• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Başın sağolsun çok büyük sınavdan geçmişsin Allah sabırlar versin yakın bir zaman da olmadı demi inşallah bu bebeğine sağlıkla kavuşursun canım
Çok sağol canım dik durup kimseye belli etmesemde çok zor Allah kimseye yaşatmasın isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlat nasip etsin inşallah sonraki gebeliğimde gelişeme sıkıntısı yaşadım şimdi iğneler ilaçlar inşallah işe yarar

Maalesef yok, ikizlerim beş aylık erken doğumundan bir bebeğim beş gün yaşadı diğeri doğumda öldü iki bebeğimin mezarı var sadece onlarda hiç problem yoktu bir haftada doğum sancı oldu birdenbire sonra neden böyle gebelik yaşıyorum bilemiyorum herşey Allah'tan sizinde Allah Gönlünüze göre versin kimseye diyemiyorum bu olanları herkes ayrı konuşuyor insanı yoruyor canını sıkıyor burdan yazmak içimi rahatlatıyor
Allah yardımcınız olsun. Sabır versin. Kolay değildir.rabbim inşallah bu kez yardımcınız olur. Olumlu düşünmek güzel ama bu düşünce gücüyle olacak bişey değil. İnsan sonuca bi şekilde katlanıyor. Ama süreç çok yavaş işliyor sonucu hemen bilmek istiyor.bu da yıpratıyor...

Allah yardımcınız olsun. Sabır versin. Kolay değildir.rabbim inşallah bu kez yardımcınız olur. Olumlu düşünmek güzel ama bu düşünce gücüyle olacak bişey değil. İnsan sonuca bi şekilde katlanıyor. Ama süreç çok yavaş işliyor sonucu hemen bilmek istiyor.bu da yıpratıyor...
Amin çok teşekkürler yanımdaki insanlardan bu kadar güzel dualar duymuyorum çok sağolun sizede Rabbim hayırlısını sağlıkla nasip etsin hepimizin güzel hamilelikleri doğumları olur buradan paylaşırız inşallah

Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah içini ferah tut
hayırlısı. duymadık ama kalbinin attığını gördük. benim ilk bebeğim doğumdan 70 gün sonra vefat etti bu şekilde geriden gelmişti tabi ara hep açılmıştı onda eğer hep 1 hafta geri çıkarsa geliştiği ve sorun olmadığıni gösteriyor ama.

Yok kusmak iyi xaten hem rahatlıyorsun kasılmada bişe olmaz ilerleyen zamanlarda hapşurup öksürüdügünde bile kasıklasında agrı hissediyorsun ama normal öyle bi korunuyor ki bebek bi zararı olmuyor yani :)
Teşekkür ederim canım içim rahatladı:KK200:

Doktorum bugün güzel birşey söyledi. Özellikle ilk 8 haftaya yani yaratılış evresine biz müdahale edemiyoruz. Ben sizi burada pamuklarada sarsam sağlıklı bir oluşum değilse yapacak bişey yok...
Diğer taraftan sağlıklı bir oluşumda da siz onun kalbini durduramazsınız...

hayırlısı. duymadık ama kalbinin attığını gördük. benim ilk bebeğim doğumdan 70 gün sonra vefat etti bu şekilde geriden gelmişti tabi ara hep açılmıştı onda eğer hep 1 hafta geri çıkarsa geliştiği ve sorun olmadığıni gösteriyor ama.
Canımm çok üzüldüm Rabbim snaa yaşadığın acının mükafatını verir inşallah benim ikizlerimin biri beş gün yaşadı ve beş aylıktı senin daha da acı inan çok iyi anlıyorum seni Rabbim bu hamileliklerimizde sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inşallah

Canımm çok üzüldüm Rabbim snaa yaşadığın acının mükafatını verir inşallah benim ikizlerimin biri beş gün yaşadı ve beş aylıktı senin daha da acı inan çok iyi anlıyorum seni Rabbim bu hamileliklerimizde sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inşallah
amin İnşallah o zaman hamileyken doğumdan sonra yaşanacağını biliyorduk doktorlar her seferinde söylüyordu zaten kalbi tam gelişmemişti ve daha başka şeyler de vardı ama melek oldu gitti. senin yavruların da sana sefaatci olacaklar inşallah.

