- 24 Nisan 2019
- 295
- 682
- 37
Canım çok geçmiş olsun Allah bı daha yaşatmasınİyi dilekleriniz tavsiyeleriniz için hepinize teşekkür ederim. Her gün defalarca dua ediyorum ve sonunda da " Allah im sen bizi senin yarattiklarinin şerrinden ve senin gazabından koru, senden yine ancak sana sığınırız" diye. Şükürler olsun ki dualarım kabul oldu ve öyle bir arabanın içinden burnumuz bile kanamadan nokta kadar cizigimiz olmadan çıktık. Olayı yaşadığından beri o anları kim bilir kaç defa daha yaşadım bilmiyorum. Bütün gece uyumadım. Yasasiklarimiza inanamıyorum. Eşim geldi sarıldım ve şuan sarilamiyo olabilirdim diye düşündüm. Oğlumu uyuttum benden başkasında uyumaz ,onu uyutamaya bilirdim.
Çok büyük umutlar taşımıyorum ama artık bu zor günlerin geçeceğine inanıyorum. Rabbim daha kötüsünü yaşatmasın
Bizde kitap,alınacak vs işine eşim bakıyor..onun da bi listesi vardı. Bakınayım da yazayım ben de burdan..bu ara indirimde diyordu birçok set için
Allah esirgesin. Çok büyük geçmiş olsun. D dgdln nasıl oldu kaza?Kızlar bugün çok büyük bi trafik kazası yaptım .bunu bana verilmiş ikinci bi şans olarak görüyorum. Arabanın içinde alt üst olurken tek düşündüğüm oğlumdu . Onun canı yanmasın ,ona bişey olmasın ..... Emniyet kemerim takiliydi , bebeğim de oto koltugundaydi şükürler olsun ki ikimizin de burnu kanamadan çıktık .aman arabada emniyet kemerini takmadan yol almayın Araba pert .aylar sonra eşime mecburen izin vermek zorunda kaldılar ,vermeyeceklerdi ama eşim ısrar etti inanabiliyo musunuz bu durumda bile izin vermeyecek olmaları çok sinir bozucu ama onu görmenin mutluluğunu bile yaşayamadım. Benim için çok zor bi gündü. Bu tramvayi bir süre atlatabilecegimi sanmıyorum. Sürekli arabanın içinde döndüğümüz an gözümün önüne geliyo. Ailemin haberi yok az önce konuştuk hiç bir şey olmamış gibi . Bana neden bugün hiç fotoğraf atmadigimi sordular. Sadece anlatmak istedim . Dua ederken beni katarsanız sevinirim. Allah kimseye yaşatmasın.
Hemen bakıciğim çok teşekkür ederim, nisayı ben de takip ediyorum çok da yazışıyoruz hatta çok tatlı birisi ama arada gözden kaçıyor tabi.. hatta yine onun tavsiyesi komşu komşu tekerleme kitabını bugün abartısı otuz kere okudukBiks Ketebe çocuk adında bi seri..şimdi bu geldi aklına:/ bizim eşyalar, kitaplar daha çok Tr’de biraz burda..Basaranisa insta hesabında önerdiği hareketli kitap seti vardı, onlar çok hoşuma gitmişti, son senemiz diye getirmedim ben Tr’de bıraktım..bir de şu aralar daha çok iri görseller içeren kitapları tercih ediyorum ben. Nesnelerin isimlerini öğrenmesi için.
şu kitap favorim
O kitabı büyük kızımla çok okuduk tüm yılHemen bakıciğim çok teşekkür ederim, nisayı ben de takip ediyorum çok da yazışıyoruz hatta çok tatlı birisi ama arada gözden kaçıyor tabi.. hatta yine onun tavsiyesi komşu komşu tekerleme kitabını bugün abartısı otuz kere okuduk
Gerçekten imkan olsa hepsini alasım var, Allah en kısa zamanda şu hastalığı bizlerden alsın götürsün inşallah, en çok istediğim beraber çocuk bölümü de bulunan kütüphanelere gidebilmekO kitabı büyük kızımla çok okuduk tüm yılküçük yediği için öyle ince yaprakları, ona kalın kalın, dişine gelmeyecek kitapları sunuyorum şimdilik:)
Bak şu fotodaki kitaplarla da hala çok eğleniyoruz büyük kızımla bile..şimdi gözümüzü kapatıp, rastgele basıyoruz. Hangi hayvana bastığımızı söyleyip sonra o sesi çıkarıyoruz.
