- 25 Mart 2018
- 394
- 164
- 29
Ay bende şüpheleniyorum ama bakalim :) 4 gunde 43ten 745e cikti
ayy hadi bakalim hayirli canim sende baya ugraştin ateş ölcme yonteminde goruyodum sanki, benim şu an kabiz ve hafif kramplar var senin? bide uykusuzluk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bende şüpheleniyorum ama bakalim :) 4 gunde 43ten 745e cikti
Hayirli uğurlu olsun kızlar sorunsuz sağlıklı gebelikleriniz olsun ins bnm haziran zor artık bu aydan umidim kalmadı ekimden umitliyim bende pesinizden gelirim ins :)
Ben ovu testinden anlamıyorum canim yarin sabah kan ver bence sağlık ocagindabenim 22 eylül dü 4 gün geçti gebelik testi negatif ancak ovulasyon testi yaptım 2 gün 1 günde bayağı koyu hal almış. yarın olmazsam kan vereyim diyorum
Bende max 200 250 bekliyordum 745 cikinca sasirdim ama doktor bisey demediçoklu gebelik olabilir .4 günde 200-300 civarı olabilirdi
Evet canim 9 ay bekledim bende de kabizlik var gogus agrisi surekli acikiyorumayy hadi bakalim hayirli canim sende baya ugraştin ateş ölcme yonteminde goruyodum sanki, benim şu an kabiz ve hafif kramplar var senin? bide uykusuzluk
daha kalp atışları olmadığından ve bebek görünmediğindendir 1-2 hafta sonra anlaşılır .keseyi gördünüzse belki tek yumurta ikizidir .Bende max 200 250 bekliyordum 745 cikinca sasirdim ama doktor bisey demedi
Evet canim 9 ay bekledim bende de kabizlik var gogus agrisi surekli acikiyorum
Yok daha kese gorunmedi perşembe tekrar gidicem doktoradaha kalp atışları olmadığından ve bebek görünmediğindendir 1-2 hafta sonra anlaşılır .keseyi gördünüzse belki tek yumurta ikizidir .
Onu hic hatrlamiyorum canım ama klasik hamilelikte kullanilan ilaçlar yan etki yapmıştı bana gaz sıkısmasi olmuatyinşallah canim cabuk katilda bize :) paylaşiriz neler oldugunu. canim senin ilk yavrunda kabizlik olmuşmuydu?
Evet ilk cocugum olacak. Bende yediklerime dikkat ediyorum cok kilo almamak icin.bende 9 ay bekledim, gogus agrisi ve kasikta kramp ikisi hafif hafif var bende gogus agirmiş gibi his var ben tuzlu şeyler daha cok yiyorum fazla yememeye calişiyorum cunku kabizim. ilk cocugunmu olacak?
Onu hic hatrlamiyorum canım ama klasik hamilelikte kullanilan ilaçlar yan etki yapmıştı bana gaz sıkısmasi olmuaty
Evet ilk cocugum olacak. Bende yediklerime dikkat ediyorum cok kilo almamak icin.
Yok kız nie yapsın ki hal ve harektlerine dikkat et ağır kaldrma ani hareket etme yuksek yerlere uzanma bunun gibiben kayisi yiyip su icsem ishal yapar ama zarari yoktur umarim bi fikrin varmi?
Boyum 155 kilom 49kac kilosun canim :) ben kilodan degilde kabizlik beni zorluyo ıkınamiyonda korkudan
Yok kız nie yapsın ki hal ve harektlerine dikkat et ağır kaldrma ani hareket etme yuksek yerlere uzanma bunun gibi
Ins bu ay yumurtlama gunu falan düşünmiycem ins zaten ovulasyon teati akmayi hic dusunmedim akıntı olunca insan iater istemez yumurtluyomuyum dusuncesi olusuyir ama baklm nasip nolacak bu ay yine acele ettim butun belirtiler olup degerim 6 çıkınca emzik bile almıştım esime surpriz yapacaktm ama önümüZdeki ay gecikse de 7 gun beklemeyi umut ediyorum hayal kirikligi olmamasi icinamin canim inşallah, rahat ol o kadar kafaya takma o zaman oluyomuş dedim sana :) bi oyle dene sen
Boyum 155 kilom 49[/QUOTE
nerdeyse ayni :) benim 1.58 kg 48.8 di 5 gun once artik 50 olmuşumdur bu kabizla