Haftaya perşembe gidicem canım doktora daha çok varOooo maşallah maşallah değer baya bı yüksek hayırlısıyla keseyi de gör bize de yazne zaman gidecekson doktora peki
Söyleme söyleme boşver iyice herşey normal çıksın kalp atışları falan duyulsun ondan sonra söylersin :) sen ne zaman gidiceksin canım doktora?Bu arada kasıktaki ağrı sızı normal herhalde herkeste olduğuna göre :)
Bende de sık idrara çıkma duruma var. kimseye söylemiyorum daha hamileliği ama bence yakın çevremde kiler anlayacaklar çünkü ben normalde çok az giderdim:))))
Benimde günüm geceli 6 gün akinti neredeyse bitti çok az .Benim hala akıntım var aysegul34 ün dediği gibi kıvamsız sarı ama yoğun değil
Belki cihazdanda kaynaklanıyordur canım devletteki cihaz eskiydi haftaya gidicem inşallah o zaman gözükür :)anladim canim hayirlisi bakalim :) internete yaziyo 5 bin 6 bin da kese ultrasonda gozukuomus
Evet canım kalp atışıda önemli daha neler neler çıkcak önümüze kim bilir. Yalnız bu susam taneleri daha gelmeden bize sabrı nede güzel öğretiyorlar demi :)Senin daha baya varmış beklemek de çok heyecanlı oluyor zaman geçmiyor sanki dimi:)
Ben cumartesi gidicem canm bakalım kese görünecek mi ??
Aynen canım bı keseyi görelim sonra da Allah'ın izniyle kalp atışı duyulsun sonra herkese duyururuz rahat rahat
Belki cihazdanda kaynaklanıyordur canım devletteki cihaz eskiydi haftaya gidicem inşallah o zaman gözükür :)
Sende görürsün inşallah. Sen ne kadarlık evliydin canım :)tabi canim ben sadece bilgimi paylaştim bende yeni ogrendim, bencede sabirla bekleyip gitmek daha mantikli en azindan kesin gorunur kese :) bende bi birhafta sonra gitmeyi duşunuyorum
Sende görürsün inşallah. Sen ne kadarlık evliydin canım :)
1 yıl 4 ay benimde :)inşallah amin, 1 yil cnm sen
1 yıl 4 ay benimde :)
1 yıl 4 ay benimde :)
Canım seninde en az 500-7300 arası çıkması lazım eğer 5 haftalıksan :):) anladim cnm , bizde yarin kan vermeye gidecegiz korkuyorum gece nasil uyicam bilmiom bu degerleride hic anlamadim valla birinin az birinin yuksek ne duşunecegimi bilemedim tecrubeli birileri olsada burda bize anlatsa
Çok yüksek oluncada insan kese görmek istiyo :)bana kalirsa en yuksek ciksa bile benimki korkmam iyi bisey bence ya az cikarsa diye korkuyom
Çok yüksek oluncada insan kese görmek istiyo :)
canım değerlerden hiiç korkma önemli olan 2 günde bir 2 ye katlaması ki daha fazla katlıyor genelde örneklerde de gördüğünüz gibi resime bakarsan zaten referans aralığı da bayağı geniş :):) anladim cnm , bizde yarin kan vermeye gidecegiz korkuyorum gece nasil uyicam bilmiom bu degerleride hic anlamadim valla birinin az birinin yuksek ne duşunecegimi bilemedim tecrubeli birileri olsada burda bize anlatsa
canım değerlerden hiiç korkma önemli olan 2 günde bir 2 ye katlaması ki daha fazla katlıyor genelde örneklerde de gördüğünüz gibi resime bakarsan zaten referans aralığı da bayağı geniş :)Eki Görüntüle 2192947