• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba canım bizim de üst disler çıktı çıkacak altta da 3 dişimiz var☺ Masallah ilk yürüyen bebiş seninki heralde bizimki kanepeye tutunarak yürüyor sadece alkışlar da yok ara ara bay bay yapiyo sadece 😍
İyi akşamlar canım
Size de maşallah dişler birer birer geliyor
Bizim altta 2 üstte 4 oldu

Vardır da yazan olmamış olabilir canım
Kızlar daha erken yürür
Benim kızım 10 ay 5 günlük yürüdü
Onun için bekliyordum bu günlerde belki erken yürür diyerek
Çok şükür gördük bu günleri

Karşısına geç gel gel yap sana doğru adım atmaya çalışacaktır küçük paşa 😍

Bu bebeklerin işi belli olmuyo canım valla
Kimisinin dil gelişimi önde,
Kimisinin boyu kilosu önde
Kimisinin yürümesi

Bizimki de bi anne diyo misal 😁
Evde aslan 🦁
Dışarda kuzu 🐑

Sabah geç kalkıyorsa gece 1 i buluyordur. Sabah 6 da bir uyansın ve gündüz sadece 2 uyku yapsın gece 1 e kadar dayanıyor mu bak bakalım😀
genelde 8 de
en geç 9a 10 kala falan o 50 dakikada kalkiyor
dün tam da senin dediğin gibi 6 30da kalktı yine uyuturken direnç le saat 12 civarı uyudu
bu biraz karakter meselesi
dayanan dayanır yani
ablası hala 12 bir de de yatsa sabah 8de okul için kalkabilir...

Selam herkese 😍💜
Hayırlı cumalar
Nasılsınız iyisiniz inşallah 🌹

Üst yan dişleri aynı anda çıkardı bizimki
Desteksiz ayağa kalkıyor artık
Ve en önemlisi tosbağam 2 metre kadar yürüyor 🐢
Sonunda düşüp kendini alkışlıyor yattığı yerden 🤣
Çok komik hallerdeyiz bir görseniz 😍
canim ya biz de baya baya yürüme denemelerindeyiz artık bakalim ama henüz 2m deil🤸‍♀️

İyi akşamlar canım
Size de maşallah dişler birer birer geliyor
Bizim altta 2 üstte 4 oldu

Vardır da yazan olmamış olabilir canım
Kızlar daha erken yürür
Benim kızım 10 ay 5 günlük yürüdü
Onun için bekliyordum bu günlerde belki erken yürür diyerek
Çok şükür gördük bu günleri

Karşısına geç gel gel yap sana doğru adım atmaya çalışacaktır küçük paşa 😍

Bu bebeklerin işi belli olmuyo canım valla
Kimisinin dil gelişimi önde,
Kimisinin boyu kilosu önde
Kimisinin yürümesi

Bizimki de bi anne diyo misal 😁
Evde aslan 🦁
Dışarda kuzu 🐑
Bizimki bi anne demedi ya😂 baba diyor dede bile diyor ana yok😂 Anne oğlum anne diyorum şaşkın şaşkın yüzüme bakıp dede diyor😂

Selam herkese 😍💜
Hayırlı cumalar
Nasılsınız iyisiniz inşallah 🌹

Üst yan dişleri aynı anda çıkardı bizimki
Desteksiz ayağa kalkıyor artık
Ve en önemlisi tosbağam 2 metre kadar yürüyor 🐢
Sonunda düşüp kendini alkışlıyor yattığı yerden 🤣
Çok komik hallerdeyiz bir görseniz 😍
Maşallah paşaya 🧿 Bizimki desteksiz kalkamıyor henüz, koltuktan tutunarak ilerliyor 😀 Kedi gördü geçen onun çıkardığı sesi çıkarmaya çalıştı, kediler napıyor oğlum deyince o ince sesi çıkarıyor😀 Geçen de arıları öğrettim vızzz sesiyle😀 Arı napar deyince zzzz diyor, bi de köpek takliti var köpek 🐕 şimdilik hayvanlar aleminden gidiyoruz 😂 Anası gibi hayvansever olsun😀

canim ya biz de baya baya yürüme denemelerindeyiz artık bakalim ama henüz 2m deil🤸‍♀️
Bi anda mesafeyi uzatır annesi merak etme
Senin cimcime fena zaten 🤣
Herkesi sollar 😍😍

