2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Canım çok geçmiş olsun Allah bı daha yaşatmasın

Bizde kitap,alınacak vs işine eşim bakıyor..onun da bi listesi vardı. Bakınayım da yazayım ben de burdan..bu ara indirimde diyordu birçok set için
Biks Ketebe çocuk adında bi seri..şimdi bu geldi aklına:/ bizim eşyalar, kitaplar daha çok Tr’de biraz burda..Basaranisa insta hesabında önerdiği hareketli kitap seti vardı, onlar çok hoşuma gitmişti, son senemiz diye getirmedim ben Tr’de bıraktım..bir de şu aralar daha çok iri görseller içeren kitapları tercih ediyorum ben. Nesnelerin isimlerini öğrenmesi için.
şu kitap favorim

Eklentiler

• 31E2298F-E149-41EA-905B-ACD31B844EEC.jpeg
    115 KB · Görüntüleme: 64
Allah esirgesin. Çok büyük geçmiş olsun. D dgdln nasıl oldu kaza?

Hemen bakıciğim çok teşekkür ederim, nisayı ben de takip ediyorum çok da yazışıyoruz hatta çok tatlı birisi ama arada gözden kaçıyor tabi.. hatta yine onun tavsiyesi komşu komşu tekerleme kitabını bugün abartısı otuz kere okuduk

O kitabı büyük kızımla çok okuduk tüm yıl küçük yediği için öyle ince yaprakları, ona kalın kalın, dişine gelmeyecek kitapları sunuyorum şimdilik:)
Bak şu fotodaki kitaplarla da hala çok eğleniyoruz büyük kızımla bile..şimdi gözümüzü kapatıp, rastgele basıyoruz. Hangi hayvana bastığımızı söyleyip sonra o sesi çıkarıyoruz. Alttaki kitabı da “kız çiçeği kokluyor, çocuk burnunu tutmuş” diye söyleyip, aynı hareketi yapıp, ona tekrar ettirmeye çalışıyorum.

Eklentiler

• C31FA6BA-F347-418B-B327-6B742C8007A8.jpeg
    179,8 KB · Görüntüleme: 63
Gerçekten imkan olsa hepsini alasım var, Allah en kısa zamanda şu hastalığı bizlerden alsın götürsün inşallah, en çok istediğim beraber çocuk bölümü de bulunan kütüphanelere gidebilmek

Çok geçmiş olsun Allah korusun herkesi bende hamileyken kaza yapmıştım Rabbim evladını da sana bagislasin kaza olabiliyor ne kadar dikkat etsekte başa geleceği varsa insan neden nasıl anlamıyor bile

Cook geçmiş olsun Allah yasatmasin bidaha şükür ki iyisiniz

Allah esirgesin. Çok büyük geçmiş olsun. D dgdln nasıl oldu kaza?
Teşekkür ederim
Oturduğum yerde yollar çok virajlı cikabilecegin en yüksek hız 40 o kadar keskin virajlar var yolu da bozuk . Ön tekerlerin havasını sisirmeye gidiyodum baktım baya inmisler muhtemelen o yüzden oldu sonra direksiyon hakimiyetimi kaybettim uçurumdan düşmemek için dağ eteğinin yamacına doğru kırdım tek hatırladığım bu sonra gökyüzünü gördüm.

Oranın yollarını biliyorum:/ çok tehlikeli gerçekten. Allah esirgemiş. Çok geçmiş olsun.

Kizlar siiznkiler mama sandalyesinde oturuyor mu yemei yerken siz yedirirken.Deliricem,sinirden geberiyorum.Oturmuyolar.Hemen ayaga kalkiyolat.Su sita hatta mutfak tezgahinda yediriyorum.Yemek yedirmek iskenceye donustu

Kizlar siiznkiler mama sandalyesinde oturuyor mu yemei yerken siz yedirirken.Deliricem,sinirden geberiyorum.Oturmuyolar.Hemen ayaga kalkiyolat.Su sita hatta mutfak tezgahinda yediriyorum.Yemek yedirmek iskenceye donustu
Benim ki de kalkmak istiyor. Almazsam kolumu yakalayıp ağlıyor. Ayağa kalkıyor

Mama sandalyesinin kemerlerini bagliyorum. Mizirdansa da gormezden geliyorum. Oturuyor oyle. Yemek yeme konusu sikintiliama doktor o size uyacak, siz onunicin degisiklik yapmayin dedi.

Ayağı kalkıyor kemer takılı olup kalkamayinca ağlıyor kafasını sırt kısmına vuruyor.istedigin kadar aglayabilirsin kalkamazsin yemek bitmedi diyip dikkatini dağıtmak için bir iki kitap oyuncak veriyorum .bazen susup oturuyor bazen ağlıyor hiç oralı olmuyorum.
Böyle böyle isteklerini ağlayarak yaptırmayı öğreniyorlar işte

Günaydın kızlar, biz bir haftadan fazladır azı dişleri çekiyoruz dün biri patlamış ağzının ici ateş gibi . Ama kakası cok bozuldu günde 3 4 kıvamsız kaka yapiyo buna mukusta eklendi. Agzinin ici çok salyalı yuttuğu için olabilir mi yoksa başka birşey mi düşünmeliyim. Istahi da hic yok bisey geliyo sadece mama kahvaltı muz. Muz da toplamadi içini. Ne yapicam doktora gitmeli mı bu virüste pff. Alerji çıkar mı diş bu kadar bozar mı utanmasam kaka resmini aticam size

Her kakası yoğun sulu değil yani bi ikiniyo az az yapma şeklinde ama kirleniyor tabi bezi ben hemen degistiriyorum yavrum kızardı poposu yıkayıp silmekten

Cnm azi dişleri yapıyor ama bir doktora gitme şansın yokmu bazen mikronda alıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…