- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 30
evet :) bende yaaaatiom surekliohh.
bak çok ilginc benim midem bulanmio eşimin midesi bulanio benim başim hiç agrimadi bile eşimin başi agriyo bi haftadir sanirim bana gecti diyo ciddi ciddi
Ins bu ay yumurtlama gunu falan düşünmiycem ins zaten ovulasyon teati akmayi hic dusunmedim akıntı olunca insan iater istemez yumurtluyomuyum dusuncesi olusuyir ama baklm nasip nolacakbu ay yine acele ettim butun belirtiler olup degerim 6 çıkınca emzik bile almıştım esime surpriz yapacaktm ama önümüZdeki ay gecikse de 7 gun beklemeyi umut ediyorum hayal kirikligi olmamasi icin
kız kadinlar bi dogurana kadar erkeklrr 9 doğuruyor
10 12 kilo normal diolar cnm ben kizimda ilk 5 ay kilo almadım mesela ilk gebelikti hatta bi 5 6 kilo vermistim artı 12 13 kiloyla dogum yapmistim yaniBen cok kilo almaktan korkuyorum ya
Ben cok kilo almaktan korkuyorum ya
O iyi olmus ama bahaneylr bıraksa bariayyyevet surekli endişe sigarayi bile yanimda icmiyo azalti resmen
Ins cnm ya hayrlisiylaay kiyamam canim ya :) yeter artik inşallah onumuzdeki aya hamileyim diye bize katilirsin
Ben dogru oldugunu sanmiyorum canim ebeyim ben bu arada :) hic duymadim boyle bisey hocalardankiz ve erkek gebeligi farkliymiş dogrumu sence? kizsa cok kilo koca gogus ve annenin guzzeligini aliomus. erkekse normal kilo gogus te normal ve daha guzelleşirmiş
Kilo alımıni bilemiyorum cnm da kilo alma sekline gore kiz ve ya erkek die tahmin yürüteni gordum ha dogruluk payi var mi dersen bence yokkiz ve erkek gebeligi farkliymiş dogrumu sence? kizsa cok kilo koca gogus ve annenin guzzeligini aliomus. erkekse normal kilo gogus te normal ve daha guzelleşirmiş
O iyi olmus ama bahaneylr bıraksa bari
En fazla 10 almaya caliscam canim10 12 kilo normal diolar cnm ben kizimda ilk 5 ay kilo almadım mesela ilk gebelikti hatta bi 5 6 kilo vermistim artı 12 13 kiloyla dogum yapmistim yani
Sevndm senin adına dogum yapincada baslamazsn ins :)birakamaz :) sever sigarayi ben biraktim artik ilk ogrendigim gunden hemen biraktim :)
Sevndm senin adına dogum yapincada baslamazsn ins :)
Yanu saglikli olarak duzenli kilo artışı daha iyi tabi cnm su anmki aklim olsa biraz dikkat ederdim acikcasi almasi kolay oluyorda vermesi zorlasiyor ben logusalik doneminde cok yiprandim manevi olarak surekli hastaneye git gel kizim sarılık olmustu duzensiz beslenme derken dogumdan sonra aldm kilo malum emzirme donemi bi de sıkı tutmak gerekiyirmusEn fazla 10 almaya caliscam canim
En guzeli cnmyok canim artik birakilmiş tekrar başlamak sacmalik bebek sut emer hic olmaz kesinlikle
bilemedim kizlar videolarda oyle dio lar hamileler yorumunda :) ben kilo alsamda olur artik saglikli olsun yeter
) oyle tabi sağlıklı olsun bebisin ins sende
Ben akşam uzeri uyumustum biraz ondan snrm uykum yok ama yatarim artik birazdan kalkmaya useniyom koltuktan sen napion sen yok mu uyku :-}oyle :) uykunuz gelmedimi