- 4 Ağustos 2018
- 2.965
- 3.424
- 133
Biz biraz izole yaşıyoruz sanırım, ilk kez geçen gğn bizim gibi izole yaşayan arkadaşımızla piknik yaptık ama yine uzaktan selamlaştık bebeği sevmediler falan. Anneanne babaanne de görmedi uzakta olduğundan.Biz gittik mecburen esim 1 yildir memleketine gidememisti hastaliktir dogumdur..onun disinda evde izoleydik.orada da sosyal mesafeyi vs koruduk ama tabi cocugu sevdiler bir de bizimkilerde dikkat eden inssnlar eltim fln camasir suyuyula kafayi bulan bi tip o nedenle kısmen iyi hissettim..zaten köye ciktik bi kac gun insanlardn uzak yayla misali :) gülceyede cok iyi geldi kuzenleriyle olmak ama biz buyukler dikkatliydik..disarda gorenlerde dokunmadi sevmedi.. aile icinde iste :) onun disinda parka goturuyorum gülceyi arada uzaktan cocuklari izliyor onlara cirliyor falan..izole sayilmayiz ams cok dikkat ediyoruz..
5 aydır görmüyor babaannesi ve artık özledik diye Eylül’de görmek istiyorlar. Ben de tedirgin oldum ama nereye kadar görmeyecekler. Ama bir taraftan da tedirgin oluyorumMalesef aynı apartmandayız hergün görüyorlar. Benim ailem şehir dışında, yasakla kalktığında gitmiştik.
Babaannesini geçtim iş yerinde korona çıkan halası bile hergün görüyor. Bir süre görüşmedik ama sonrası kaçınılmaz oldu. Yakın olmanın böyle dezavantajları var işte. Allah korusun çocuklarımızı ve bizi.5 aydır görmüyor babaannesi ve artık özledik diye Eylül’de görmek istiyorlar. Ben de tedirgin oldum ama nereye kadar görmeyecekler. Ama bir taraftan da tedirgin oluyorum
Amin canım elimizden geldiğinde fikir ediyoruz ama bizim dikkat etmemiz yetmiyor sadece malesefBabaannesini geçtim iş yerinde korona çıkan halası bile hergün görüyor. Bir süre görüşmedik ama sonrası kaçınılmaz oldu. Yakın olmanın böyle dezavantajları var işte. Allah korusun çocuklarımızı ve bizi.
Yapabilen icin en guzeli aslindaBiz biraz izole yaşıyoruz sanırım, ilk kez geçen gğn bizim gibi izole yaşayan arkadaşımızla piknik yaptık ama yine uzaktan selamlaştık bebeği sevmediler falan. Anneanne babaanne de görmedi uzakta olduğundan.
Amin canım ama gerçekten yapabilecek olup keyfine yapmayanlara çok kızıyorum. Biz vaka sayıları azalsın diye tam bebeğimizin gezme döneminde Nadiren dışarı çıkıyoruz, izole yaşamaya çalışıyoruz dayısını bile aylardır görmedi ama millet keyif, misafirliğe gitme eğlence peşinde. ilacı bulunmadan bitmez ama bunların yüzünden azalmıyor da. Çok sinirleniyorum çok..Yapabilen icin en guzeli aslindagerci bizde aile disinda kimseyle gorusmedik gorurusursek uzaktan..yakin cevremizde bilincli hayli ama sokaklar oyle degil maalesef.isim vardi dun ciktim millet alisveriste magazalardaydi..orada calisanlar hergun dolmusla ise gidenler vs..allah yardimcilari olsun.
Ay aynen ya bir sabah bir kalktm alkis yapiyorvera 14 temmuzda
ilk kez kendi kendine içinden geldiği için alkış tutturdu
o gün bugün gerek gördüğünde alkış yapiyor
ama asla biz deyince yapmıyor
aynen ya ben de öğretmedim hiç tarzım değilAy aynen ya bir sabah bir kalktm alkis yapiyorbenim ogretmedgm kesin
Selamlar Veracımmm çok öpüyoruz biz deervaaaa
vera nın küçük arkadaşı selamlar sana da❣
Tabi canım şifa olsunnNe iyi yapmışsın afiyet olsun miniğeTarifini verebilir misin ben de denesem Yumurtanın tamamını mı kullandın yoksa sarısını mı?
Bizde de bu aralar “dssss” sesi var, biz de tekrar edersek çok seviniyorbizde bi süredir digil dıgıl var
sonra bubbbb yaparak köpurcük yapma yemek yediriyorsam pek sevimli değil
E Elwing6 maşallah yaaynen ya ben de öğretmedim hiç tarzım değil
alkış falan
ay o dönüp durma bizde de var alt degistirme ceromonysi yaşıyoruz resmenBizde de bu aralar “dssss” sesi var, biz de tekrar edersek çok seviniyor
Anne baba babammm dede mama memmem bunları sürekli söylüyor. Bir defa da “burda” ve “evet” dedi, bir daha söylemedi
Ben bu ara goon külot bez deniyorum, yorumlara bakarak 5 beden aldım, primada 4 kullanıyoruz. Premium soft’tan memnun kaldım ama mutlu bebek çeşidi kakayı olduğu gibi dışarı çıkarmış. Prima premium care külot bez iyi hoş da çok kalın, beli isilik oldu sıcaklarda. Prima aktif bebek kullanacak sanırım bundan sonra. Bantlı bezleri bağlayamıyorum dönüp duruyor.
Kesinlikle denicem teşekkür ederimTabi canım şifa olsunn
Ben baştan beri yumurtayı pek ayırmadım şu an da tavaya kırdığımda falan sarı beyaz birlikte yiyor
Kek için
1 yumurta
Birkaç kaşık yoğurt, sıvıyağ ya da Tereyağ
Az pekmez
havuç-muz-ceviz vs ekstra malzemelerden Biri
Tam buğday unu ve çok az karbonat
Hepsini göz kararı ve azar azar koydum iki fincan kek çıkıyor
Su kaynayan tencerede kapağı kapalı 15-20 dkda pamuk gibi pişiyor
Bizimki de babb diyerek ağzından baloncuk çıkarıyordu şimdi babb baba ya dönüştübizde bi süredir digil dıgıl var
sonra bubbbb yaparak köpurcük yapma yemek yediriyorsam pek sevimli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?