Bizimki bi anne demedi ya😂 baba diyor dede bile diyor ana yok😂 Anne oğlum anne diyorum şaşkın şaşkın yüzüme bakıp dede diyor😂
Ha ha yerim onu ya 😂💙
Mimik adam anne demeye gerek duymuyor demek ki
Ne de olsa annem yanımda
Konuşmadan da anlaşırız moduna girmiş 😅

Maşallah paşaya 🧿 Bizimki desteksiz kalkamıyor henüz, koltuktan tutunarak ilerliyor 😀 Kedi gördü geçen onun çıkardığı sesi çıkarmaya çalıştı, kediler napıyor oğlum deyince o ince sesi çıkarıyor😀 Geçen de arıları öğrettim vızzz sesiyle😀 Arı napar deyince zzzz diyor, bi de köpek takliti var köpek 🐕 şimdilik hayvanlar aleminden gidiyoruz 😂 Anası gibi hayvansever olsun😀
İyi bi iletişim kurmuşsunuz maşallah 😍 daha ne olsun 💙🙆

Bi anda mesafeyi uzatır annesi merak etme
Senin cimcime fena zaten 🤣
Herkesi sollar 😍😍
ay canım sorma ablası mülayim bir çocuktu bu kurtlu cıktı sürekli ne karıştırsam ne devirsem hangi dolabı cekmeceyi boşaltsam ağzıma ne atsam da annemin yüreğini hoplatsam

bu arada bu gunlerde sar makarayı şarkısı söyleniyor evde
bir de harketli kitaplar serisinden makineler

çok ilginç piyano beste çalışmaları 🤣
gitarda ritim atmayi taklit

hala arabada koltuğa oturamama
bu sebepten sanırım yolculuklarda tablet tel vericem çünkü böylesi çok tehlikeli

Ha ha yerim onu ya 😂💙
Mimik adam anne demeye gerek duymuyor demek ki
Ne de olsa annem yanımda
Konuşmadan da anlaşırız moduna girmiş 😅
Zaten sürekli kucağındayım, babama bile gitsem ağlıyorum, annem tuvalete bile gitse arkasından bakıp yaygara koparıyorum ama olsun yine de dedeeee dicem ben diyordur😂😂😀

ay o dönüp durma bizde de var alt degistirme ceromonysi yaşıyoruz resmen
ben külot bez hiç denemedim 5 numara goo.n kullaniyorum
Dssss sesi tahmin ettiğim gibi “c” sesini çıkarma çalışmasıymış, cici diyor şimdi 😂 külot bezle çok rahat edersin, hemencecik giydiriveriyorsun dönse bile. Goon premium soft 5 numara külot bez’den memnun kaldım, ama goon mutlu bebek külot bezin ön kasık kısmı çok dar, taşırmalar olabiliyor. Prima premium care 4 numaradan memnunum ama çok kalın geldi bu sıcaklarda, normal prima 4 numara külot bez aldım şimdi o da güzel. Primanın 4 numarası goon’un 5 numarası gibi külot bezlerde. Büyük olunca taşıyor. Ben bir de arada bantlı bez de takıyorum, onun için de şu yeni çıkan bpa paravan vs içermeyen evy baby 4 + beden kullanıyorum ondan da memnun kaldım fiyatı oldukça uygun hepsiburada’da. Çok bez değiştirince pişik oluyor yalnız, deneme aşaması diye biraz öyle oldu, pişikte de tek iyi gelen bepanthol baby pişik önleyici bizde. Sudocrem ya da Desitin işe yaramadı.

limelemon limelemon ben hiç eğlenceli bi insan değilim 🤪
çak alkış falan😊
ablamız da hiç böyle şeyler öğretmiyor baya kendi halinde büyüyor 😊
kimse yormuyor bişey öğretmek isteyen de yok😑
babamız bebek sevmiyor onu 2.de anladım
çok ilgilenmek istemiyor
özgür takılıyor
alkışı da sanırım fisher p. in köpeğinden öğrendi 😁
hergün düzenli org basinda vakit geçiriyoruz
bazı günler gitar saatimiz var 😊ritim atma hareketleri yapiyor ama bi gün gitar tellerini eline alacak😱
kablolar favori ortamda terlik yok bilmiyorum o ne oldu
fiş leri ısırmak en büyük zevk
hayır a hala olumlu dönüş yok hatta gülüyor 😓
Kablolara bayılıyorlar, şarj kablonu saklıyorum ve sonra bulamıyorum 😂 bondigo aktivite masası aldım onun başında baya oyalanıyor, org kısmı da var çok hoş bi şey 😊 Köpekçikten nasıl öğrendi ki, köpekçikli oyuncaklarımız var ama köpekçiğimiz yok 😊