İnşalllah biran evvel giderGerçekten imkan olsa hepsini alasım var, Allah en kısa zamanda şu hastalığı bizlerden alsın götürsün inşallah, en çok istediğim beraber çocuk bölümü de bulunan kütüphanelere gidebilmek
Çok geçmiş olsun Allah korusun herkesi bende hamileyken kaza yapmıştım Rabbim evladını da sana bagislasin kaza olabiliyor ne kadar dikkat etsekte başa geleceği varsa insan neden nasıl anlamıyor bileKızlar bugün çok büyük bi trafik kazası yaptım .bunu bana verilmiş ikinci bi şans olarak görüyorum. Arabanın içinde alt üst olurken tek düşündüğüm oğlumdu . Onun canı yanmasın ,ona bişey olmasın ..... Emniyet kemerim takiliydi , bebeğim de oto koltugundaydi şükürler olsun ki ikimizin de burnu kanamadan çıktık .aman arabada emniyet kemerini takmadan yol almayın Araba pert .aylar sonra eşime mecburen izin vermek zorunda kaldılar ,vermeyeceklerdi ama eşim ısrar etti inanabiliyo musunuz bu durumda bile izin vermeyecek olmaları çok sinir bozucu ama onu görmenin mutluluğunu bile yaşayamadım. Benim için çok zor bi gündü. Bu tramvayi bir süre atlatabilecegimi sanmıyorum. Sürekli arabanın içinde döndüğümüz an gözümün önüne geliyo. Ailemin haberi yok az önce konuştuk hiç bir şey olmamış gibi . Bana neden bugün hiç fotoğraf atmadigimi sordular. Sadece anlatmak istedim . Dua ederken beni katarsanız sevinirim. Allah kimseye yaşatmasın.
Cook geçmiş olsun Allah yasatmasin bidaha şükür ki iyisinizKızlar bugün çok büyük bi trafik kazası yaptım .bunu bana verilmiş ikinci bi şans olarak görüyorum. Arabanın içinde alt üst olurken tek düşündüğüm oğlumdu . Onun canı yanmasın ,ona bişey olmasın ..... Emniyet kemerim takiliydi , bebeğim de oto koltugundaydi şükürler olsun ki ikimizin de burnu kanamadan çıktık .aman arabada emniyet kemerini takmadan yol almayın Araba pert .aylar sonra eşime mecburen izin vermek zorunda kaldılar ,vermeyeceklerdi ama eşim ısrar etti inanabiliyo musunuz bu durumda bile izin vermeyecek olmaları çok sinir bozucu ama onu görmenin mutluluğunu bile yaşayamadım. Benim için çok zor bi gündü. Bu tramvayi bir süre atlatabilecegimi sanmıyorum. Sürekli arabanın içinde döndüğümüz an gözümün önüne geliyo. Ailemin haberi yok az önce konuştuk hiç bir şey olmamış gibi . Bana neden bugün hiç fotoğraf atmadigimi sordular. Sadece anlatmak istedim . Dua ederken beni katarsanız sevinirim. Allah kimseye yaşatmasın.
Teşekkür ederim
Oranın yollarını biliyorum:/ çok tehlikeli gerçekten. Allah esirgemiş. Çok geçmiş olsun.Teşekkür ederim
Oturduğum yerde yollar çok virajlı cikabilecegin en yüksek hız 40 o kadar keskin virajlar var yolu da bozuk . Ön tekerlerin havasını sisirmeye gidiyodum baktım baya inmisler muhtemelen o yüzden oldu sonra direksiyon hakimiyetimi kaybettim uçurumdan düşmemek için dağ eteğinin yamacına doğru kırdım tek hatırladığım bu sonra gökyüzünü gördüm.
