Korkuyorumm test yapmayayapmayaama aksam yapicam galiba2 ay önce 10 gün gecikmeli gelmişti. Stres yapma
Ama tabi bu ay da hamile kalmışım. Yine de bi test al yap. İçin rahat etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korkuyorumm test yapmayayapmayaama aksam yapicam galiba2 ay önce 10 gün gecikmeli gelmişti. Stres yapma
Ama tabi bu ay da hamile kalmışım. Yine de bi test al yap. İçin rahat etsin
Bişey cikmiycak merak etme canım sonucu bizede haber verKorkuyorumm test yapmayayapmayaama aksam yapicam galiba
Ay insallah test alamadim yarina kaldi amaBişey cikmiycak merak etme canım sonucu bizede haber ver
Adet. Oldum ohhhhBişey cikmiycak merak etme canım sonucu bizede haber ver
Çok şükür rahatlamissindir canımAdet. Oldum ohhhh
Canım mama kaç cc veriyorsun günde toplam? Ek gıdayı ben de 3 öğün veriyorum ama mama az mı oluyo bilmiyorum iki kez 120 cc içiyoMerhaba canım benimde sutum az daha doğrusu çocuğum pek emmek istemiyor fırsat buldukça sagiyorum ek gıda 1 kase yoğurt 1 kase çorba meyve ya da bisküvili karışım yapıyorum günde 3 öğün ek gıda veriyorum arti süt ve mama
Canim biri daha yazmiştı bunu yada yine sen miydin tam hatirlamiyorumKızlar bebeğim arasıra gözlerini kırpıştırıyo sanki böyle başı döner gibi çok korkutuyo beni. Doktora da gidemiyoruz malum. Bebeğiniz böyle bişey yapıyor mu?
Sanki 120 az gibi benim kız onu 3 aylıkken içiyordu biraz artır içiyorsa ver içmezse ona göre ayarlarsın CC yiCanım mama kaç cc veriyorsun günde toplam? Ek gıdayı ben de 3 öğün veriyorum ama mama az mı oluyo bilmiyorum iki kez 120 cc içiyo
Canım mama günde toplamda 250 cc yi geçmez ek gida daha fazla istiyor ama gece sabaha kadar 150 cc mama içiyorCanım mama kaç cc veriyorsun günde toplam? Ek gıdayı ben de 3 öğün veriyorum ama mama az mı oluyo bilmiyorum iki kez 120 cc içiyo
Merhaba.. 9-12 ay 3 numara yazıyor mama üzerinde. Biz bu ay 3 numara aldıkKizlar merhaba
9.ayımıza girdik 3numaralı mamaya geçmemiz gerekirmi artık
Sizler nasıl kullaniyorsuz
Ben Aptamil kullaniyorum
Canım ben Bebelac gold kullanıyorum 2 numara 1 yaşına kadar kullanılıyorKizlar merhaba
9.ayımıza girdik 3numaralı mamaya geçmemiz gerekirmi artık
Sizler nasıl kullaniyorsuz
Canım ben Bebelac gold kullanıyorum 2 numara 1 yaşına kadar kullanılıyor
Canım Bebelac gold 3 yeni paketi 1 yaşından itibaren kullanılıyorBende bebelac gold 2 kullanıyorum canım
Bebelac goldun bide 9 ay sonrası var bunu mu alsam acaba
Birde bebelac kutu ve icerik degisikligi yaptı
Yeni paket goldtan aldım tadını hiç sevmedi daha tatsız bisey
9 ay lık olanından alicam bikerede belki onu sever
Yoksa baska markaya geçicem
Hiç içmiyor çünkü
Eki Görüntüle 2608517
8 ay 1 haftalıkken 68-69 cmdi bizimki epey kısa kalıyor size göre. Oğlum çarşamba günü 9 aylık olacak. Doktor sorun yok dedi.Merhaba kızlar birşey soracağım. Bebeğim 22 mayıs doğumlu yani 10 ay 1 haftalık falan boyu 75-76 cm. Aslında normal ama forumlarda okuyorum herkesinki çok uzun kız bebeklern bile daha uzun benim bebeğim erkek bu arada. Sizinkiler nasıl kaç aylık ve boyları ne kadar.
Benim bebeğimde erkek 76 cm canım boyu doktorumuz ortalamanin üstünde demişti 4 Haziran doğumluMerhaba kızlar birşey soracağım. Bebeğim 22 mayıs doğumlu yani 10 ay 1 haftalık falan boyu 75-76 cm. Aslında normal ama forumlarda okuyorum herkesinki çok uzun kız bebeklern bile daha uzun benim bebeğim erkek bu arada. Sizinkiler nasıl kaç aylık ve boyları ne kadar.