- 9 Şubat 2011
- 30
- 36
Bende hafta sonu test yapmam lazım olumlu bi sonuç alırsam süpriz yapmak istiyorum heriften habersiz kan testi vermeye gidicem ama süpriz düşünmem lazım şimdiden
Tüp bebek tedavisi gördüm canım InşAllah pozitifle sonuçlanirdikkat et inşallah pozitif sonuc alirsin :)
Yok cnm değilim tüp bebek olunca riskli tarihleri falan da hiç bilmiyorum .. Sağolasın..Hayırlı olsun canım ilk haziran annesi misin
Valla bu değerlere de çok acemiyim kaç çıkması ıyi falan öğrenicez bakalim:)İnşallah canım benimde 2 gün önce verdiğim kan sonucum 974 çıktı :)
Hoş bulduk :)hoşgeldin canim :)
5ten yüksek çıksında :) cumadan önce veremezmisin canımm? Nasıl dayancaksın cumaya kadar :)Valla bu değerlere de çok acemiyim kaç çıkması ıyi falan öğrenicez bakalim:)
AyySonuçlarımı aldım kızlar 165 çıktı
Kızlarr bende geldiim sat 26 ağustos sabah test yaptım pozitif biraz sonrada kan sonucumu alıcamm heyecandan ölücem bir şey olacak diye allah herkese sağlıklı bebişler doğumlar nasip etsin inşallah
Sonuçlarımı aldım kızlar 165 çıktı
Hadi bakalım hayırlısı olsun :) bende bugün kan verdim ama hepsi çıktı beta hcg çıkmadı hastaneyi aradım ni yanlışlık olmuş sekreter beta hcgyi yazmayı unutmuş sinir oldumEşim o zaman izinli birlikte gideceğiz mecburen dayanıcam artik:)
Teşekkürler. Tekrar mi kan vermen gerekiyorHadi bakalım hayırlısı olsun :) bende bugün kan verdim ama hepsi çıktı beta hcg çıkmadı hastaneyi aradım ni yanlışlık olmuş sekreter beta hcgyi yazmayı unutmuş sinir oldum
Tamam inşallah tekrardan hayırlı olsun:)Canım 5 in üzeri hamilesin demek oluyor benim adet günüm daha geçmedi yada geçti çok düzenli olmadığım için tam kestiremiyorum normal o yüzden daha çok yeni zaten :)
Canım 5 in üzeri hamilesin demek oluyor benim adet günüm daha geçmedi yada geçti çok düzenli olmadığım için tam kestiremiyorum normal o yüzden daha çok yeni zaten :)
Hoş bulduk :)
Valla ben gece 4 te kalktım yaptım testi o heyecanla uyandırdım adamı soyledim
Arada benim de kasiklarim da ağrı var . Gece de dahil sık idrara çıkma var. Göğüs uçlarım da arada sızlıyor. Birde dudaklarimda kuruluk var bir kaç gundur. :)ee nasil hissediyosun kendini :) bende hafif kramplar var kasiklarda ve gogus agrisi