• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Okulda çocuklar kendini koruyamaz hastalık yayılır diye korkuyorum
her türlü tedbirini alıp evham yapmamak en iyi önlem
sanırım mehmet ceyhan hoca demisti
virüs endişeli kişiyi sever ona gider
plajlar dolu
avmler dolu
istanbulun bir çok mekânı dolu
binde 3 bağışıklık var ama ...

yakin muzisyen bir arkadaşım
hergün bir düğünde
2 çocuğunu da alip hergün istanbulun bi mekanında o olmazsa kimseye gelmez gibi geliyor 😁
dikkatli olduktan sonra
senin eşin yine öğretmen bizim ablalar abiler gidecek okula
gelince sevme diyemezsin...
e cocuk heryere dokunacak elliycek
wcye girecek kantinden yiycek yemezse icecek v.s. v.s.
ama ben korkmuyorum gelicekse gelicek çünkü asansörden de gelicek
ama asla tedbirsiz de durmuyirum tabi dışarı ciktiysam elimde dezenfektan ya da 80 90 derece kolonya...

her türlü tedbirini alıp evham yapmamak en iyi önlem
sanırım mehmet ceyhan hoca demisti
virüs endişeli kişiyi sever ona gider
plajlar dolu
avmler dolu
istanbulun bir çok mekânı dolu
binde 3 bağışıklık var ama ...

yakin muzisyen bir arkadaşım
hergün bir düğünde
2 çocuğunu da alip hergün istanbulun bi mekanında o olmazsa kimseye gelmez gibi geliyor 😁
dikkatli olduktan sonra
senin eşin yine öğretmen bizim ablalar abiler gidecek okula
gelince sevme diyemezsin...
e cocuk heryere dokunacak elliycek
wcye girecek kantinden yiycek yemezse icecek v.s. v.s.
ama ben korkmuyorum gelicekse gelicek çünkü asansörden de gelicek
ama asla tedbirsiz de durmuyirum tabi dışarı ciktiysam elimde dezenfektan ya da 80 90 derece kolonya...
Haklısın tedbir alıyorum ama evhamı bırakmalıyım. Ücretsiz izindeyim nadiren evden çıkıyorum evde kala kala psikolojim bozulmak üzere zaten. Biraz rahat olmam gerek..

Selammm herkese gülcosko henuz taytay durumunda arada bana tutunup elini birakiyor onu kesfetti bazen olmadil yerde yapinca dusuyor 😀 hemen hemen her gun hafif capta kafa vuruyor 🤪 cok hareketli..kizimmm gel deyince piti piti emekleye emekleye geliyo oluyorum 😍 cok sosyal surekli birileriyle iletisim kursa ama hic uyumasa...yattigi an ciglik kiyamet devam oyle ki asida bile bu kadar aglamiyor :))) herkese gulucukler saciyor, sevdigi birini gorunce hihhh aaaaa diyoooor 🤭 alkis bay bayyyyy var birde sssssssss ve zzzzzzz yapiyor surekli bana anni sıkısrsa diyor ama gecen annemede anniii dedi 🥰 hayvanlari ozellikle pisileri col seviyor 😇bir seyi eline alacakken yuzume bakip onay beklemesinede ayri bitiyorum hayir dersem dokunmuyo🤭 kocaman oldular yaaa yaslarima girecekler zaman cok cabuk gecti.
Maşallah kuzuya🧿🥰 Evde sıkılıyorlar farklı yüz istiyorlar. Ara sıra dışarı çıkarıyorum pencerede gördüğü teyzelere el salllıyor😂 Çöpü bırakmak için dış kapıyı açsam heyecanlanıyor kapatınca ağlıyor dışarı çıkmak istiyor. Sık çıkarmaya çalışıyorum ama yetmiyor. Bahçeli bir evde yaşasaydık keşke diyorum bazen..

Diş mi çıkarıyor?
tarz olarak benimsedi sanirim birden 4 dış çıkarınca bi de aşırı sicak
klima açsam burnu kuruyor nefeste zorlanip kalkiyor acmasam sıcak emdiği de bişey degil 2 çekip bırakıyor yatağına koyup çalışma masama geçtiğimi adeta anlıyor odadayken daha rahat devam ediyor

