2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benimde sat 23 ağustos pazartesi kan verdim adetimden bi gün geçmişti 970 çıktı sonuç bakalın bugün kaç çıkıcak baya yüksek bi sonuç bekliyorum 3 gün geçti çünkü

Değer çok iyi maşallah canım :nazar: bakalım keseyi ne zaman göreceğiz ben onu merak ediyorum :KK69:

Adet olacağım günü de sayarsak 6. Günüm canim
Aynıyız o zaman seninle :) bende bugün verdimde sistemde hata oluşmuş hastaneyi aradım sonuç daha çıkmamış normalde 1buçukta çıkıcaktı. Tahminen 1800ü geçmiştir diye düşünüyorum bakalım.

Aynıyız o zaman seninle :) bende bugün verdimde sistemde hata oluşmuş hastaneyi aradım sonuç daha çıkmamış normalde 1buçukta çıkıcaktı. Tahminen 1800ü geçmiştir diye düşünüyorum bakalım.
Bakalim yarın gidicem akşamına çıkar da sonuç hemen öğrenirim pazartesiye kalmaz inşallah

Ben dün gittim gözükmedi ama rahim kalınlaşmış dedi doktor haftaya özele gidicem o zaman kesin gözükür diye tahmin ediyorum.

Ben ilk öğrendiğim gün yani değer 98 Ken gitmiştim bana o gün demisti rahim duvarı kalınlaşmış rahim kendini hazırlamis gebeliğe diye. Bakalım cumartesi gidicez biz de yine heyecan var biraz :)))

Bu arada şikayetleriniz var mı benim ara ara kasık ağrım oluyor kısa sürüyor ama dün akşam cok uzun sürdü endişelendim ama kanama olmadigi sürece sorun yok yazmış herkes biraz rahatladım çok şükür bugün yok ağrı falan

Ben ilk öğrendiğim gün yani değer 98 Ken gitmiştim bana o gün demisti rahim duvarı kalınlaşmış rahim kendini hazırlamis gebeliğe diye. Bakalım cumartesi gidicez biz de yine heyecan var biraz :)))

Bu arada şikayetleriniz var mı benim ara ara kasık ağrım oluyor kısa sürüyor ama dün akşam cok uzun sürdü endişelendim ama kanama olmadigi sürece sorun yok yazmış herkes biraz rahatladım çok şükür bugün yok ağrı falan
Benimde sızı oluyor canım adet günümde daha çokdu şimdi yok. Göğüslerim çok şişti ve ağrıyor geceleri üstüne yatamıyorum şimdilik bunlar belirti.

Benim de ara ara özellikle ayakta kaldigin zaman kasiklarim sızlıyor. Dudaklarım kuru sık idrara çıkma göğüs ucu hassasiyeti devam ediyor

Kızlaar sonucum çıktı 3 gün önce yaptığım kan sonucum 970 bugün sabah verdim oda 6381 :oha: Bu normal mi?

Değildir canım sanmıyorum. Hastanenin değerleri farklı galiba ondan böyle farklı hastanelerde yaptırdığın için inşallah haftaya kese gözükürde rahat bi nefes alırım.

anladim canim hayirlisi bakalim :) internete yaziyo 5 bin 6 bin da kese ultrasonda gozukuomus

Benim hala akıntım var aysegul34 ün dediği gibi kıvamsız sarı ama yoğun değil

Oooo maşallah maşallah değer baya bı yüksek hayırlısıyla keseyi de gör bize de yaz :KK66: ne zaman gidecekson doktora peki

Bu arada kasıktaki ağrı sızı normal herhalde herkeste olduğuna göre :)

Bende de sık idrara çıkma duruma var. kimseye söylemiyorum daha hamileliği ama bence yakın çevremde kiler anlayacaklar çünkü ben normalde çok az giderdim:))))

X