- 25 Mart 2018
- 394
- 164
- 29
Ben akşam uzeri uyumustum biraz ondan snrm uykum yok ama yatarim artik birazdan kalkmaya useniyom koltuktan sen napion sen yok mu uyku :-}
canim sanirim ben bebek heyecanindan uyuyamiyom kac gundur :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben akşam uzeri uyumustum biraz ondan snrm uykum yok ama yatarim artik birazdan kalkmaya useniyom koltuktan sen napion sen yok mu uyku :-}
Oy kiyamam ya :)canim sanirim ben bebek heyecanindan uyuyamiyom kac gundur :)
Oy kiyamam ya :)
Rabbimden isteyebilirmissin tabiki bol bol dua et ama önce sağlıklı olsun de tabiki :)erkek istiyorum ozellikle
Canim benim çok sevindim ayyy Allahım sana bağışlasın inşallah peki belirtilerin neydi bizimle paylaşır mısın adetini geçtin mi ka gün vardı ya da
Canım seninkiler ikiz olabilir bence :) değerin bayağı yüksekBenim son adet 25 agustos bhcg kac senin canim benim bugun 745 cikti 4+3teyim
Çok teşekkür ederim cnm.. benim ki tüp bebek transfer sonrası 10.gün değerim. Malum ilaçlardan birçok ağrı sızı oluyor süreçte... Rabbim isteyen herkese bekletmeden versin..Canim benim çok sevindim ayyy Allahım sana bağışlasın inşallah peki belirtilerin neydi bizimle paylaşır mısın adetini geçtin mi ka gün vardı ya da
Hayırlı olsun. Benim de 25 ağustos. Gebelik testi negatif. Sabah kan verdim bekliyorum.Merhaba kızlar bende haziran annesi olucam sanirim:) gebelik testim pozitif cıktı cuma kan vericem inşallah . Son adet tarihim 25 ağustos . Internetten baktım 1 haziran gözüküyor doğum . Bunları konuştuğuna konuştuğuma bile inanamıyorum:) Inşallah bir sıkıntı olmaz sağlıklı sıhhatli doğumlarımız olur
Hayırlı olsun canım ilk haziran annesi misinÇok teşekkür ederim cnm.. benim ki tüp bebek transfer sonrası 10.gün değerim. Malum ilaçlardan birçok ağrı sızı oluyor süreçte... Rabbim isteyen herkese bekletmeden versin..
Inşallah vardır canim . Ben daha kan vermedim cuma günü vericem bakalimHayırlı olsun. Benim de 25 ağustos. Gebelik testi negatif. Sabah kan verdim bekliyorum.
Ay herkes oyle diyor doğru mu acaba :)Canım seninkiler ikiz olabilir bence :) değerin bayağı yüksek
Merhaba kızlar bende haziran annesi olucam sanirim:) gebelik testim pozitif cıktı cuma kan vericem inşallah . Son adet tarihim 25 ağustos . Internetten baktım 1 haziran gözüküyor doğum . Bunları konuştuğuna konuştuğuma bile inanamıyorum:) Inşallah bir sıkıntı olmaz sağlıklı sıhhatli doğumlarımız olur
Hamile olan kızlar eşlerinize nasıl bi süprizle söylediniz gebe olduğunuzu
İnşallah canım benimde 2 gün önce verdiğim kan sonucum 974 çıktı :)Merhaba ben de daha yeni öğrendim sayılır cuma kan vericem inşallah internete göre 4 hafta 4 gün gözüküyor haziran başı doğum diyor inşallah hayırlı haberler alırız hep
Bende hafta sonu test yapmam lazım olumlu bi sonuç alırsam süpriz yapmak istiyorum heriften habersiz kan testi vermeye gidicem ama süpriz düşünmem lazım şimdiden:) canim ben tek başima hic markete bile cikmadigim icin test cubugunu eşim aldi ve hep o alir, ikimiz ayni anda ogrendik