Benim ki de kalkmak istiyor. Almazsam kolumu yakalayıp ağlıyor. Ayağa kalkıyorKizlar siiznkiler mama sandalyesinde oturuyor mu yemei yerken siz yedirirken.Deliricem,sinirden geberiyorum.Oturmuyolar.Hemen ayaga kalkiyolat.Su sita hatta mutfak tezgahinda yediriyorum.Yemek yedirmek iskenceye donustu
Mama sandalyesinin kemerlerini bagliyorum. Mizirdansa da gormezden geliyorum. Oturuyor oyle. Yemek yeme konusu sikintiliama doktor o size uyacak, siz onunicin degisiklik yapmayin dedi.Kizlar siiznkiler mama sandalyesinde oturuyor mu yemei yerken siz yedirirken.Deliricem,sinirden geberiyorum.Oturmuyolar.Hemen ayaga kalkiyolat.Su sita hatta mutfak tezgahinda yediriyorum.Yemek yedirmek iskenceye donustu
Yemek yedirmek her zaman o hissi uyandırıyor bendeKizlar siiznkiler mama sandalyesinde oturuyor mu yemei yerken siz yedirirken.Deliricem,sinirden geberiyorum.Oturmuyolar.Hemen ayaga kalkiyolat.Su sita hatta mutfak tezgahinda yediriyorum.Yemek yedirmek iskenceye donustu
Ayağı kalkıyor kemer takılı olup kalkamayinca ağlıyor kafasını sırt kısmına vuruyor.istedigin kadar aglayabilirsin kalkamazsin yemek bitmedi diyip dikkatini dağıtmak için bir iki kitap oyuncak veriyorum .bazen susup oturuyor bazen ağlıyor hiç oralı olmuyorum.Kizlar siiznkiler mama sandalyesinde oturuyor mu yemei yerken siz yedirirken.Deliricem,sinirden geberiyorum.Oturmuyolar.Hemen ayaga kalkiyolat.Su sita hatta mutfak tezgahinda yediriyorum.Yemek yedirmek iskenceye donustu
Her kakası yoğun sulu değil yani bi ikiniyo az az yapma şeklinde ama kirleniyor tabi bezi ben hemen degistiriyorum yavrum kızardı poposu yıkayıp silmektenGünaydın kızlar, biz bir haftadan fazladır azı dişleri çekiyoruz dün biri patlamış ağzının ici ateş gibi . Ama kakası cok bozuldu günde 3 4 kıvamsız kaka yapiyo buna mukusta eklendi. Agzinin ici çok salyalı yuttuğu için olabilir mi yoksa başka birşey mi düşünmeliyim. Istahi da hic yok bisey geliyo sadece mama kahvaltı muz. Muz da toplamadi içini. Ne yapicam doktora gitmeli mı bu virüste pff. Alerji çıkar mı diş bu kadar bozar mı utanmasam kaka resmini aticam size
Cnm azi dişleri yapıyor ama bir doktora gitme şansın yokmu bazen mikronda alıyorlarGünaydın kızlar, biz bir haftadan fazladır azı dişleri çekiyoruz dün biri patlamış ağzının ici ateş gibi . Ama kakası cok bozuldu günde 3 4 kıvamsız kaka yapiyo buna mukusta eklendi. Agzinin ici çok salyalı yuttuğu için olabilir mi yoksa başka birşey mi düşünmeliyim. Istahi da hic yok bisey geliyo sadece mama kahvaltı muz. Muz da toplamadi içini. Ne yapicam doktora gitmeli mı bu virüste pff. Alerji çıkar mı diş bu kadar bozar mı utanmasam kaka resmini aticam size
Cnm azi dişleri yapıyor ama bir doktora gitme şansın yokmu bazen mikronda