Kitaplığa ayrı meleğe ayrı kalpler koyuyorumnobahari sen klozetten toplamışsın ben göklerden topadım çocuğu. Ocağın altını kapatıp gelmeye zirveye yolculuk yapmışEki Görüntüle 2716789
Ben aylar önce gece beslemesini kestim mükemmel bi rahatlık . Bence siz de bir an oncet kesin çünkü zaman geçtikçe daha da zorlaşacak. Allah kolaylık versin. Eşiniz evde ise ondan yardım alın bu konudaGece beslenmesini kesmiştim. Bir hafta annem baktı geceleri. Akşam 10da emziriyordjm en son. Sabah 5te ya da 6 7 gibi sabah emziriyordum. Gece saat başı uyanmayı bırakmıştı. Bir kere u yanıyordu. Bir de sabah acıkınca. Sonra annem grip oldu gelemedi o zamandan beri gece emzirmeye başladım ve gece saat başı uyanmalar sıklaştı. Perişan oldum. Hamile oldugum için meme ucu hassaslığı var ilk doğum yaptığım zamanki gibi acı çeke çeke emziriyorum. Anne olmak ne zor bir şeymişuykusuzluk beni bitirdi.
En son Eric Carle-Aç Tırtıl kitabını aldım, çok güzel bir kitap ilk sayfasında ay resmi var, her gördüğünde başlıyor aydede aydede söylenmeyeKitaplığa ayrı meleğe ayrı kalpler koyuyorumkitaplıksı evlerde büyüyen çocuklara da ayrıca çok üzülüyorum. Aramızda kitaplığı olmayan aileler varsa melekleriniz için büyük dezavantaj. Ekonomik şartlarınız elvermiyor olabilir . İkinci ellerde çok uygun kitaplıklar edinebilirsiniz. Kitap fuarlarında da çok uyguna kitaplar alabilirsiniz.
Yaşasın kitaplık olan evler
Ben de bir sürü kitap aldım kitaplığın alt raflarını ona tahsis ettim . Alt raflarda onun kitapları, resimli kartları ( meslekler, hayvanlar, araçlar...) . Babasının junior lourousso ansiklopedileride onun rafında:)En son Eric Carle-Aç Tırtıl kitabını aldım, çok güzel bir kitap ilk sayfasında ay resmi var, her gördüğünde başlıyor aydede aydede söylenmeye
İnşallah ya ben de çok sevsin istiyorum, sürekli ulaşabileceği yerlerde tutuyorum mutlaka mama sandalyesinde, odasında yerde bile bir kitap oluyor. Biraz inceliyo sonra sıkılıp yemeye başlıyo kitapları ama olsunBen de bir sürü kitap aldım kitaplığın alt raflarını ona tahsis ettim . Alt raflarda onun kitapları, resimli kartları ( meslekler, hayvanlar, araçlar...) . Babasının junior lourousso ansiklopedileride onun rafında:)
Kitaplardan birinde gözlüklü bi köstebek var , oğlumda gözlüklü ya onu çok seviyo. Kitabı eline alıyo sayfalarını çeviriyo ,okuyo gibi yapıyo biseyler söylüyo. Kitapları çok seviyo inşallah bu yoldan sapmaz.
Yaaa seninki ezelden Spider womannobahari sen klozetten toplamışsın ben göklerden topadım çocuğu. Ocağın altını kapatıp gelmeye zirveye yolculuk yapmışEki Görüntüle 2716789
Bu çok güzel bir kitap gerçekten BiksEn son Eric Carle-Aç Tırtıl kitabını aldım, çok güzel bir kitap ilk sayfasında ay resmi var, her gördüğünde başlıyor aydede aydede söylenmeye
Yaa ne demek güzel denk gelmiş ben de sevindimBu çok güzel bir kitap gerçekten Biksbiz büyük kızımla aylarca okuduk..3 yaşında bile hep yanındaydı, sonunda kaynımın kızı parçaladı kitabı yeniden almalıyım küçüğüm için de..ne güzel oldu, sayende hatırladım çok sağol
Bizde kitap,alınacak vs işine eşim bakıyor..onun da bi listesi vardı. Bakınayım da yazayım ben de burdan..bu ara indirimde diyordu birçok set içinYaa ne demek güzel denk gelmiş ben de sevindimtrendyolda geçenlerde bir kitabevinin beş al dört ödesini yakaladım aldım aklımdakileri. Peşinde olduğum iki kitap vardı ama kesinlikle stok yenilenmedi, bir tanesi ‘Paketiniz Var’ bir tanesi Remzi kitabevinden ‘Yaban Hayvanları’ çok güzeller ama bulamadım
İnşallah ya ben de çok sevsin istiyorum, sürekli ulaşabileceği yerlerde tutuyorum mutlaka mama sandalyesinde, odasında yerde bile bir kitap oluyor. Biraz inceliyo sonra sıkılıp yemeye başlıyo kitapları ama olsun
Benimki aylardır böyle çok yorgunum. Birde koltuklara tirmanmalar başladı. O kadar tehlikeli ki kafa üstü atlamaya kalkiyo. Sürekli tetikte olmak çok yorucu. Tirmanmasina izin vermesem aşırı aglio. Yürüyor mu senin bebeğin. Benimki henüz bağımsız yürümüyor. Bikac adım atio birakio kendini. Yuruse acaba ağlamalar yapismalar geçer mi diye Umut ediyorumBebeğim çok ağlamaya başladı. Mutfağı toplarken bacağıma yapışıp ağlıyor. Masada mama sandalyesinde otururken koluma yapışıp ağlıyor. Çok yoruluyorum. Çok hareketli, sürekli kafasında ya bir yeri şişiyor ya morarıyor. Sağlıkla sıhhatle büyütürüz inşallah
Galiba Cerrahpaşa tıp fakültesi olması lazım idrar yolu enfeksiyonu tesbit eden bez ürettiler. Aslında almak lazım ondan. Çocuk huysuz olunca bı tane takıp bakicaksin. Geçmiş olsunKızlar birkaç gün önce uykusuzluktan yakınmıştım, 1 yaş kontrolüne gittik biraz gecikmeli de olsa, Dr. Uyuyamıyor filan deyince ben çişi kokuyor mu dedi bilmiyorum dedim çiş gibi kokuyor işte iki aydır uykular çok kötü o kdr ateş vs.. olmadı neyse çiş tahlili yaptık sonuç israr yolu enfeksiyonuyarın antibiyotik başliycaz.. çok üzgünüm kim bilir ne kadar zamandır enfeksiyon varmış kuzumda siz de ihmal etmeyin..
