2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bebeğim çok ağlamaya başladı. Mutfağı toplarken bacağıma yapışıp ağlıyor. Masada mama sandalyesinde otururken koluma yapışıp ağlıyor. Çok yoruluyorum. Çok hareketli, sürekli kafasında ya bir yeri şişiyor ya morarıyor. Sağlıkla sıhhatle büyütürüz inşallah

Diş çıkarma ishal yapar mı ama günde 4 kere gibi. 3 gündür böyle, Kvde kalıyorum bizimki fayanslara yatıyo parkelere bırakıyor kendini yerlerde soğuk . Karnını üşütmüş olabilir mi ateş vs yok ağzı salyalı

Kızlar bugün aşımızı olduk boyumuz 78 çıktı hangisi doğru ölçtü anlamadım doktorumuzda 75 çıkmıştı 5gun önce kilomuzda 10.600
Ölçmeden ölçmeye değişiyor sanırım. Hangisinin ölçerken daha doğru yaptığını düşünüyorsan onu baz al.

Benim oğlanın odasında boy ölçeri var. Onda takip ediyorum ben. 13 aylık 76 cm şu anda

Çok kötü bi psikoloji çok geçmiş olsun.
Ben Van depremini yaşamıştım. O da çok şiddetli bir depremdi..o zaman çocuğum yoktu, bu kadar yoğun bir kaygı da yaşamamıştım. depremde İzmir’de değildim ama travma sonrası bütün psikosomatik belirtileri yaşadım bir haftadır
Memlekette iyiye hiçbişey gitmiyor ki
Allah yardımcımız olsun gerçekten..

Kızlar yaaa, miniğimi gözden kaybolduğu 10 sn sonrası klozetin içinde buldum dün
O koridorla mutfak arasında git gel yaparken mutfak masasını sileyim dedim, normalde gözümün önünden ayırmıyorum. O saniyede klozete elindeki oyuncağı atıp, arkasından kendisi atlamış, ayakları suya batmış. Allah’tan ablasının oturağı vardı orda takılı kalmış. Cup cup oynuyordu suyla

Çok tehlikeli dönemdeler

Kızlar birkaç gün önce uykusuzluktan yakınmıştım, 1 yaş kontrolüne gittik biraz gecikmeli de olsa, Dr. Uyuyamıyor filan deyince ben çişi kokuyor mu dedi bilmiyorum dedim çiş gibi kokuyor işte iki aydır uykular çok kötü o kdr ateş vs.. olmadı neyse çiş tahlili yaptık sonuç israr yolu enfeksiyonu yarın antibiyotik başliycaz.. çok üzgünüm kim bilir ne kadar zamandır enfeksiyon varmış kuzumda siz de ihmal etmeyin..

Aglamalara ben de dayanamıyorum ya aglamasa o kadar kolay olacak ki günlerim

Diş çıkarma ishal yapar canım ama 3 günü aşıyorsa doktora götürmek gerekir diyo uzmanlar gerçi bizimki biraz daha uzun sürmüştü ben goturmemistim. Dediğin gibi soğuk almış da olabilir

Kızlar yaaa, miniğimi gözden kaybolduğu 10 sn sonrası klozetin içinde buldum dün
Ay geçenlerde bende bunu düşündüm ama biseyleri içine atar diye düşündüm kendini oraya sokar diye hiç düşünmedim aklıma çekmece kilitleri geldi onu takayım dedim. Belki sizlere de fikir olur

Canım eğer erkekse bebeğin hemen sünnet ettir. Ben de çok korkuyorum biraz huysuzlassa aklıma ilk gelen enfeksiyon oluyo.

Ekin de walker almistim nasil becerdiyse yanagini vurdu, diger yanagini da sinek isirdi. Gorseniz evde dovuyoruz sanirsiniz.
Ciddi şiddet mağduru gibi duruyo kuzucuk oğlum düşünce nefes alamıyo acısından . Şimdi bu meleği böyle görünce kötü oldum. Ne kadar gözümüzü üzerinden ayirmamaya çalışsak da oluyo işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…