• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz gittik mecburen esim 1 yildir memleketine gidememisti hastaliktir dogumdur..onun disinda evde izoleydik.orada da sosyal mesafeyi vs koruduk ama tabi cocugu sevdiler bir de bizimkilerde dikkat eden inssnlar eltim fln camasir suyuyula kafayi bulan bi tip o nedenle kısmen iyi hissettim..zaten köye ciktik bi kac gun insanlardn uzak yayla misali :) gülceyede cok iyi geldi kuzenleriyle olmak ama biz buyukler dikkatliydik..disarda gorenlerde dokunmadi sevmedi.. aile icinde iste :) onun disinda parka goturuyorum gülceyi arada uzaktan cocuklari izliyor onlara cirliyor falan..izole sayilmayiz ams cok dikkat ediyoruz..
Biz biraz izole yaşıyoruz sanırım, ilk kez geçen gğn bizim gibi izole yaşayan arkadaşımızla piknik yaptık ama yine uzaktan selamlaştık bebeği sevmediler falan. Anneanne babaanne de görmedi uzakta olduğundan.

Malesef aynı apartmandayız hergün görüyorlar. Benim ailem şehir dışında, yasakla kalktığında gitmiştik.
5 aydır görmüyor babaannesi ve artık özledik diye Eylül’de görmek istiyorlar. Ben de tedirgin oldum ama nereye kadar görmeyecekler. Ama bir taraftan da tedirgin oluyorum😞

5 aydır görmüyor babaannesi ve artık özledik diye Eylül’de görmek istiyorlar. Ben de tedirgin oldum ama nereye kadar görmeyecekler. Ama bir taraftan da tedirgin oluyorum😞
Babaannesini geçtim iş yerinde korona çıkan halası bile hergün görüyor. Bir süre görüşmedik ama sonrası kaçınılmaz oldu. Yakın olmanın böyle dezavantajları var işte. Allah korusun çocuklarımızı ve bizi.

Babaannesini geçtim iş yerinde korona çıkan halası bile hergün görüyor. Bir süre görüşmedik ama sonrası kaçınılmaz oldu. Yakın olmanın böyle dezavantajları var işte. Allah korusun çocuklarımızı ve bizi.
Amin canım elimizden geldiğinde fikir ediyoruz ama bizim dikkat etmemiz yetmiyor sadece malesef

Biz biraz izole yaşıyoruz sanırım, ilk kez geçen gğn bizim gibi izole yaşayan arkadaşımızla piknik yaptık ama yine uzaktan selamlaştık bebeği sevmediler falan. Anneanne babaanne de görmedi uzakta olduğundan.
Yapabilen icin en guzeli aslinda 🙋‍♀ gerci bizde aile disinda kimseyle gorusmedik gorurusursek uzaktan..yakin cevremizde bilincli hayli ama sokaklar oyle degil maalesef.isim vardi dun ciktim millet alisveriste magazalardaydi..orada calisanlar hergun dolmusla ise gidenler vs..allah yardimcilari olsun.

Yapabilen icin en guzeli aslinda 🙋‍♀️ gerci bizde aile disinda kimseyle gorusmedik gorurusursek uzaktan..yakin cevremizde bilincli hayli ama sokaklar oyle degil maalesef.isim vardi dun ciktim millet alisveriste magazalardaydi..orada calisanlar hergun dolmusla ise gidenler vs..allah yardimcilari olsun.
Amin canım ama gerçekten yapabilecek olup keyfine yapmayanlara çok kızıyorum. Biz vaka sayıları azalsın diye tam bebeğimizin gezme döneminde Nadiren dışarı çıkıyoruz, izole yaşamaya çalışıyoruz dayısını bile aylardır görmedi ama millet keyif, misafirliğe gitme eğlence peşinde. ilacı bulunmadan bitmez ama bunların yüzünden azalmıyor da. Çok sinirleniyorum çok..

Cok guzel sesler cikartmaya basladi digooo diogooo digoooo 😂🤭 iyice zillilesti..cok sosyal insanlarla paso konussun :) gecen parka goturup cocuklari izledik uzaktan..ablalari cok seviyor 🤪 kim eglendiriyorsa onun kucagindan bana gelmiyor 🤭

vera 14 temmuzda😁
ilk kez kendi kendine içinden geldiği için alkış tutturdu
o gün bugün gerek gördüğünde alkış yapiyor
ama asla biz deyince yapmıyor 😁🤣

vera 14 temmuzda😁
ilk kez kendi kendine içinden geldiği için alkış tutturdu
o gün bugün gerek gördüğünde alkış yapiyor
ama asla biz deyince yapmıyor 😁🤣
Ay aynen ya bir sabah bir kalktm alkis yapiyor 😅 benim ogretmedgm kesin🙂🤣