Benim büyük oğlan çok morarirdi her yeri çok hareketliydi. Doktora gittik. Hastalığı anlatıyorum. Adam beni dinlemiyor. Burası nasıl morardı. Söylüyorum diğer yeri gösterio. Nasıl oldu. Orası nasıl oldu. Ters ters bakio falanEkin de walker almistim nasil becerdiyse yanagini vurdu, diger yanagini da sinek isirdi. Gorseniz evde dovuyoruz sanirsiniz.
Yürüyor, yürüdükten sonra daha da zor olmaya başladı. Benim ki de epeydir böyle. Sürekli mızmız. Kendi kendine oyalanmıyor asla. Tuvalete gitmek bile işgenceBenimki aylardır böyle çok yorgunum. Birde koltuklara tirmanmalar başladı. O kadar tehlikeli ki kafa üstü atlamaya kalkiyo. Sürekli tetikte olmak çok yorucu. Tirmanmasina izin vermesem aşırı aglio. Yürüyor mu senin bebeğin. Benimki henüz bağımsız yürümüyor. Bikac adım atio birakio kendini. Yuruse acaba ağlamalar yapismalar geçer mi diye Umut ediyorum
Katılıyorum :) maşallah bizde kitaplarla iç içe büyüyoruz, rafların birini kızıma hibe ettim bile :) hiç esirgemedim kitapları, aylardır hunharca kitaplıktan alıp alıp yerlere attı ve hevesini aldı. Artık asla alıp yerlere atma yok. İstediği kitabı -özellikle büyük boyutlu dergileri seviyor- alıyor ve resimlerini inceliyor uzun süre. Bayılıyorum o hallerineKitaplığa ayrı meleğe ayrı kalpler koyuyorumkitaplıksı evlerde büyüyen çocuklara da ayrıca çok üzülüyorum. Aramızda kitaplığı olmayan aileler varsa melekleriniz için büyük dezavantaj. Ekonomik şartlarınız elvermiyor olabilir . İkinci ellerde çok uygun kitaplıklar edinebilirsiniz. Kitap fuarlarında da çok uyguna kitaplar alabilirsiniz.
Yaşasın kitaplık olan evler
Düzelmez diyosunYürüyor, yürüdükten sonra daha da zor olmaya başladı. Benim ki de epeydir böyle. Sürekli mızmız. Kendi kendine oyalanmıyor asla. Tuvalete gitmek bile işgence
Benim ki yırtıyor kitapları malesef. Büyük oğlum bakar, incelerdi. Taa 1.5,2yaşında ki kitapları düzgünce duruyor. Bebek 2 kitabı yırttı bile. Bakması 10 saniye sürüyor sadeceKatılıyorum :) maşallah bizde kitaplarla iç içe büyüyoruz, rafların birini kızıma hibe ettim bile :) hiç esirgemedim kitapları, aylardır hunharca kitaplıktan alıp alıp yerlere attı ve hevesini aldı. Artık asla alıp yerlere atma yok. İstediği kitabı -özellikle büyük boyutlu dergileri seviyor- alıyor ve resimlerini inceliyor uzun süre. Bayılıyorum o hallerine
Yaa benimki iki tane porselen tabak kırdı. Tabak görünce direk Cat diye yere atıo. Kaza olmadan temizledik . Ama ödüm kopuo. Kitapla çok ilgisi yok. Hatta abisinin kitaplarını yakalarsa çok hirpaliyor. Kağıt yırtmak gibi bı zevki var.Benim ki yırtıyor kitapları malesef. Büyük oğlum bakar, incelerdi. Taa 1.5,2yaşında ki kitapları düzgünce duruyor. Bebek 2 kitabı yırttı bile. Bakması 10 saniye sürüyor sadece
Benimkinde çok yırttı ben esirgemedim, yı rta yırta hevesini aldı artık yırtmıyorBenim ki yırtıyor kitapları malesef. Büyük oğlum bakar, incelerdi. Taa 1.5,2yaşında ki kitapları düzgünce duruyor. Bebek 2 kitabı yırttı bile. Bakması 10 saniye sürüyor sadece