2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bu arada kasıktaki ağrı sızı normal herhalde herkeste olduğuna göre :)

Bende de sık idrara çıkma duruma var. kimseye söylemiyorum daha hamileliği ama bence yakın çevremde kiler anlayacaklar çünkü ben normalde çok az giderdim:))))
Söyleme söyleme boşver iyice herşey normal çıksın kalp atışları falan duyulsun ondan sonra söylersin :) sen ne zaman gidiceksin canım doktora?

Senin daha baya varmış beklemek de çok heyecanlı oluyor zaman geçmiyor sanki dimi:)

Ben cumartesi gidicem canm bakalım kese görünecek mi ??

Aynen canım bı keseyi görelim sonra da Allah'ın izniyle kalp atışı duyulsun sonra herkese duyururuz rahat rahat

Senin daha baya varmış beklemek de çok heyecanlı oluyor zaman geçmiyor sanki dimi:)

Ben cumartesi gidicem canm bakalım kese görünecek mi ??

Aynen canım bı keseyi görelim sonra da Allah'ın izniyle kalp atışı duyulsun sonra herkese duyururuz rahat rahat
Evet canım kalp atışıda önemli daha neler neler çıkcak önümüze kim bilir. Yalnız bu susam taneleri daha gelmeden bize sabrı nede güzel öğretiyorlar demi :)

Oooo maşaallah buralar şenlenmiş.Hamile olan arkadaşlara hayırlı olsun.Rabbim sağlıkla kucağınıza aldirsin.Darisi bizlerin başına inşaallah:anneadayı::KK200:

Belki cihazdanda kaynaklanıyordur canım devletteki cihaz eskiydi haftaya gidicem inşallah o zaman gözükür :)

tabi canim ben sadece bilgimi paylaştim bende yeni ogrendim, bencede sabirla bekleyip gitmek daha mantikli en azindan kesin gorunur kese :) bende bi birhafta sonra gitmeyi duşunuyorum

:) anladim cnm , bizde yarin kan vermeye gidecegiz korkuyorum gece nasil uyicam bilmiom bu degerleride hic anlamadim valla birinin az birinin yuksek ne duşunecegimi bilemedim tecrubeli birileri olsada burda bize anlatsa
Canım seninde en az 500-7300 arası çıkması lazım eğer 5 haftalıksan :)

:) anladim cnm , bizde yarin kan vermeye gidecegiz korkuyorum gece nasil uyicam bilmiom bu degerleride hic anlamadim valla birinin az birinin yuksek ne duşunecegimi bilemedim tecrubeli birileri olsada burda bize anlatsa
canım değerlerden hiiç korkma önemli olan 2 günde bir 2 ye katlaması ki daha fazla katlıyor genelde örneklerde de gördüğünüz gibi resime bakarsan zaten referans aralığı da bayağı geniş :) images.png

X