2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Sağol canım :KK200: Benim sat 25 Ağustos, geçen hafta Perşembe günü öğrendim, o gün adetime 1 - 2 gün falan vardı değer 98 çıktı, pazartesi tekrar kan verdim 650 çıktı, cumartesi günü de doktora kontrol randevum var o gün 5 haftalık olacak nasipse :nazar:
Benimde sat 23 ağustos pazartesi kan verdim adetimden bi gün geçmişti 970 çıktı sonuç bakalın bugün kaç çıkıcak baya yüksek bi sonuç bekliyorum 3 gün geçti çünkü

Ben daha hastaneye gidip kan bile veremedim:KK43: benim herif herif yüzünden tutturdu bende gelecem diye artık bu kadar beklemeye değerler tavan yapması gerekiyor heralde insallah

merhabalar nenim adetm 2 gün gecti kan falan vermedim 24 25 günde oluyorum normalde dün olmam lazımdı olmadı ama gecen cuma kan verdim beta hcg 0,001 çıktı ama adetime 6 gün vardı şimdi ne yapmam lazım şaşırdım gebemiyim degilmiyim. kanı erkenmi vermişim acaba

merhabalar nenim adetm 2 gün gecti kan falan vermedim 24 25 günde oluyorum normalde dün olmam lazımdı olmadı ama gecen cuma kan verdim beta hcg 0,001 çıktı ama adetime 6 gün vardı şimdi ne yapmam lazım şaşırdım gebemiyim degilmiyim. kanı erkenmi vermişim acaba

tabiki erken vermişsin adetin 2 3 gun geciksin oyle kan ver

Valla benim de sat 25 ağustos bi ben gidemedim sanırım kan vermeye eşim birlikte gidelim diye tutturdu onu bekliyorum değerim ne kadar arttimi azaldımi hiç fikrim yok Allah'tan kanamam falan yok arada ince ince kasik ağrısı . Bakalim 5 haftalik2 ken mi kese gözüküyor bu arada
valla ben eşim evde olmasına ramen çıktım koşa koşa kan verdim gelse de yapacakları bir şey yok :halay:5 haftada kese 6-7 de kalp atışı diyorlar

gecikmen olmadan bilemeyiz cnm net bilgi icin gecikmesi lazim sen daha iyi biliyosun bir kizin varmiş benim daha ilk yavrum
ay canım istesen 5 tane olsun ama heyecandan bilemedim vallahi.kan kesn cıkar derdim ama yanıltıyormuş adet gecmeden yapmamak iazımmış yada yakın zamanlarda yapmak lazım

Merhaba canım, idrar testi yapsana elinde varsa. Yoksada eczaneden eşin alsın yeniyse bile silik çıkar:)

X