2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bu arada kızlar sizde hasta gibimisiniz grip yani benim normalde sürekli bademciklerim acır bu ara iyice acımaya başladı ve bütün vucudum dökülüyo etlerim ağrıyı resmen dudaklarım falan kurudu hamilelikte bağışıklık düşüyo sanırım ondan ama bu geçmeyen boğaz ağrısı beni delirtecek beyaz beyaz kabarıyor hemen

Ay inşallah olmaz canım hiç birimizin bulantısı her şeyden tiksinmeden yiyebiliriz :) sonuç çıkınca yaz kesin :)

Canım ek takviye gıdalar al. Vitaminler mandalina ye limon ye. Kendine dikkat et ve hamilelikte ağır grip geçirmek çok zararlı bebeğe

Zaten limondu toz karışımlardı çörekotlarıydı her gün yapıyorum ama yok geçiyo sonra hadi geri geliyo hep böyle benim bıktım valla

Merhaba o uykusuzluk bende de var akşamları erken uyuyorum ama sabahları 5 buçukta kalkıyorum ((

Bugün kan verenler sonuçları da paylaşsın ben yarın gidicem doktora bakalım çok heyecanlıyım

Kızlar bir şey sorucam sağlık ocağına gittim kan ve idrar testi verdim doktor labime gir bak dedi tc ve kayıt no istiyor bu labim kayıt no dediği doktorun bana verdiği belge numarası mi yazıyorum sisteme ait kayıt yoktur diyor sonuç henüz çıkmadığından mi Böyle diyor siz nasıl bakıyorsunuz acaba biri bana açıklar mı

Benim hiç bir fikrim yok bu süreçte daha hiç gitmedim sağlık ocağına. Kaçta çıkacağını tahminen söylemiş miydi belki daha çıkmamıştır

Küçük bi kağıt veriyorya canım orda yazıyor numarası çıkmasa bile ait kayıt yoktur demez yanlış giriyorsundur büyük ihtimalle

Ben e-nabızdan bakıyorum valla daha rahat oluyo sağlık odağı sonuçları çıkıyo ama normal hastane sonuçları olmuyo orda

Kuzum şimdi geldim eve 165 di ilki 391 olmuş gayet iyi dedi şimdi tahlillerimi falan yaptırıp 15 gün sonra ultrasona gidicem o zamana da büyür görürüz kalp atışını falan inşallah

Kuzum şimdi geldim eve 165 di ilki 391 olmuş gayet iyi dedi şimdi tahlillerimi falan yaptırıp 15 gün sonra ultrasona gidicem o zamana da büyür görürüz kalp atışını falan inşallah
İnşallah canım ilkini ne zaman yaptırmıştın? 165 ne zamandı?

Senin bayağı artmış 2 katından fazla yani bazıları böyle oluyor nedense benm tam 2katı gibi doktor gayet güzel dedi zaten

Aynen farklı yerlerde yaptırıncada fark ediyormuş ama bende 7 bin falan bekliyordum hatta doktor süper çok iyi falan diyo dedm kaç çıkmış 390 diyince bi hmm oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…