- 23 Mayıs 2018
- 612
- 777
8 ay 1 haftalıkken 68-69 cmdibizimki epey kısa kalıyor size göre. Oğlum çarşamba günü 9 aylık olacak. Doktor sorun yok dedi.
Bana da doktorum normal dedi de forumları okuyorum 79-80 82 falan yazan bile var acaba kısa mı kaldı diye düşündümBenim bebeğimde erkek 76 cm canım boyu doktorumuz ortalamanin üstünde demişti 4 Haziran doğumlu
Normal canım boyu kilosu ne kadar doğduğundan beri bende kiloda takintiliyimBana da doktorum normal dedi de forumları okuyorum 79-80 82 falan yazan bile var acaba kısa mı kaldı diye düşündüm
Kilosu iyi canım 11.200 dü geçen hafta tartılmıştıNormal canım boyu kilosu ne kadar doğduğundan beri bende kiloda takintiliyim
Kilosu iyiymiş canım bizimde 20 gün önce 9200 du şimdi 10 bile olmamıştırKilosu iyi canım 11.200 dü geçen hafta tartılmıştı
Olsun yine çok zayıf değilmiş normal değerler içinde. Benimki fazla biraz aslındaKilosu iyiymiş canım bizimde 20 gün önce 9200 du şimdi 10 bile olmamıştır
Merhaba kızlar adetleriniz ne durumda, düzenli mi ?
Düzenli canim 6 aydırMerhaba kızlar adetleriniz ne durumda, düzenli mi ?
Merhaba kızlar adetleriniz ne durumda, düzenli mi ?
Bence hamilesinEki Görüntüle 2614332 merhaba
kizlar belli oluyo mu bilmiyorum ama
testi
yaptım 2.cizgi hemen silik cikti
10 dk sonra felanda böyle dagilma oldu
2.cizgi silikte olsa belli oluyo hala
hamile olabilir miyim sizce ne dusunuyosunuz
Pazartesi testi tekrarlamayi düşünüyorum
Tésekkur ederim canımBence hamilesin
Ben doğumdan üç ay sonra ve yedi ay sonra adet oldum. Baska da olmadım. Geçen ay doktora gitmiştim muayene etti, bir sorun yok emzirme döneminde böyle düzensizlikler olması normal dedi.
Bebişleriniz emekliyor mu arkadaşlar?
9.ay asisina gittik canimKızlar 10 gün içinde sağlık ocağına aşıya gittiğiniz mi hiç ne durumda hijyen koşulları. Bugüne kadar aşı yaparken hiç eldiven takmamışlardı. Yarın meningokok bexsero aşımız var çok gerginim
Ay benimkini tarif etmişsin sanki canim:) sürekli yürümek istiyor eğilmekten belim ağrıyor artık. Emeklesin de biraz rahatlıyim istiyorum ama o zaman da hiç yerlerinde durmazlar galiba :)benimki yürümeye meraklı, iki elimden tutuyor istedigi yere götürüyor evde benigöbüşünü bi yere dayayıp duruyor tek başına ayakta, emekleme kısmı da poposunu kaldırmadan sürünüyor şuan, baya azimli yakında o işte olur gibi inşallah.
Bizi de salı günü çağırdılar hiç gitmek istemiyorum aslında.. dokuzuncu ay aşısı için, on aylık olacak neredeyse bizim oğlanKızlar 10 gün içinde sağlık ocağına aşıya gittiğiniz mi hiç ne durumda hijyen koşulları. Bugüne kadar aşı yaparken hiç eldiven takmamışlardı. Yarın meningokok bexsero aşımız var çok gerginim