Bugün artık sömestri tatiline girmiş bulunuyorum. Çok mutluyum umarım 2.dönem okullar açılır. Evde gercekten 3 cocukla canım cıktı.. 1 tane 1. Sınıf, 1 tane 5 yas 1 tane 1.5 yaş. Allahım sana geliyorum dediğim, olanlara terlik hatta mouse bile fırlattığım oldu. Ben ders yaparken 1.sınıf oğlum dersten kaçar, arada onu hemen kameramı kapatıp dersine oturturum. Tenefuslerde bebeği emziririm. Tenefuste bırbyandan 5 yasındaki in agzına muz tık, 1 e gideni tuvalete sok cok tutuyor, sonra tuvalete zor yetişiyor.. kameraya bakınca kapıda asılı havlu çarsaf farketip tenefuste ındurup katlarım.Bir yandan cocuklar uyuyunca ertesi günün etkinliklerini hazırla..gece yemek yap, gece banyo tuvalet temuzle. Ders esnasında yok ses gitti yok görüntü gitti, yok bağlantı gitti yok zoom beni attı cümlelerini saymıyorum bile..Derse baglantı veya eba zoom kaynaklı baglanamayınca hemen velisi arar yazar, hocam niye girmesiniz. Grubu okumadan beni arar.. Daha 5 dk olmamı ve haber verdıgım halde.. Gerçekten öğretmen bir anne olarak pestilim çıktı, üzerimden kamyon geçmiş gibi hissediyorum.. Gerçekten keşke bu yıl dopursaymışım dediğim çok oldu.. Ben okul açıkken daha az yoruluyormuşum.. 1.sınıf oğlumun pandemı zamanına denk gelmesi de cabası. Okumayı öğretmeni rehberliğinde biz öğrettik.. Okul kültürü oluşmadan çocuk ödevlere maruz kaldı... Artık yarını düşünmeden umarsızca 3 haftanın keyfini çukaracagım. İnşallah nolur 2.dönem okullar açılsın. ben okula gitmek istiyorum. Tüm öğrenciler de öyle. Artuk cocujlar derste annelerini şikayet edıyorlardı