İyi akşamlar canımMerhaba canım bizim de üst disler çıktı çıkacak altta da 3 dişimiz var☺ Masallah ilk yürüyen bebiş seninki heralde bizimki kanepeye tutunarak yürüyor sadece alkışlar da yok ara ara bay bay yapiyo sadece
genelde 8 deSabah geç kalkıyorsa gece 1 i buluyordur. Sabah 6 da bir uyansın ve gündüz sadece 2 uyku yapsın gece 1 e kadar dayanıyor mu bak bakalım
canim ya biz de baya baya yürüme denemelerindeyiz artık bakalim ama henüz 2m deilSelam herkese
Hayırlı cumalar
Nasılsınız iyisiniz inşallah
Üst yan dişleri aynı anda çıkardı bizimki
Desteksiz ayağa kalkıyor artık
Ve en önemlisi tosbağam 2 metre kadar yürüyor
Sonunda düşüp kendini alkışlıyor yattığı yerden
Çok komik hallerdeyiz bir görseniz
Bizimki bi anne demedi yaİyi akşamlar canım
Size de maşallah dişler birer birer geliyor
Bizim altta 2 üstte 4 oldu
Vardır da yazan olmamış olabilir canım
Kızlar daha erken yürür
Benim kızım 10 ay 5 günlük yürüdü
Onun için bekliyordum bu günlerde belki erken yürür diyerek
Çok şükür gördük bu günleri
Karşısına geç gel gel yap sana doğru adım atmaya çalışacaktır küçük paşa
Bu bebeklerin işi belli olmuyo canım valla
Kimisinin dil gelişimi önde,
Kimisinin boyu kilosu önde
Kimisinin yürümesi
Bizimki de bi anne diyo misal
Evde aslan
Dışarda kuzu
Maşallah paşayaSelam herkese
Hayırlı cumalar
Nasılsınız iyisiniz inşallah
Üst yan dişleri aynı anda çıkardı bizimki
Desteksiz ayağa kalkıyor artık
Ve en önemlisi tosbağam 2 metre kadar yürüyor
Sonunda düşüp kendini alkışlıyor yattığı yerden
Çok komik hallerdeyiz bir görseniz
Bi anda mesafeyi uzatır annesi merak etmecanim ya biz de baya baya yürüme denemelerindeyiz artık bakalim ama henüz 2m deil
Ha ha yerim onu yaBizimki bi anne demedi yababa diyor dede bile diyor ana yok Anne oğlum anne diyorum şaşkın şaşkın yüzüme bakıp dede diyor
İyi bi iletişim kurmuşsunuz maşallahMaşallah paşayaBizimki desteksiz kalkamıyor henüz, koltuktan tutunarak ilerliyor Kedi gördü geçen onun çıkardığı sesi çıkarmaya çalıştı, kediler napıyor oğlum deyince o ince sesi çıkarıyor Geçen de arıları öğrettim vızzz sesiyle Arı napar deyince zzzz diyor, bi de köpek takliti var köpek şimdilik hayvanlar aleminden gidiyoruz Anası gibi hayvansever olsun
ay canım sorma ablası mülayim bir çocuktu bu kurtlu cıktı sürekli ne karıştırsam ne devirsem hangi dolabı cekmeceyi boşaltsam ağzıma ne atsam da annemin yüreğini hoplatsamBi anda mesafeyi uzatır annesi merak etme
Senin cimcime fena zaten
Herkesi sollar
Zaten sürekli kucağındayım, babama bile gitsem ağlıyorum, annem tuvalete bile gitse arkasından bakıp yaygara koparıyorum ama olsun yine de dedeeee dicem ben diyordurHa ha yerim onu ya
Mimik adam anne demeye gerek duymuyor demek ki
Ne de olsa annem yanımda
Konuşmadan da anlaşırız moduna girmiş
Dssss sesi tahmin ettiğim gibi “c” sesini çıkarma çalışmasıymış, cici diyor şimdiay o dönüp durma bizde de var alt degistirme ceromonysi yaşıyoruz resmen
ben külot bez hiç denemedim 5 numara goo.n kullaniyorum
Kablolara bayılıyorlar, şarj kablonu saklıyorum ve sonra bulamıyorumlimelemon ben hiç eğlenceli bi insan değilim
çak alkış falan
ablamız da hiç böyle şeyler öğretmiyor baya kendi halinde büyüyor
kimse yormuyor bişey öğretmek isteyen de yok
babamız bebek sevmiyor onu 2.de anladım
çok ilgilenmek istemiyor
özgür takılıyor
alkışı da sanırım fisher p. in köpeğinden öğrendi
hergün düzenli org basinda vakit geçiriyoruz
bazı günler gitar saatimiz varritim atma hareketleri yapiyor ama bi gün gitar tellerini eline alacak
kablolar favori ortamda terlik yok bilmiyorum o ne oldu
fiş leri ısırmak en büyük zevk
hayır a hala olumlu dönüş yok hatta gülüyor
Yaaaa süperBen de öğrettin çak ıBir de köpeklerin hızlı hızlı nefes almasını yaptım köpekler ne yapar deyince onu yapıyor
Bana kızınca ınneeee diye bağırıyorBiz de dsss sesi var ağlarken de annnidel del, dede, baba,mama diyo birseyi sevmiş ve heyecanlanmıssa da aahhmmm çok komikler
Maşallah kuzuyaYaaaa süperDoku hisset kitabındaki dokuları bir kez gösterdim şimdi minicik parmağıyla kendi gösteriyor, nasıl bir akıl küpü bunlar ya
bize de arkadaş getirmişti hediyeKablolara bayılıyorlar, şarj kablonu saklıyorum ve sonra bulamıyorumbondigo aktivite masası aldım onun başında baya oyalanıyor, org kısmı da var çok hoş bi şey Köpekçikten nasıl öğrendi ki, köpekçikli oyuncaklarımız var ama köpekçiğimiz yok
Olabilir onu hiç düşünmedim, hiç aklıma gelmedi. Köyümüzde tanıdığınız kişinin yumurtasını aldık onda sarı kustu. Sonra marketten organik aldık onda da hem sarı hem mukuslu kustu. İki ayrı yerden alınan yumurtada da aynısı olunca alerji mi acaba dedim.B Brcbrcbrc84
yumurta markası olabilir mi? normalde mlife veya raya kullaniyordum ya da benzer bi kaç marka daha
...
bizim burda yöresel ürün satan yerlerden birinden
aldik biz yiyorduk severek denk geldikçe ...
vera ya verdigimde mukuslu küstugunu farkettim
sonra baska bir yöresel geldi onda sorun olmadi ama yine de denetimli bir yer olsun diye bu markalara döndük korktuk açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?