2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
nobahari sen klozetten toplamışsın ben göklerden topadım çocuğu. Ocağın altını kapatıp gelmeye zirveye yolculuk yapmışEki Görüntüle 2716789
Kitaplığa ayrı meleğe ayrı kalpler koyuyorum kitaplıksı evlerde büyüyen çocuklara da ayrıca çok üzülüyorum. Aramızda kitaplığı olmayan aileler varsa melekleriniz için büyük dezavantaj. Ekonomik şartlarınız elvermiyor olabilir . İkinci ellerde çok uygun kitaplıklar edinebilirsiniz. Kitap fuarlarında da çok uyguna kitaplar alabilirsiniz.
Yaşasın kitaplık olan evler

Gece beslenmesini kesmiştim. Bir hafta annem baktı geceleri. Akşam 10da emziriyordjm en son. Sabah 5te ya da 6 7 gibi sabah emziriyordum. Gece saat başı uyanmayı bırakmıştı. Bir kere u yanıyordu. Bir de sabah acıkınca. Sonra annem grip oldu gelemedi o zamandan beri gece emzirmeye başladım ve gece saat başı uyanmalar sıklaştı. Perişan oldum. Hamile oldugum için meme ucu hassaslığı var ilk doğum yaptığım zamanki gibi acı çeke çeke emziriyorum. Anne olmak ne zor bir şeymiş uykusuzluk beni bitirdi.

Ben aylar önce gece beslemesini kestim mükemmel bi rahatlık . Bence siz de bir an oncet kesin çünkü zaman geçtikçe daha da zorlaşacak. Allah kolaylık versin. Eşiniz evde ise ondan yardım alın bu konuda

En son Eric Carle-Aç Tırtıl kitabını aldım, çok güzel bir kitap ilk sayfasında ay resmi var, her gördüğünde başlıyor aydede aydede söylenmeye

En son Eric Carle-Aç Tırtıl kitabını aldım, çok güzel bir kitap ilk sayfasında ay resmi var, her gördüğünde başlıyor aydede aydede söylenmeye
Ben de bir sürü kitap aldım kitaplığın alt raflarını ona tahsis ettim . Alt raflarda onun kitapları, resimli kartları ( meslekler, hayvanlar, araçlar...) . Babasının junior lourousso ansiklopedileride onun rafında:)

Kitaplardan birinde gözlüklü bi köstebek var , oğlumda gözlüklü ya onu çok seviyo. Kitabı eline alıyo sayfalarını çeviriyo ,okuyo gibi yapıyo biseyler söylüyo . Kitapları çok seviyo inşallah bu yoldan sapmaz.

İnşallah ya ben de çok sevsin istiyorum, sürekli ulaşabileceği yerlerde tutuyorum mutlaka mama sandalyesinde, odasında yerde bile bir kitap oluyor. Biraz inceliyo sonra sıkılıp yemeye başlıyo kitapları ama olsun

Bu çok güzel bir kitap gerçekten Biks biz büyük kızımla aylarca okuduk..3 yaşında bile hep yanındaydı, sonunda kaynımın kızı parçaladı kitabı:/yeniden almalıyım küçüğüm için de..ne güzel oldu, sayende hatırladım çok sağol

Son düzenleme:
Yaa ne demek güzel denk gelmiş ben de sevindim trendyolda geçenlerde bir kitabevinin beş al dört ödesini yakaladım aldım aklımdakileri. Peşinde olduğum iki kitap vardı ama kesinlikle stok yenilenmedi, bir tanesi ‘Paketiniz Var’ bir tanesi Remzi kitabevinden ‘Yaban Hayvanları’ çok güzeller ama bulamadım

Bizde kitap,alınacak vs işine eşim bakıyor..onun da bi listesi vardı. Bakınayım da yazayım ben de burdan..bu ara indirimde diyordu birçok set için

Bizimki kitap bitince sinirleniyo bitmeyen kitap istiyoruz bizde de yerde kitap oluyo kesinlikle.altini değiştirirken ulasabiliyosa alıyo sayfaları çevirmeyen çalışıyo ,resimlere bakıyo çok kitap okurdum eskiden ve hep kitap okumayan biriyle evlenmem derdim şükür eşim de çok kitap okur . inşallah yavrumuz da kitapları sevecek sonrasında bana kalan bireysel yaşama becerisi konusunda desteklemek. Allah doğru yetistirebilmeyi nasip etsin tüm melekleeimizi
İnşallah ya ben de çok sevsin istiyorum, sürekli ulaşabileceği yerlerde tutuyorum mutlaka mama sandalyesinde, odasında yerde bile bir kitap oluyor. Biraz inceliyo sonra sıkılıp yemeye başlıyo kitapları ama olsun

