- 29 Ocak 2014
- 272
- 51
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım genelde her ay 1 gün önce olurum 29mu oluyor o zaman.
Evet canım yeni açtım. Adet günümden 1 gün sonra vermiştim kanı bilmiyorum ki neden fazla çıktı ama doktor gayet iyi dedi sonuca canım
Hoşgeldin canımm. Hayırlı uğurlu olsun ne zaman öğrendin kan değerin kaç ve sat ne zamandı :)Ben de burdayım artık nasipse Haziran annesi olucamAllah isteyen herkese nasip etsin bizlere de sağlıkla kavuşmak nasip etsin
Ay tek olsun ya ikiz zor valla :)ikizler olabilir o zaman :)
Ay tek olsun ya ikiz zor valla :)
Bugün çıkıcak sonucum bakalım kaç çok merak ediyoruum. Sen ne zaman gidiceksin doktora canım?evet canim bende oyle duşunuyorum
Ay tek olsun ya ikiz zor valla :)
Bugün çıkıcak sonucum bakalım kaç çok merak ediyoruum. Sen ne zaman gidiceksin doktora canım?
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah bini geçmiştir bence :)ha iyi , biz yarin gidecegiz :)
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah bini geçmiştir bence :)
600ü geçmesi lazım canım 700 küsur falan çıkması lazım hatta 900 bile çıkabilir. Benim bugün kaç çıkıcak çok merak ediyorum.ben sali gunu kan verdim ilk 331 cikti yarin tahmini 900 mu olmasi lazim 600 mu?
600ü geçmesi lazım canım 700 küsur falan çıkması lazım hatta 900 bile çıkabilir. Benim bugün kaç çıkıcak çok merak ediyorum.
Aynen canım ama senin yarın 3. Gün olmucakmı?iki gunde iki kati artiyosa 900 dimi
Aynen canım ama senin yarın 3. Gün olmucakmı?
Hoşgeldin canımm. Hayırlı uğurlu olsun ne zaman öğrendin kan değerin kaç ve sat ne zamandı :)