Yaaaa süper 😍 Doku hisset kitabındaki dokuları bir kez gösterdim şimdi minicik parmağıyla kendi gösteriyor, nasıl bir akıl küpü bunlar ya 😍🧿
Maşallah kuzuya 🧿🥰 Benim aldığım kitaplar 2-5 yaş ama yüne de ilgilenir, renkler ilgisini çeker dedim çekmedi😂 Bahsettiğin kitap hangisi?

Kablolara bayılıyorlar, şarj kablonu saklıyorum ve sonra bulamıyorum 😂 bondigo aktivite masası aldım onun başında baya oyalanıyor, org kısmı da var çok hoş bi şey 😊 Köpekçikten nasıl öğrendi ki, köpekçikli oyuncaklarımız var ama köpekçiğimiz yok 😊
bize de arkadaş getirmişti hediye
alkış diyor sonra da alkış sesi geliyor
bi kaç kerede babannesi demiş biz tatildeyken sonra bu istediği zaman yapmaya başladı
ama biz yaparsak duruyo ve sert bi bakiyor
hatta dayısı seslendiriyor
vera ... siz yapmayin lan ... diyo bize diye
cuk oturuyo yani onu diyen bakış 🤣

B Brcbrcbrc84
yumurta markası olabilir mi? normalde mlife veya raya kullaniyordum ya da benzer bi kaç marka daha
...

bizim burda yöresel ürün satan yerlerden birinden
aldik biz yiyorduk severek denk geldikçe ...
vera ya verdigimde mukuslu küstugunu farkettim
sonra baska bir yöresel geldi onda sorun olmadi ama yine de denetimli bir yer olsun diye bu markalara döndük korktuk açıkçası

B Brcbrcbrc84
yumurta markası olabilir mi? normalde mlife veya raya kullaniyordum ya da benzer bi kaç marka daha
...

bizim burda yöresel ürün satan yerlerden birinden
aldik biz yiyorduk severek denk geldikçe ...
vera ya verdigimde mukuslu küstugunu farkettim
sonra baska bir yöresel geldi onda sorun olmadi ama yine de denetimli bir yer olsun diye bu markalara döndük korktuk açıkçası
Olabilir onu hiç düşünmedim, hiç aklıma gelmedi. Köyümüzde tanıdığınız kişinin yumurtasını aldık onda sarı kustu. Sonra marketten organik aldık onda da hem sarı hem mukuslu kustu. İki ayrı yerden alınan yumurtada da aynısı olunca alerji mi acaba dedim.

Öğretmen arkadaşlar okullar açılacak, bebişler küçük stres oluyor musunuz? Eşim öğretmen, düşündükçe stres oluyorum😔 limelemon limelemon sen öğretmendin değil mi öyle hatırlıyorum?

Selammm herkese gülcosko henuz taytay durumunda arada bana tutunup elini birakiyor onu kesfetti bazen olmadil yerde yapinca dusuyor 😀 hemen hemen her gun hafif capta kafa vuruyor 🤪 cok hareketli..kizimmm gel deyince piti piti emekleye emekleye geliyo oluyorum 😍 cok sosyal surekli birileriyle iletisim kursa ama hic uyumasa...yattigi an ciglik kiyamet devam oyle ki asida bile bu kadar aglamiyor :))) herkese gulucukler saciyor, sevdigi birini gorunce hihhh aaaaa diyoooor 🤭 alkis bay bayyyyy var birde sssssssss ve zzzzzzz yapiyor surekli bana anni sıkısrsa diyor ama gecen annemede anniii dedi 🥰 hayvanlari ozellikle pisileri col seviyor 😇bir seyi eline alacakken yuzume bakip onay beklemesinede ayri bitiyorum hayir dersem dokunmuyo🤭 kocaman oldular yaaa yaslarima girecekler zaman cok cabuk gecti.

Back