- 4 Ağustos 2018
- 2.965
- 3.424
- 133
Ben de öğrettin çak ı@Elwing6 maşallah yaBizimki alkışı bayadır yapıyor, halasının kızı öğretmişti, şarkılara alkışla eşlik ediyor. İlk öğrendiğinde küçücüktü uykusunda bile alkış yapıyordu “Çak” yapmayı da öğretmiş, çok hoşuna gidiyor. Ben de öğretemem sanırım ya.
Eline pişik kreminş vermekle buldun çareyiay o dönüp durma bizde de var alt degistirme ceromonysi yaşıyoruz resmen
ben külot bez hiç denemedim 5 numara goo.n kullaniyorum
bizimki hiç affetmiyor ağzına aliyor valla krem kutusunuEline pişik kreminş vermekle buldun çareyiTabi gözetimim altında, ağzına almasına engel oluyorum. O pişik kremiyle oyalanırken hooop altı değişmiş oluyor Krem kutularına bir ilgisi var
Aynen öyle o yüzden gözümün önünden ayıramıyorum. Mutfağa2 dk bile zor gidiyorum. Bebek çiti sipariş verdim bakalım belki rahatlatırbizimki hiç affetmiyor ağzına aliyor valla krem kutusunu
ben bezdim yeminle
her SEY ama her SEY ağzına kaşla göz arası denir ya arkamı dönmem le hoop
canım ben umutsuzum inşaallah işine yararAynen öyle o yüzden gözümün önünden ayıramıyorum. Mutfağa2 dk bile zor gidiyorum. Bebek çiti sipariş verdim bakalım belki rahatlatır
Benimki de krem kutusu kavanoz kapağı hastası verip oyalayarak değiştiriyorum. Birde çok fena tam pamukla kakayi temizliyorum bezi takacam hoop dönüyor.Bazen evin içinde bezsiz dolaşıyor çok sıcak yazık bez bunaltiyo birkaç kez cisini yapti tabiEline pişik kreminş vermekle buldun çareyiTabi gözetimim altında, ağzına almasına engel oluyorum. O pişik kremiyle oyalanırken hooop altı değişmiş oluyor Krem kutularına bir ilgisi var
Biz de dsss sesi var ağlarken de annniBizde de bu aralar “dssss” sesi var, biz de tekrar edersek çok seviniyor
Anne baba babammm dede mama memmem bunları sürekli söylüyor. Bir defa da “burda” ve “evet” dedi, bir daha söylemedi
Ben bu ara goon külot bez deniyorum, yorumlara bakarak 5 beden aldım, primada 4 kullanıyoruz. Premium soft’tan memnun kaldım ama mutlu bebek çeşidi kakayı olduğu gibi dışarı çıkarmış. Prima premium care külot bez iyi hoş da çok kalın, beli isilik oldu sıcaklarda. Prima aktif bebek kullanacak sanırım bundan sonra. Bantlı bezleri bağlayamıyorum dönüp duruyor.
Öğlen uyandığında 1 saat altında uyumuşsa uykusunu alamadığı için çok huzursuz oluyor ve ağlayarak uyanıyor. Böyle durumlarda kaldırmadan tekrar uyutmak gerekirmiş. Atıyorum 30 dakika uyudu uyandı hemen tekrar uyutmaya uğraşman gerekirmiş. Öğlen az uyursa gece yorgun olduğundan uyuyamazmış.Tekrar uyuduğunda 20 dakika bile uyusa yeterliymiş yeter ki tekrar uyusun. YouTube da felaket uykusu yaz bir izlecanım ben umutsuzum inşaallah işine yarar
öğlen ilk uykuda ablası gürültü yaptı uyandı 30dk. sonra vayy siz misiniz uyandiran viz viz aglamakli ve memnuniyetsiz mod
başımı yedi resmen
bi de oyuncak v.s. bişey e konsantre oldu da biri onu bozduysa tamam vızıltı ve bacaklarima yapışma durumu hiç bitmiyor
çok yorucu oluyor o anlarda
aynen aynenÖğlen uyandığında 1 saat altında uyumuşsa uykusunu alamadığı için çok huzursuz oluyor ve ağlayarak uyanıyor. Böyle durumlarda kaldırmadan tekrar uyutmak gerekirmiş. Atıyorum 30 dakika uyudu uyandı hemen tekrar uyutmaya uğraşman gerekirmiş. Öğlen az uyursa gece yorgun olduğundan uyuyamazmış.Tekrar uyuduğunda 20 dakika bile uyusa yeterliymiş yeter ki tekrar uyusun. YouTube da felaket uykusu yaz bir izle
normalde 19-20 gibi yediriyordum ama yazlikta bizim duzen sasti. 24 ten once uyumuyor aksam yemegi de 21.30 gibi yiyor. Hergun yikiyorum ama sadece suyla, 3-4 gunde bir sampuan kullaniyorum, belli bir saati yok, genelde 18 gibi filan yikadigimi fatkettim sen soruncamagic fruit akşam yemeğini kaçta yiyor bir de banyosunu ne kadar aralıklarla saat kaçta yaptırıyorsun?