Ne iyi yapmışsın afiyet olsun miniğe🥰 Tarifini verebilir misin ben de denesem🙃 Yumurtanın tamamını mı kullandın yoksa sarısını mı?
Tabi canım şifa olsunn
Ben baştan beri yumurtayı pek ayırmadım şu an da tavaya kırdığımda falan sarı beyaz birlikte yiyor
Kek için
1 yumurta
Birkaç kaşık yoğurt, sıvıyağ ya da Tereyağ
Az pekmez
havuç-muz-ceviz vs ekstra malzemelerden Biri
Tam buğday unu ve çok az karbonat
Hepsini göz kararı ve azar azar koydum iki fincan kek çıkıyor
Su kaynayan tencerede kapağı kapalı 15-20 dkda pamuk gibi pişiyor
💓💓

bizde bi süredir digil dıgıl var 😁
sonra bubbbb yaparak köpurcük yapma yemek yediriyorsam pek sevimli değil 😱
Bizde de bu aralar “dssss” sesi var, biz de tekrar edersek çok seviniyor 😂
Anne baba babammm dede mama memmem bunları sürekli söylüyor. Bir defa da “burda” ve “evet” dedi, bir daha söylemedi 😊
Ben bu ara goon külot bez deniyorum, yorumlara bakarak 5 beden aldım, primada 4 kullanıyoruz. Premium soft’tan memnun kaldım ama mutlu bebek çeşidi kakayı olduğu gibi dışarı çıkarmış. Prima premium care külot bez iyi hoş da çok kalın, beli isilik oldu sıcaklarda. Prima aktif bebek kullanacak sanırım bundan sonra. Bantlı bezleri bağlayamıyorum dönüp duruyor.

aynen ya ben de öğretmedim hiç tarzım değil 😁
alkış falan 😊
E Elwing6 maşallah ya 😊 Bizimki alkışı bayadır yapıyor, halasının kızı öğretmişti, şarkılara alkışla eşlik ediyor. İlk öğrendiğinde küçücüktü uykusunda bile alkış yapıyordu 😂 “Çak” yapmayı da öğretmiş, çok hoşuna gidiyor. Ben de öğretemem sanırım ya.

Bizde de bu aralar “dssss” sesi var, biz de tekrar edersek çok seviniyor 😂
Anne baba babammm dede mama memmem bunları sürekli söylüyor. Bir defa da “burda” ve “evet” dedi, bir daha söylemedi 😊
Ben bu ara goon külot bez deniyorum, yorumlara bakarak 5 beden aldım, primada 4 kullanıyoruz. Premium soft’tan memnun kaldım ama mutlu bebek çeşidi kakayı olduğu gibi dışarı çıkarmış. Prima premium care külot bez iyi hoş da çok kalın, beli isilik oldu sıcaklarda. Prima aktif bebek kullanacak sanırım bundan sonra. Bantlı bezleri bağlayamıyorum dönüp duruyor.
ay o dönüp durma bizde de var alt degistirme ceromonysi yaşıyoruz resmen
ben külot bez hiç denemedim 5 numara goo.n kullaniyorum

limelemon limelemon ben hiç eğlenceli bi insan değilim 🤪
çak alkış falan😊
ablamız da hiç böyle şeyler öğretmiyor baya kendi halinde büyüyor 😊
kimse yormuyor bişey öğretmek isteyen de yok😑
babamız bebek sevmiyor onu 2.de anladım
çok ilgilenmek istemiyor
özgür takılıyor
alkışı da sanırım fisher p. in köpeğinden öğrendi 😁
hergün düzenli org basinda vakit geçiriyoruz
bazı günler gitar saatimiz var 😊ritim atma hareketleri yapiyor ama bi gün gitar tellerini eline alacak😱
kablolar favori ortamda terlik yok bilmiyorum o ne oldu
fiş leri ısırmak en büyük zevk
hayır a hala olumlu dönüş yok hatta gülüyor 😓

Tabi canım şifa olsunn
Ben baştan beri yumurtayı pek ayırmadım şu an da tavaya kırdığımda falan sarı beyaz birlikte yiyor
Kek için
1 yumurta
Birkaç kaşık yoğurt, sıvıyağ ya da Tereyağ
Az pekmez
havuç-muz-ceviz vs ekstra malzemelerden Biri
Tam buğday unu ve çok az karbonat
Hepsini göz kararı ve azar azar koydum iki fincan kek çıkıyor
Su kaynayan tencerede kapağı kapalı 15-20 dkda pamuk gibi pişiyor
💓💓
Kesinlikle denicem teşekkür ederim 😊

Back