Maşallah kuzuya🧿🥰 Evde sıkılıyorlar farklı yüz istiyorlar. Ara sıra dışarı çıkarıyorum pencerede gördüğü teyzelere el salllıyor😂 Çöpü bırakmak için dış kapıyı açsam heyecanlanıyor kapatınca ağlıyor dışarı çıkmak istiyor. Sık çıkarmaya çalışıyorum ama yetmiyor. Bahçeli bir evde yaşasaydık keşke diyorum bazen..
bizimki hiç memnun olmuyor tam bir ev kuşu 🤣
evin altını üstüne getirdiği için
dışarı cikip kisitlanmaktan nefret ediyor
ablası oynatmak için bişeyler yapiyor ya da bahçeye çıkarayım diye kucağına aliyor
suratı bi görseniz düşen bin parça
ben de dalga geçiyorum
ablası tarafindan atta ya götürülmek oynatilmak istenen bebeğin dramı 🤣

tarz olarak benimsedi sanirim birden 4 dış çıkarınca bi de aşırı sicak
klima açsam burnu kuruyor nefeste zorlanip kalkiyor acmasam sıcak emdiği de bişey degil 2 çekip bırakıyor yatağına koyup çalışma masama geçtiğimi adeta anlıyor odadayken daha rahat devam ediyor
Başka odaya geçtiğini hissediyor demek ki..Bizim bir diş daha çıktı, köpek dişlerden korkuyorum onlar yolda gibi😂 Dişleri fırçalayın diyorlar bu zamana kadar mendille siliyordum. Sen fırçalıyor musun yani fırçalıyorsan nasıl yapıyorsun merak ettim. Çünkü macun kullansam henüz çok küçük yutar, macunsuz yapsam yine tüküremez sonuçta.

Maşallah kuzuya 🧿🥰 Benim aldığım kitaplar 2-5 yaş ama yüne de ilgilenir, renkler ilgisini çeker dedim çekmedi😂 Bahsettiğin kitap hangisi?
Pearson yayınları Bebek Dokun Hisset kitapları canım. Benim aldığım Renkler ve Şekiller. Kalın bir cildi var ama dün kapağından bir ısırık almayı başardı oğlum 🤦🏻‍♀️

Başka odaya geçtiğini hissediyor demek ki..Bizim bir diş daha çıktı, köpek dişlerden korkuyorum onlar yolda gibi😂 Dişleri fırçalayın diyorlar bu zamana kadar mendille siliyordum. Sen fırçalıyor musun yani fırçalıyorsan nasıl yapıyorsun merak ettim. Çünkü macun kullansam henüz çok küçük yutar, macunsuz yapsam yine tüküremez sonuçta.
fircalamiyorum canim ablasininkini fircalamadim suan dışı koruyacam derken macun yutturamm
bu benim kararim... (simdi biri aa olur mu v.s. demesin😁
fircalayan da fırçalar
ablası çok kaliteli dişlere sahipti degistirdi artık o

umarım bu da öyle olur ... diş konusunda genetiğe inanıyorum sonuçta su an için yedikleri belli
asitli v.s. deil...

Pearson yayınları Bebek Dokun Hisset kitapları canım. Benim aldığım Renkler ve Şekiller. Kalın bir cildi var ama dün kapağından bir ısırık almayı başardı oğlum 🤦🏻‍♀️

Eklentiler

• 15958541648922111681120946948096.jpg
    15958541648922111681120946948096.jpg
    84,9 KB · Görüntüleme: 18
fircalamiyorum canim ablasininkini fircalamadim suan dışı koruyacam derken macun yutturamm
bu benim kararim... (simdi biri aa olur mu v.s. demesin😁
fircalayan da fırçalar
ablası çok kaliteli dişlere sahipti degistirdi artık o

umarım bu da öyle olur ... diş konusunda genetiğe inanıyorum sonuçta su an için yedikleri belli
asitli v.s. deil...
Osman Gönülal videosunda macunsuz da fırçalanabilir demiş ondan geldi aklıma.

Ben de açtım kitabı bizimki de kemirecekti tam sonra dikkatini dağıtmak için resimdeki salıncağı göstererek aaaa bu ne güzel falan dedim, aradan zaman geçti kitabı ne zaman ona versem şaşırmış gibi aaaa diyor taklitçi😂

Canım macunu 3 yaştan sonra mercimek tanesi kadar kullanmak gerekiyor. Ben şu an parmak fırça kullanıyorum. Sadece su ve fırça tamam 😍

Suyu yutsa da sıkıntı yok macun sakıncalı bu aylarda bence de. Parmak fırça hangi marka memnun musunuz?
Macun yasak zaten 3 yaşa kadar. Aman kızlar dikkat edin. Sadece fırça su.
Ben ro.sm.n mağazasından Alman malı olan varya. Adını bilmiyorum onu kullanıyorum. Mağazaya gidip parmak fırça derseniz veriyorlar.

Back