2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Eltim 10.hafta da duymuş kalp atışını. Bence erken korkma.

Evet gec cikti canim 6 gun gecmesine ragmen idrarda cikmamisti . Normalde suan 11 haftalil olmasi gerekirken 8 haftalik

Arkadaşlar bugün şöyle bir şey oldu, oturuyordum, ayağa kalkar kalkmaz birden neredeyse yarım çay bardağı kadar akıntı geldi, çamaşırımı ıslattı o derece... lavaboya gittim rengi yeşil mukoza şeklindeydi. böyle akıntı tarzı sorunum veya gün içinde herhangi bi akıntı olmayıp birden bire böyle olunca korktuk.
doktora gittik, doktor hamilelikte gayet normal, kırmızı veya kahverengi olmadığı sürece korkulacak bir durum yok dedi. Başınıza gelirse korkmayın sizde.

canım aynısı bu sabah başıma geldi akıntı geldiğini hissettim aslında ama lavaboya gittiğimde o kadar çok olmasına şaşırdım benimde çamaşırımı ıslatmıştı normalde de ara ara olur ama bu kadar çok ilk defa oldu bide benimki krem rengi gibiydi ne beyaz ne sarı o yüzden çok önemsemedim

banada yorumda bulunurmusunuz ?? kızlar
10 11 12. Haftalarda ultrason kagidinda pozisyon uygunsa cinsiyet gorunuyor erkek ve kiz kuyruklari farkli pozisyorda konumlaniyor. Erkekler genellikle daha dik açiyla kizların düz

kızlar banada yorumda bulunurmusunuz 15 gün sonra rndevum war ??

Eklentiler

• WhatsApp Image 2019-04-03 at 17.19.06.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 58
Benimde geçen gün geldi basima o kadar çok değildi ama baya koyu kıvamlı mukoza gibiydi.
Tuvaletten sonra tuvalet kagidiyla silince koyu kıvamlı geliyordu,şimdi geçti ama arada yine oluyor

13 haftalık olduk canm suan resim 11 haftalığa ait :) bir kızım war bunuda erkek istiyoduk Allah hayırlısını versin inşllah =)
Ben hiç anlamam zaten kuzm googlede biraz baktım sadece,ama iyi anlayan arkadaşlar vardır aydınlatırlar seni
Gönlündeki nasibin olur inşllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…