2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlarr bende geldiim sat 26 ağustos sabah test yaptım pozitif biraz sonrada kan sonucumu alıcamm heyecandan ölücem bir şey olacak diye allah herkese sağlıklı bebişler doğumlar nasip etsin inşallah

Kızlarr bende geldiim sat 26 ağustos sabah test yaptım pozitif biraz sonrada kan sonucumu alıcamm heyecandan ölücem bir şey olacak diye allah herkese sağlıklı bebişler doğumlar nasip etsin inşallah

Sonuçlarımı aldım kızlar 165 çıktı

Canim hayırlı olsun benim de sat 25 ağustos senden 1 gün önce:) bende cuma gideceğim inşalalh 165 çıkmasi normal dimi anlamıyorum da bu degerlerden

Eşim o zaman izinli birlikte gideceğiz mecburen dayanıcam artik:)
Hadi bakalım hayırlısı olsun :) bende bugün kan verdim ama hepsi çıktı beta hcg çıkmadı hastaneyi aradım ni yanlışlık olmuş sekreter beta hcgyi yazmayı unutmuş sinir oldum

Canım 5 in üzeri hamilesin demek oluyor benim adet günüm daha geçmedi yada geçti çok düzenli olmadığım için tam kestiremiyorum normal o yüzden daha çok yeni zaten :)

ee nasil hissediyosun kendini :) bende hafif kramplar var kasiklarda ve gogus agrisi
Arada benim de kasiklarim da ağrı var . Gece de dahil sık idrara çıkma var. Göğüs uçlarım da arada sızlıyor. Birde dudaklarimda kuruluk var bir kaç gundur. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…