• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zeynep Erva bu ara konuşmaya çok hevesli
Deeeel deeeel diyor eliyle de yapıyor
kedi çağırıyoruz dışarı çıkınca dediiii diyor
Geceleri bazen babası uyuturdu uyurdum ben az da olsa
Artık asla bensiz uyumuyor 😀
Kollarından tutunca yürümeyi çok seviyor
Az az yürütece koyuyorum gün içinde
Yatakta ve oyun halısında rulo gibi döne döne yuvarlanıyor
Emekleme yok hala
Kalkmaya cesaret etmeye çalışıyor , tek ayağı altına sıkışınca popoyu kaldıramıyor 😍
Dişler altta 2 üstte 4 diş yerleri iyice belli aylardır
Ama hala çıkmadı
Huysuzluğunun en büyük sebebi sanırım
Bir de bazen çok hırslanıp kaşıyor damaklarını eline ne gelse içim gidiyor
Hayırlısıyla çıkarır inşallah
Bütün kardeşlerimizi öperiz selamlar bizden💓💓

28 Ağustos.. yaşına girecek..
İnanamıyorum.. aşırı duygulanıyorum
Sanki çok büyümüş olacak gibi, benim kızım daha küçücük falan diyorum🙈
Rabbim hep güzel günlerinizi göstersin güzel evlatlarımız 🌸🌸🌸

Zeynep Erva bu ara konuşmaya çok hevesli
Deeeel deeeel diyor eliyle de yapıyor
kedi çağırıyoruz dışarı çıkınca dediiii diyor
Geceleri bazen babası uyuturdu uyurdum ben az da olsa
Artık asla bensiz uyumuyor 😀
Kollarından tutunca yürümeyi çok seviyor
Az az yürütece koyuyorum gün içinde
Yatakta ve oyun halısında rulo gibi döne döne yuvarlanıyor
Emekleme yok hala
Kalkmaya cesaret etmeye çalışıyor , tek ayağı altına sıkışınca popoyu kaldıramıyor 😍
Dişler altta 2 üstte 4 diş yerleri iyice belli aylardır
Ama hala çıkmadı
Huysuzluğunun en büyük sebebi sanırım
Bir de bazen çok hırslanıp kaşıyor damaklarını eline ne gelse içim gidiyor
Hayırlısıyla çıkarır inşallah
Bütün kardeşlerimizi öperiz selamlar bizden💓💓

28 Ağustos.. yaşına girecek..
İnanamıyorum.. aşırı duygulanıyorum
Sanki çok büyümüş olacak gibi, benim kızım daha küçücük falan diyorum🙈
Rabbim hep güzel günlerinizi göstersin güzel evlatlarımız 🌸🌸🌸
ervaaaa💞🤗
vera nın küçük arkadaşı selamlar sana da 🤩

Kızlar şu el arabası tarzındaki yürüteçlerden alıcam hala karar veremedim, tavsiye ettiğiniz var mi?
Resimdekini aldım ebebekte daha uygun. Oyuncaklarıyla oynuyor yürüme kısmı ilgisini çekmedi henüz

Eklentiler

• Screenshot_20200715-152727.jpg
    Screenshot_20200715-152727.jpg
    51,8 KB · Görüntüleme: 25
Resimdekini aldım ebebekte daha uygun. Oyuncaklarıyla oynuyor yürüme kısmı ilgisini çekmedi henüz
Güle güle kullansın minnak 🥰 Fazla para vermeye gerek yok sanki. Işıklı sesli fln. Ben bondigo aktivite masası aldım ona bayıldı mesela. Yürüteci daha sade alırım diyorum. Chicco’num yürüyünce konuşan durunca susan bir modeli var ama emin olamadım fiyat da yüksek olunca.

Kızlar selamm
Çok aktif yazamıyorum okuyamıyorum ama arada uğruyorum
Buranın yeri ayrı 🥰
Geçen gün aklıma geldi kızıma kek yaptım
Allahım nasıl mutlu oldum böyle bir alternatif bulduğuma , analık delilik misali 😂
Düşündüm ki yumurta yoğurt pekmez ana malzemelerin hepsini verebiliyorum , o zaman meyve vs ekleyerek bi deneyeyim dedim
Bir de 1yumurtadan yaptığım için fırına koymay üşendim az diye
Tencerede su kaynatıp fincan kek şeklinde yaptım
İyi ki öyle yapmışım buharla piştiği için pamuk gibi oldu yumuşacık
Ceviz havuç rendeledim, başka seferde yumuşamış muz vardı ikisi de çok güzel oldu
Tam buğday unu ile yaptım bir de
Tavsiye ederimm🤗
Ne iyi yapmışsın afiyet olsun miniğe🥰 Tarifini verebilir misin ben de denesem🙃 Yumurtanın tamamını mı kullandın yoksa sarısını mı?

Merhaba kızlar🙃 Sün piknik yapmak içim dışarı çöktük geldik bizimkinin uykuda saatleri değişti, bugün de gündüz uykusunu teke indirdi. Gündüz uykusunu teke indireniniz var mı bu dönem? Bana erken geldi. Acaba dünden sonra uyku düzeni bozulduğu için mi teke indi yoksa normal bir süreç midir?

Merhaba kızlar🙃 Sün piknik yapmak içim dışarı çöktük geldik bizimkinin uykuda saatleri değişti, bugün de gündüz uykusunu teke indirdi. Gündüz uykusunu teke indireniniz var mı bu dönem? Bana erken geldi. Acaba dünden sonra uyku düzeni bozulduğu için mi teke indi yoksa normal bir süreç midir?
benimki de bir kac kere gunde 1 kez uyudu ama su an 2 uykuya devam, yani seninki de o gunluk bisi olabilir.

canım bizimki de bir iki kez öyle yaptı sonra yine iki uykuya döndü. Diş çıkarıyordu gece sık uyandığı için sabah daha geç uyanınca uyku ileri kaymıştı, sonra düzeldi.

canım bizimki de bir iki kez öyle yaptı sonra yine iki uykuya döndü. Diş çıkarıyordu gece sık uyandığı için sabah daha geç uyanınca uyku ileri kaymıştı, sonra düzeldi.
Valla bi gün akşama kadar ev dışındaydık gündüz uykuları sapıttı.😐

Kızlar bu corona döneminde uzaktaki anneniz ya da kayınvalideniz bebeğinizi görmeye sevmeye geliyor mu yoksa tam izolasyon mu yaşıyorsunuz?

Kızlar bu corona döneminde uzaktaki anneniz ya da kayınvalideniz bebeğinizi görmeye sevmeye geliyor mu yoksa tam izolasyon mu yaşıyorsunuz?
Biz gittik mecburen esim 1 yildir memleketine gidememisti hastaliktir dogumdur..onun disinda evde izoleydik.orada da sosyal mesafeyi vs koruduk ama tabi cocugu sevdiler bir de bizimkilerde dikkat eden inssnlar eltim fln camasir suyuyula kafayi bulan bi tip o nedenle kısmen iyi hissettim..zaten köye ciktik bi kac gun insanlardn uzak yayla misali :) gülceyede cok iyi geldi kuzenleriyle olmak ama biz buyukler dikkatliydik..disarda gorenlerde dokunmadi sevmedi.. aile icinde iste :) onun disinda parka goturuyorum gülceyi arada uzaktan cocuklari izliyor onlara cirliyor falan..izole sayilmayiz ams cok dikkat ediyoruz..

Back