2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
çok geçmiş olsun canım bebeğin hasta olması daha kötü oluyor elimizden bişey gelmiyor onlarda derdini tam anlatamıyor rabbim yavrularımızı korusun . Bizimki de 10 aylıkken yürümeye başladı o zamandan bu zamana kilo kaybı oldu hiç yerinde durmuyor peşinde koşmaktan yoruldum :)
Hamilesin birde vall senin işin daha Zor bizim.kız erkek gibi dolaplarda kap kaçak ne varsa çıkarıyor bagladm hepsini ama bağlayan adımlarımı hep dışarı çıkarıyor yandık :))

Hamilesin birde vall senin işin daha Zor bizim.kız erkek gibi dolaplarda kap kaçak ne varsa çıkarıyor bagladm hepsini ama bağlayan adımlarımı hep dışarı çıkarıyor yandık :))
bnm kızda cok hıperaktıf sayesnde 12 kılo verdm yurudugunden berı canımıza okuyor bı sn durmuyo sofrada vecıhı gelmıs gbı sofranın ortasına oturmaya kalkıo ama saglıklı olsunda muhım degıl dıslerın verdıgı huysuzlugnda etkısı var

bnm kızda cok hıperaktıf sayesnde 12 kılo verdm yurudugunden berı canımıza okuyor bı sn durmuyo sofrada vecıhı gelmıs gbı sofranın ortasına oturmaya kalkıo ama saglıklı olsunda muhım degıl dıslerın verdıgı huysuzlugnda etkısı var
sizin bebekler nasıl kızlar yemelerı ıcmelerı

Esnek çalışmaya geçtik evdeyim 1.5 aydır sürekli emmek istiyor 2 defa işe gittim arada eşim baktı emmediği için daha çok yemiş ama uyutamamış 16 aylık 15.5 kg.

Esnek çalışmaya geçtik evdeyim 1.5 aydır sürekli emmek istiyor 2 defa işe gittim arada eşim baktı emmediği için daha çok yemiş ama uyutamamış 16 aylık 15.5 kg.
Maşallah cnm. Kilosu iyiymiş.
Benim kızda 16 aylık 9.kilo 100 gr
Kilo almıyor benimkide. Boyuda uzun değil
Nasıl bi takviye yapabilirim hem kilo alması hemde boy uzaması konusunda bilgisi olan var mı?

Maşallah cnm. Kilosu iyiymiş.
Benim kızda 16 aylık 9.kilo 100 gr
Kilo almıyor benimkide. Boyuda uzun değil
Nasıl bi takviye yapabilirim hem kilo alması hemde boy uzaması konusunda bilgisi olan var mı?

Merhaba, bizim de kilo ve boy alt sınırlardaydı. Dişlerden dolayı epey sıkıntı yaşadık. Balık yağı ve vitamin desteği önerdi doktorum onu kullanıyoruz.

Balık yağı hormonları etkiler dedi bizim dr hergün 1 ceviz haftada 2 defa balık ve avakado yedir dedi ama yemiyor ceviz bazen yiyor. Blw ile başladık ek gıdaya kendisi yiyor benim kaşığı nadir kabul ediyor döke saça ne kadar yerse. Gece emmeye de devam ediyor sürekli uyanıyor

Balık yağı hormonları etkiler dedi bizim dr hergün 1 ceviz haftada 2 defa balık ve avakado yedir dedi ama yemiyor ceviz bazen yiyor. Blw ile başladık ek gıdaya kendisi yiyor benim kaşığı nadir kabul ediyor döke saça ne kadar yerse. Gece emmeye de devam ediyor sürekli uyanıyor
Biz gece beslenmesini keseli epey oldu da yine uykuları bir iyi bir kötü. Balık yağı konusunda olumsuz bir şey söylemedi doktorumuz. :KK43: yemek konusunda da sıkıntı yaşıyoruz takviyesiz ne yaparız bilmiyorum

Büyük kızımın doktoru aynı hastanede prof. O tavsiye etmişti kullanmıştım. Bu dr da aynı hastanede doçent. Çok farklı görüşler var. Balık yağı aldım aslında möllers den ama içmek istemedi ağladı üstü koktu kıyamadım kızıma. Emerek uyuyor o yüzden sıkıntı oluyor. Nasıl bıraktırıcam düşünüyorum ağlasın istemiyorum.