Ben de artık yıkanma kısmını senin gibi yapıyorum. Sabah 7 8 de kalkıp 9da kahvaltı 11 de uyku. 1 de yemek 3 de uyku. 2.uykudan sonra uyumuypr 7 8 de akşam yemeği. 9 da yıkama 9.30 da emip 10 da uyuyor. Gece 1000kere kalkıyornormalde 19-20 gibi yediriyordum ama yazlikta bizim duzen sasti. 24 ten once uyumuyor aksam yemegi de 21.30 gibi yiyor. Hergun yikiyorum ama sadece suyla, 3-4 gunde bir sampuan kullaniyorum, belli bir saati yok, genelde 18 gibi filan yikadigimi fatkettim sen soruncabizim su anki duzen soyle: sabah 10,30 civari tam kalkis, 11 gibi kahvalti, 13.30 da uyku, 15.30 kalkis,16 da yemek, 19.30 gibi 2. uyku, 20.30 kalkis, 21 gibi aksam yemegi. 24 uyku. sabaha kadar bir kac kez uyaniyor. sabah 7den sonra uyanip uyanip uyuyor. valla biraz karisik oldu ama umarim anlasilir. sizde durumlar nasil?
gece 1000 kere kalkiyor a kadar "aaa ne guzel duzen" diyordumBen de artık yıkanma kısmını senin gibi yapıyorum. Sabah 7 8 de kalkıp 9da kahvaltı 11 de uyku. 1 de yemek 3 de uyku. 2.uykudan sonra uyumuypr 7 8 de akşam yemeği. 9 da yıkama 9.30 da emip 10 da uyuyor. Gece 1000kere kalkıyor
Bizim sen böyle gündüz 3 saatte bir uyuyor ve 2 uyku yapıyor ama biz sabah 6 da uyandığımı için ilk uykusu 9 da başlıyor. Akşam sık uyanıyor bizim de.Ben de artık yıkanma kısmını senin gibi yapıyorum. Sabah 7 8 de kalkıp 9da kahvaltı 11 de uyku. 1 de yemek 3 de uyku. 2.uykudan sonra uyumuypr 7 8 de akşam yemeği. 9 da yıkama 9.30 da emip 10 da uyuyor. Gece 1000kere kalkıyor
Sabah geç kalkıyorsa gece 1 i buluyordur. Sabah 6 da bir uyansın ve gündüz sadece 2 uyku yapsın gece 1 e kadar dayanıyor mu bak bakalımaynen aynen
zaten hemen ayağıma alıp sallıyorum bazen tekrar dalsa da bazen vız vız geri kalkıyor tam bir felaket
yalnız deneyimim su ki 2. uykuyu bu şekilde 1saat ya da 1.5 saate uzatmaya kalkarsam bu kez gece uykusu taa 1i buluyor
Bizimki de emerek uyuyor aynen emzik durumlarıWaooouuuww uzun zamandır 100 sayfa birikmiş
Bu aralar çok çığırtkan bir kızım var çığlık çığlığa bağırması çok hoşuna gidiyor. Geceleri hala düzen oturmuş değil bir gün iyiyse diğer gün kötü. Kızdığımı hatta ses tonum değişmese dahi neden diye sorunca sinirleniyor üzülüyor ağlıyor dudak büzüyorsanki söylediğim herşeyi anlıyor diyorum bazen. Gün aşırı yıkamalarımızı hergün yapmaya başladık sıcak olduğu için. Saat 1 lerde gece uykusuna geçerdik bir dönem şuan o saatler 9.30-10 civarı oldu şükür tabi iyice dalana kadar birkaç kere uğraşıyorum emerek uyuyor asla başka şekilde uyumuyor benim memikler oldu emzik
Merhaba canım bizim de üst disler çıktı çıkacak altta da 3 dişimiz var☺ Masallah ilk yürüyen bebiş seninki heralde bizimki kanepeye tutunarak yürüyor sadece alkışlar da yok ara ara bay bay yapiyo sadeceSelam herkese
Hayırlı cumalar
Nasılsınız iyisiniz inşallah
Üst yan dişleri aynı anda çıkardı bizimki
Desteksiz ayağa kalkıyor artık
Ve en önemlisi tosbağam 2 metre kadar yürüyor
Sonunda düşüp kendini alkışlıyor yattığı yerden
Çok komik hallerdeyiz bir görseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?