Benimki aylardır böyle çok yorgunum. Birde koltuklara tirmanmalar başladı. O kadar tehlikeli ki kafa üstü atlamaya kalkiyo. Sürekli tetikte olmak çok yorucu. Tirmanmasina izin vermesem aşırı aglio. Yürüyor mu senin bebeğin. Benimki henüz bağımsız yürümüyor. Bikac adım atio birakio kendini. Yuruse acaba ağlamalar yapismalar geçer mi diye Umut ediyorum

Galiba Cerrahpaşa tıp fakültesi olması lazım idrar yolu enfeksiyonu tesbit eden bez ürettiler. Aslında almak lazım ondan. Çocuk huysuz olunca bı tane takıp bakicaksin. Geçmiş olsun

Ekin de walker almistim nasil becerdiyse yanagini vurdu, diger yanagini da sinek isirdi. Gorseniz evde dovuyoruz sanirsiniz.
Benim büyük oğlan çok morarirdi her yeri çok hareketliydi. Doktora gittik. Hastalığı anlatıyorum. Adam beni dinlemiyor. Burası nasıl morardı. Söylüyorum diğer yeri gösterio. Nasıl oldu. Orası nasıl oldu. Ters ters bakio falan sonra çaktım davayı hocam dedim. Bizim oğlan beş sene bekledikten sonra geldi. Biz onu başımızda taşıyoruz ama durmuyor yerinde çok hareketli ondan oluo dedim iyi tamam hmm falan yaptı.
Şimdi küçük oğlan abiden daha yaramaz hep yüzü çizik mor dolasio. Allah'tan şimdiki çocuk doktoru bizi taniyo yıllardır. İma yemiyoruz.

Yürüyor, yürüdükten sonra daha da zor olmaya başladı. Benim ki de epeydir böyle. Sürekli mızmız. Kendi kendine oyalanmıyor asla. Tuvalete gitmek bile işgence

Katılıyorum :) maşallah bizde kitaplarla iç içe büyüyoruz, rafların birini kızıma hibe ettim bile :) hiç esirgemedim kitapları, aylardır hunharca kitaplıktan alıp alıp yerlere attı ve hevesini aldı. Artık asla alıp yerlere atma yok. İstediği kitabı -özellikle büyük boyutlu dergileri seviyor- alıyor ve resimlerini inceliyor uzun süre. Bayılıyorum o hallerine

Eklentiler

• F6B52CB7-4E29-41AF-8407-D8637941BE3F.jpeg
    148 KB · Görüntüleme: 52
Yürüyor, yürüdükten sonra daha da zor olmaya başladı. Benim ki de epeydir böyle. Sürekli mızmız. Kendi kendine oyalanmıyor asla. Tuvalete gitmek bile işgence
Düzelmez diyosun doğduğundan beri zor bı bebekti . İlk dört ay falan aşırı gazliydi. Sonraki huysuzluklar hep dişe bağladık ama yok yani. İştahsızlık ta ayrı. İyiki sütüm var çok şükür. Yoksa nasıl doyurcaktim bilmiyorum.

Benim ki yırtıyor kitapları malesef. Büyük oğlum bakar, incelerdi. Taa 1.5,2yaşında ki kitapları düzgünce duruyor. Bebek 2 kitabı yırttı bile. Bakması 10 saniye sürüyor sadece

Benim ki yırtıyor kitapları malesef. Büyük oğlum bakar, incelerdi. Taa 1.5,2yaşında ki kitapları düzgünce duruyor. Bebek 2 kitabı yırttı bile. Bakması 10 saniye sürüyor sadece
Yaa benimki iki tane porselen tabak kırdı. Tabak görünce direk Cat diye yere atıo. Kaza olmadan temizledik . Ama ödüm kopuo. Kitapla çok ilgisi yok. Hatta abisinin kitaplarını yakalarsa çok hirpaliyor. Kağıt yırtmak gibi bı zevki var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…