorunu var da biz mi anlamıyoruz 9 aylık bebek böyle olmamalı ya :KK43:( gerçekten artık çok üzülüyorum :KK43:
Bu aylarda uyku gerilemesi oluyormuş ondan olabilir diş degilse ve fiziksel birnrahatsizligi yoksa tabi ya da anneden ayrolik kaygisi...Bir de artik korkulari başladı. Bazilari karanliktan korkuyormus bazilari ışik sevmiyotmuş.Türlu türlu huylar yani her şey olabilir😊

Bu aylarda uyku gerilemesi oluyormuş ondan olabilir diş degilse ve fiziksel birnrahatsizligi yoksa tabi ya da anneden ayrolik kaygisi...Bir de artik korkulari başladı. Bazilari karanliktan korkuyormus bazilari ışik sevmiyotmuş.Türlu türlu huylar yani her şey olabilir😊
Olabilir onlarda sık karşılaşılan durumlar ama ne bileyim korkuyorum bir derdi sıkıntısı mı var diye :KK43: ön dişinin birini çıkartıyor 2 haftadır bu hafta damağı Yırtıldı diş Geliyor inşallah diş sıkıntısındandır yarın özel doktora götüreceğiz artık ayrıntılı ne tahlil varsa yaptırcaz gündüz de hiçbişeyi yok Aksine mutlu gece terör estiren bebek o değil sanki

Canim dis mi cikartiyor acaba? Bir dr na danissan sana fikir verebilir.
Ön Dişİni çıkarıyor canm ama çok sancılı geçiyor eğer diştense inşallah öyledir doktora götüreceğiz yarın.geçen ay gittik sağlıklı bir bebek dedi uykularına bişey demiyor diş ağrısına bişey vermiyor nereye kadar gidecek böyle bilmiyorum valla çok yoruldum.

Bende 4 buçyk ayda verdim hala daha çok rahatım. O zamandan beri umay asla geve sık uyanmadı çok şükür uyansa bile geti kendisi uyudu. Benimki emmiyor bide mamaydı ya gece zaten 2 kere kalkıyor uzun zamandır mamaya. Onu da teke düşürdüm.artık mama su gibi gelşyor ona sanki ya. Yeni yemek yesin üstüne 120 cc mama içer umay çok seviyor ve doymuyor yani su gibi içiyor.
Masallah ona.emen bebekler gece sık kalkıyor mama alan bebeklere nazaran.benim oglan gece hep kalkti eğitim vermeme rağmen oda sirf meme aşkına birde gittiğimiz yerde hep emerek uyudu oda aliskanlik oldu sanirim

Olabilir onlarda sık karşılaşılan durumlar ama ne bileyim korkuyorum bir derdi sıkıntısı mı var diye :KK43: ön dişinin birini çıkartıyor 2 haftadır bu hafta damağı Yırtıldı diş Geliyor inşallah diş sıkıntısındandır yarın özel doktora götüreceğiz artık ayrıntılı ne tahlil varsa yaptırcaz gündüz de hiçbişeyi yok Aksine mutlu gece terör estiren bebek o değil sanki
O zaman distendir;endiselenmeyin bazi bebekler zor çıkarıyor.

Ön Dişİni çıkarıyor canm ama çok sancılı geçiyor eğer diştense inşallah öyledir doktora götüreceğiz yarın.geçen ay gittik sağlıklı bir bebek dedi uykularına bişey demiyor diş ağrısına bişey vermiyor nereye kadar gidecek böyle bilmiyorum valla çok yoruldum.
ben çok zorda kaliraa ağrı kesici veriyorum biraz rahatlıyor acı cekmesinden iyidir bence bu gece bi dene

Ay kıxlar umayı nazar ettim çpk hoş yiyordu. Dünden beri direk ağzından atıyor. Lahmacun bile yerdi düşünün yani. En sevdiği şey yoğurt ama ağzına kpyar koymaz diliyle atıyor. Sadece mama içiyor inşallah bu duruma alışmaz umarım diştendir de geçer. Mama da vermesem aç mı bıraksam korkuyorum mamaya alışırsa yemek yemez diye.

Ay kıxlar umayı nazar ettim çpk hoş yiyordu. Dünden beri direk ağzından atıyor. Lahmacun bile yerdi düşünün yani. En sevdiği şey yoğurt ama ağzına kpyar koymaz diliyle atıyor. Sadece mama içiyor inşallah bu duruma alışmaz umarım diştendir de geçer. Mama da vermesem aç mı bıraksam korkuyorum mamaya alışırsa yemek yemez diye.
Bnmkide nazara geldi günde dört kez mama içen çocuk ağzına sürmüyor dünden beri mama döküyorum 😞

Birşeyleri çıkartıp atmak hoşlarına gidiyor sanırım. Umay da çekmecelrti boşaltıyor kıyafetlerini, mutfak çekmecelerini hepsini boşaltıyor ama oynamıyor mesela hami boşalttın oyma bari yok o öyle çekmecenin içinden herşeyi alıp yere atcak. Birşeyleri çıkartmak hoşlarına gidiyor sanırım
Aynen canım zaten herseyden hemen gönlü geçiyor ya 5 10 dk oynuyo sıkılıyo hemen oyuncak alıyorum biraz oynuyo bitiyor hemen

X