Aynen canım 3 gün oluyor 900den fazla olur bence sonucun :)dundan onceki gun oglen yapildi 2 gun sonra tekrar yapilicak dedi cuma yani gine oglen yapilir sanirim 3 gun gibi oluyo demi demek deger daha yuksekte cikabilir inşallah
Aynen canım 3 gün oluyor 900den fazla olur bence sonucun :)
Benimde sat 23 ağustos pazartesi kan verdim adetimden bi gün geçmişti 970 çıktı sonuç bakalın bugün kaç çıkıcak baya yüksek bi sonuç bekliyorum 3 gün geçti çünküSağol canımBenim sat 25 Ağustos, geçen hafta Perşembe günü öğrendim, o gün adetime 1 - 2 gün falan vardı değer 98 çıktı, pazartesi tekrar kan verdim 650 çıktı, cumartesi günü de doktora kontrol randevum var o gün 5 haftalık olacak nasipse
Tamam bende sana yazıcam bi öğreneyimde hayırlısıyla daha çıkmamış meraktan ölcem :)inşallah canim sonucu yazarim yarin :)
Tamam bende sana yazıcam bi öğreneyimde hayırlısıyla daha çıkmamış meraktan ölcem :)
Ben daha hastaneye gidip kan bile veremedimbenim herif herif yüzünden tutturdu bende gelecem diye artık bu kadar beklemeye değerler tavan yapması gerekiyor heralde insallah
merhabalar nenim adetm 2 gün gecti kan falan vermedim 24 25 günde oluyorum normalde dün olmam lazımdı olmadı ama gecen cuma kan verdim beta hcg 0,001 çıktı ama adetime 6 gün vardı şimdi ne yapmam lazım şaşırdım gebemiyim degilmiyim. kanı erkenmi vermişim acaba
gerçkmi söylüuorsun acaba hamile olma ihtimalim varmı o zaman cok bekledik biz bu günleri 6 yıldır bekliyorum 9 yasında bi kızım vartabiki erken vermişsin adetin 2 3 gun geciksin oyle kan ver
valla ben eşim evde olmasına ramen çıktım koşa koşa kan verdim gelse de yapacakları bir şey yokValla benim de sat 25 ağustos bi ben gidemedim sanırım kan vermeye eşim birlikte gidelim diye tutturdu onu bekliyorum değerim ne kadar arttimi azaldımi hiç fikrim yok Allah'tan kanamam falan yok arada ince ince kasik ağrısı . Bakalim 5 haftalik2 ken mi kese gözüküyor bu arada
geçmiş olsun canım o daha çok düşündürür tabi ama kafana takmamaya çalış düşük sebebi araştırıldı mıBen ilk üç ay baya kafaya takarım gibi geliyor, geçen seneden iki düşüğüm var çünkü
gerçkmi söylüuorsun acaba hamile olma ihtimalim varmı o zaman cok bekledik biz bu günleri 6 yıldır bekliyorum 9 yasında bi kızım var
Bugün adetten sonra kaçıncı günün canım?Ben daha hastaneye gidip kan bile veremedimbenim herif herif yüzünden tutturdu bende gelecem diye artık bu kadar beklemeye değerler tavan yapması gerekiyor heralde insallah
Aynen canım bu 9 ay devam edicek kesin :) bir sürü süreç ve testler var önümüzdeyaa bende merak ettim her kezin sonucunu :) hamileyiz şukur ama endişe korku gine bitmiyomuş
ay canım istesen 5 tane olsun ama heyecandan bilemedim vallahi.kan kesn cıkar derdim ama yanıltıyormuş adet gecmeden yapmamak iazımmış yada yakın zamanlarda yapmak lazımgecikmen olmadan bilemeyiz cnm net bilgi icin gecikmesi lazim sen daha iyi biliyosun bir kizin varmiş benim daha ilk yavrum
Merhaba canım, idrar testi yapsana elinde varsa. Yoksada eczaneden eşin alsın yeniyse bile silik çıkar:)merhabalar nenim adetm 2 gün gecti kan falan vermedim 24 25 günde oluyorum normalde dün olmam lazımdı olmadı ama gecen cuma kan verdim beta hcg 0,001 çıktı ama adetime 6 gün vardı şimdi ne yapmam lazım şaşırdım gebemiyim degilmiyim. kanı erkenmi vermişim acaba
ay canım istesen 5 tane olsun ama heyecandan bilemedim vallahi.kan kesn cıkar derdim ama yanıltıyormuş adet gecmeden yapmamak iazımmış yada yakın zamanlarda yapmak lazım
geçmiş olsun canım o daha çok düşündürür tabi ama kafana takmamaya çalış düşük sebebi araştırıldı mı
Adet olacağım günü de sayarsak 6. Günüm canimBugün adetten sonra kaçıncı günün canım?