2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Hamilelerimiz çoğalmış bence topic sahibini liste yapsın InşAllah bende haziran annelerinde olmak istiyorum can atıyorum hatta:KK200::anneadayı:

Canim benim çok sevindim ayyy Allahım sana bağışlasın inşallah peki belirtilerin neydi bizimle paylaşır mısın adetini geçtin mi ka gün vardı ya da
Çok teşekkür ederim cnm.. benim ki tüp bebek transfer sonrası 10.gün değerim. Malum ilaçlardan birçok ağrı sızı oluyor süreçte... Rabbim isteyen herkese bekletmeden versin..:dua:

Merhaba kızlar bende haziran annesi olucam sanirim:) gebelik testim pozitif cıktı cuma kan vericem inşallah . Son adet tarihim 25 ağustos . Internetten baktım 1 haziran gözüküyor doğum . Bunları konuştuğuna konuştuğuma bile inanamıyorum:) Inşallah bir sıkıntı olmaz sağlıklı sıhhatli doğumlarımız olur

Merhaba kızlar bende haziran annesi olucam sanirim:) gebelik testim pozitif cıktı cuma kan vericem inşallah . Son adet tarihim 25 ağustos . Internetten baktım 1 haziran gözüküyor doğum . Bunları konuştuğuna konuştuğuma bile inanamıyorum:) Inşallah bir sıkıntı olmaz sağlıklı sıhhatli doğumlarımız olur
Hayırlı olsun. Benim de 25 ağustos. Gebelik testi negatif. Sabah kan verdim bekliyorum.

Merhaba ben de daha yeni öğrendim sayılır cuma kan vericem inşallah internete göre 4 hafta 4 gün gözüküyor haziran başı doğum diyor inşallah hayırlı haberler alırız hep

hoşgeldin canim :)

Merhaba ben de daha yeni öğrendim sayılır cuma kan vericem inşallah internete göre 4 hafta 4 gün gözüküyor haziran başı doğum diyor inşallah hayırlı haberler alırız hep
İnşallah canım benimde 2 gün önce verdiğim kan sonucum 974 çıktı :)

:) canim ben tek başima hic markete bile cikmadigim icin test cubugunu eşim aldi ve hep o alir, ikimiz ayni anda ogrendik :KK70:
Bende hafta sonu test yapmam lazım olumlu bi sonuç alırsam süpriz yapmak istiyorum heriften habersiz kan testi vermeye gidicem ama süpriz düşünmem lazım şimdiden :işsiz:

X