2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
benim 22 eylül dü 4 gün geçti gebelik testi negatif ancak ovulasyon testi yaptım 2 gün 1 günde bayağı koyu hal almış. yarın olmazsam kan vereyim diyorum
Ben ovu testinden anlamıyorum canim yarin sabah kan ver bence sağlık ocaginda

Evet canim 9 ay bekledim bende de kabizlik var gogus agrisi surekli acikiyorum

bende 9 ay bekledim, gogus agrisi ve kasikta kramp ikisi hafif hafif var bende gogus agirmiş gibi his var ben tuzlu şeyler daha cok yiyorum fazla yememeye calişiyorum cunku kabizim. ilk cocugunmu olacak?

bende 9 ay bekledim, gogus agrisi ve kasikta kramp ikisi hafif hafif var bende gogus agirmiş gibi his var ben tuzlu şeyler daha cok yiyorum fazla yememeye calişiyorum cunku kabizim. ilk cocugunmu olacak?
Evet ilk cocugum olacak. Bende yediklerime dikkat ediyorum cok kilo almamak icin.

Naberr Naberr angel_s3 angel_s3 kızlar siz ikinizde 9 ay denemissiniz sanrm ayni anda hamilesiniz masallah benim 5 6 ay oluyo korunmayı bırakali umidimi kaybetmemeliyim yani ne guzel siz cabanizin karşılığıni ins saglikla kucaginiza alirsnz :)

Yok kız nie yapsın ki hal ve harektlerine dikkat et ağır kaldrma ani hareket etme yuksek yerlere uzanma bunun gibi

evet :) bende yaaaatiom surekli :KK70: ohh.
bak çok ilginc benim midem bulanmio eşimin midesi bulanio benim başim hiç agrimadi bile eşimin başi agriyo bi haftadir sanirim bana gecti diyo ciddi ciddi :KK70:

amin canim inşallah, rahat ol o kadar kafaya takma o zaman oluyomuş dedim sana :) bi oyle dene sen
Ins bu ay yumurtlama gunu falan düşünmiycem ins zaten ovulasyon teati akmayi hic dusunmedim akıntı olunca insan iater istemez yumurtluyomuyum dusuncesi olusuyir ama baklm nasip nolacak :KK70: bu ay yine acele ettim butun belirtiler olup degerim 6 çıkınca emzik bile almıştım esime surpriz yapacaktm ama önümüZdeki ay gecikse de 7 gun beklemeyi umut ediyorum hayal kirikligi olmamasi icin

X