Büyük kızımın doktoru aynı hastanede prof. O tavsiye etmişti kullanmıştım. Bu dr da aynı hastanede doçent. Çok farklı görüşler var. Balık yağı aldım aslında möllers den ama içmek istemedi ağladı üstü koktu kıyamadım kızıma. Emerek uyuyor o yüzden sıkıntı oluyor. Nasıl bıraktırıcam düşünüyorum ağlasın istemiyorum.
memedenmı kesıcen daha erken degılmı ıkı yasa kadar emzırebılıyorsun bn oglumda 2.5 yasa kdr emzrmsdım kızım hem yaramaz hem ıkı saatte bır emer smdı bn ne yersem herseyden tadımlık yıyor ama ıkı gundur bnmle bırlıkde oturuyor pılav tavuk yogurt herseyden yıyor masallah subhnallah ama dısden dolayı cok huysuz evde bır sn durmuyor oglmun derslerı kızın hıperaktıflıgı 12 kılo verdm :KK70: ısıme yarıyor aslndada prızlere sıcak seylerden korkmaması bnı cok tedrgn edıyor gozunu acar acmaz baslıyor seruvene smdı prızlerı kapaklı yptırcm yataklara tırmanıyor duvardakılerı cekmeye calsıyor kılosu norml suan boya gıdıyoruz bıraz amaheryemegı tattdırıyorum severse yıyor sevmezse oyuna donuyor yemek olayımız

Merhaba, bizim de kilo ve boy alt sınırlardaydı. Dişlerden dolayı epey sıkıntı yaşadık. Balık yağı ve vitamin desteği önerdi doktorum onu kullanıyoruz.
Şu an nasıl gelişimi iyi mi?

Bizde de d vitamini ve demir eksikliği alt sınırda bu vitaminleri kullanıyorum.

Şu an nasıl gelişimi iyi mi?

Bizde de d vitamini ve demir eksikliği alt sınırda bu vitaminleri kullanıyorum.
Şu an 11 kilo, 79 cm. 15.5 aylık. Demir ve d vitamini yaşına kadar kullandım. Yaşından sonra balık yağı, iki üç haftadır da vitamin. Çok şükür iştahı biraz olsun yerine geldi gibi. Önümüzdeki ay kontrole gideceğiz o zaman belli olur. 😇
Aynı anda üç köpek dişi de çıkarmıştı o süre çok zordu. Bebeğinizin boyu kilosu nasıl?

Şu an 11 kilo, 79 cm. 15.5 aylık. Demir ve d vitamini yaşına kadar kullandım. Yaşından sonra balık yağı, iki üç haftadır da vitamin. Çok şükür iştahı biraz olsun yerine geldi gibi. Önümüzdeki ay kontrole gideceğiz o zaman belli olur. 😇
Aynı anda üç köpek dişi de çıkarmıştı o süre çok zordu. Bebeğinizin boyu kilosu nasıl?
Kilosu 9 kilo 200 gr civarı. 75 cm. 16.5 aylık. Bizimde 6 tane dış çıkaracak bu aralar iştahı yok ve çok huysuz.
Bende evde kilo boy kontrolu yapıyorum.
3 ay boyunca 8 kilo da kaldı.
Sağlıklı olsunlar da bi şekilde gelişirler😍

Kilosu 9 kilo 200 gr civarı. 75 cm. 16.5 aylık. Bizimde 6 tane dış çıkaracak bu aralar iştahı yok ve çok huysuz.
Bende evde kilo boy kontrolu yapıyorum.
3 ay boyunca 8 kilo da kaldı.
Sağlıklı olsunlar da bi şekilde gelişirler😍
Dişlerden sonra hızlı toparlar merak etmeyin. Önemli olan sağlıklı olmaları 😇

Kızlar bebeklerinizin uyku düzeni nasi l? Bizimki geceleri ağlayarak kalkıp 2 saat ayakta durup sonra uyuyor bu süreç artık beni çok yormaya başladı sizlerin nasıl? Memeden keseli 2 ay oldu gece beslenmesi de yok neden böyle anlamıyorum diş de yok. Bu arada bizim 8 dişimiz var sizlerin kaç tane ?

X