- 23 Şubat 2016
- 2.059
- 1.551
- 28
birde herkesin aynı gün tutunmadığı içinde böyle değişken oluyor adetin kaç gün gecikmişti artık 2-3 konu takip etmekten kafam karışıyor :):) tamam canim sagol icim rahatladi yarin ogrenicegiz bakalim hayirlisiile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
birde herkesin aynı gün tutunmadığı içinde böyle değişken oluyor adetin kaç gün gecikmişti artık 2-3 konu takip etmekten kafam karışıyor :):) tamam canim sagol icim rahatladi yarin ogrenicegiz bakalim hayirlisiile
birde herkesin aynı gün tutunmadığı içinde böyle değişken oluyor adetin kaç gün gecikmişti artık 2-3 konu takip etmekten kafam karışıyor :)
evet canım sen zaten bakyırmıştın hcg dimi 300 gibi bir şey görmüştüm dün mü baktırdınbenimmi adetim kac gun gecikti ?
evet canım sen zaten bakyırmıştın hcg dimi 300 gibi bir şey görmüştüm dün mü baktırdın
Anladım canım benimde sat 26 ağustostu işte 31. Günde 165 çıktı değer yarın gene vericem :)) sat lar aynı ama fark oluyor baya
kızlar merhabalar benimde adet2 gün gecikti. ama 6 ün önce kan verdim negatif cıktı. hem umutlu hem umutsuzum dua edin olurmu ne olur 36 yasındayım.
canim.henüz olmadım hipertroit için doktor randevum var zaten hastanede. Eşim gebelik.ocinde kan verelim diyor.size bi şey soyleyecem. bizde bu ay tüp bebek yada asilama ixin doktor arayisindaydik.insallah gerek kalmazİnşallah hayırlısıyla vardır canım,
Biraz erken davranmissin canim bence bugungidip ki daha verİnşallah hayırlısıyla vardır canım,
Canım durumun ne bilmiyorum ama 2. Kere aşılama yaptırmış biri olarak diyorum aşılama sadece zaman ve para kaybı olarak görüyorum ben. Hastaneye bi ücret ödüyosun doktor iğne ile yumurta büyütelim derse iki iğnen 1 milyar tabi tüp bebekte kesin tutuyo diye bişey yok ama aşılamaya nazaran daha garantili emin adımlar atılıyo. Ben bu ay tüp bebek tedavisi gördüm nasip olursa yarın kan testi yapıcam. Negatif olsa dahi üzülmem çünkü geride dondurulmuş 8 tane de bebeğim var onlarla devam ederim yoluma. Tüp bebeğinde bu avantajları var. Ama InşAllah Rabbimden dileğim bu ay olsun da hic birine gerek kalmasıncanim.henüz olmadım hipertroit için doktor randevum var zaten hastanede. Eşim gebelik.ocinde kan verelim diyor.size bi şey soyleyecem. bizde bu ay tüp bebek yada asilama ixin doktor arayisindaydik.insallah gerek kalmaz
canim.henüz olmadım hipertroit için doktor randevum var zaten hastanede. Eşim gebelik.ocinde kan verelim diyor.size bi şey soyleyecem. bizde bu ay tüp bebek yada asilama ixin doktor arayisindaydik.insallah gerek kalmaz
Canım durumun ne bilmiyorum ama 2. Kere aşılama yaptırmış biri olarak diyorum aşılama sadece zaman ve para kaybı olarak görüyorum ben. Hastaneye bi ücret ödüyosun doktor iğne ile yumurta büyütelim derse iki iğnen 1 milyar tabi tüp bebekte kesin tutuyo diye bişey yok ama aşılamaya nazaran daha garantili emin adımlar atılıyo. Ben bu ay tüp bebek tedavisi gördüm nasip olursa yarın kan testi yapıcam. Negatif olsa dahi üzülmem çünkü geride dondurulmuş 8 tane de bebeğim var onlarla devam ederim yoluma. Tüp bebeğinde bu avantajları var. Ama InşAllah Rabbimden dileğim bu ay olsun da hic birine gerek kalmasın
İnşallah guatr icin doktorda bekliyorum.bide gebelik.bakın diyecemrabbim kızıma bi kardeş nasip eder inşallah. o ce hiç olmayanlara olsun bebekler.sonrada bizim gibi ikinci evlat hasretiyle yananlaraİnşallah canım güzel haberlerini duyarız
Ah birde uyuyabilsem millete uyku yapar ben öğrendiğimden beri cin gibiyim ne uyku var ne bir şey kafam çok dolu heyecandan düşünmekten uyku girmiyo
Kızlaaar kanlarınızı verdinizmi bakalım :)Anladım canım benimde sat 26 ağustostu işte 31. Günde 165 çıktı değer yarın gene vericem :)) sat lar aynı ama fark oluyor baya
Benimde öyle valla hatta psikolojikmen geceleri mide bulantısından uyuyamıyorum ama eminim adım gibi psikolojik olduğuna ne zaman bişeye heycanlansam bulantıdan uyuyamam çünkü :/Ah birde uyuyabilsem millete uyku yapar ben öğrendiğimden beri cin gibiyim ne uyku var ne bir şey kafam çok dolu heyecandan düşünmekten uyku girmiyo
Canımm bende öyleyim merak etme heycandan bunlar :) Ne zaman vericeksin kanı?benimde :-/ ne adet oncesi uyudum ne şimdi . millet hep yazardiya hep uyuyom oturarakta uyuyom die, ilginc. ben ayniyim onceleri gece 2, 3, 4 gibi uyur oglen 1, 2 gibi kalkiodum, şimdiyse gine gece ayni uyuyuom ama daha erken uyaniom 11 gibi
benn 24 saat uyurdum çok severim uykuyu gündüz uykusu uyumasam kendine gelemezdim şimdii heyecandan uyku sıfırbenimde :-/ ne adet oncesi uyudum ne şimdi . millet hep yazardiya hep uyuyom oturarakta uyuyom die, ilginc. ben ayniyim onceleri gece 2, 3, 4 gibi uyur oglen 1, 2 gibi kalkiodum, şimdiyse gine gece ayni uyuyuom ama daha erken uyaniom 11 gibi
verdim benn 3 buçukta alıcam sonucuKızlaaar kanlarınızı verdinizmi bakalım :)
Benimde midem bulanır psikolojik her şeye dün gece unutamayınca gündüz biraz uyuyum dedim kalktım mide bulantısıyla karın ağrısıyla korkumdan kan ter içinde kaldımBenimde öyle valla hatta psikolojikmen geceleri mide bulantısından uyuyamıyorum ama eminim adım gibi psikolojik olduğuna ne zaman bişeye heycanlansam bulantıdan uyuyamam çünkü :/