Doktorum bugün güzel birşey söyledi. Özellikle ilk 8 haftaya yani yaratılış evresine biz müdahale edemiyoruz. Ben sizi burada pamuklarada sarsam sağlıklı bir oluşum değilse yapacak bişey yok...
Diğer taraftan sağlıklı bir oluşumda da siz onun kalbini durduramazsınız...
Haklısın canım bende youubede bir doktordan dinledim sağlıklıkysa onu ne yapsam düşüremezmişiz öyle güzel tutunurmuş ama sağlıksızsa yaptığımız bir hata sadece onun düşmesini kolaylaştırır yani düşecektir zaten o yüzden kendinide suçlamamak lazım ilk haftalar hele ağır kaldırmak falan bebeğe zarar vermiyor çünkü çok küçük ileriki haftalar böyle hareketlerin sıkıntısı olabilir Rabbim öyle bir yaratmışki problem olunca vücut onu dışarı atıp vücudu yeni hamileliğe hazırlamak için hemen temizlemeye başlıyor. O yüzden tevekkül edip üzerinize düşeni yapıp Allah'a bırakıyoruz Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah

amin İnşallah o zaman hamileyken doğumdan sonra yaşanacağını biliyorduk doktorlar her seferinde söylüyordu zaten kalbi tam gelişmemişti ve daha başka şeyler de vardı ama melek oldu gitti. senin yavruların da sana sefaatci olacaklar inşallah.
İnşallah canım orda kavuşuruz hep bir yanımızda kalacaklar

Maalesef yok, ikizlerim beş aylık erken doğumundan bir bebeğim beş gün yaşadı diğeri doğumda öldü iki bebeğimin mezarı var sadece onlarda hiç problem yoktu bir haftada doğum sancı oldu birdenbire sonra neden böyle gebelik yaşıyorum bilemiyorum herşey Allah'tan sizinde Allah Gönlünüze göre versin kimseye diyemiyorum bu olanları herkes ayrı konuşuyor insanı yoruyor canını sıkıyor burdan yazmak içimi rahatlatıyor
Başın sağolsun çok zor gerçekten.Allah sabır versin. Onlar senin şefaatçin olacak Allah’ın izniyle. Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Biz elimizden geleni yapalım ilaç iğne doktor. Sonrası tevekkül. Evlilik dışı ne ilişkilerden ne bebekler oluyor düşürmek için neler yapıyorlar yine de düşmüyor. Allah yardımcımız olsun. Sabırla bekleyeceğiz Rabbim hepimize en güzelini en hayırlısını en iyisini verecek inşAllah.

Başın sağolsun çok zor gerçekten.Allah sabır versin. Onlar senin şefaatçin olacak Allah’ın izniyle. Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Biz elimizden geleni yapalım ilaç iğne doktor. Sonrası tevekkül. Evlilik dışı ne ilişkilerden ne bebekler oluyor düşürmek için neler yapıyorlar yine de düşmüyor. Allah yardımcımız olsun. Sabırla bekleyeceğiz Rabbim hepimize en güzelini en hayırlısını en iyisini verecek inşAllah.[/ Allah razı olsun canım

Evet canım doğru ya ablamlardayım hafta sonu için randevu almışlardı bana ama pek yararlı olmadı burdaki dr artık ist da gitmeyi düşünüyorum çok fazla kalabalıktı ve kese ölçümü bile yapmamış bu normalmi
Canm mrb sat ney senin cnm bende 5 haftaligim dr gittinmi keseyi falan gördünmü

Amin canım bende kimse bana cvp yazmıycak herhalde diyordum ara adet ağrısı gibi bi ağrı oluyor şiddetli değil hemen geçiyor normal mi sizlerde de oluyor mu
Canim benim normalde regl donemim cok sancili gecerdi. Gebe kalip adetim geciktigimde kanamam hic yoktu ama sanki regl gibi agrilarim oldu jatta bir hafta boyunca gece hep uyandim acidan tuvalete gittim eywah düştü diye ama cok sukur bir sorun olmadi bu ay donemim yine geldi ayni agrilarin daha hafifi yine var baskı gibi kasigimda. Oyuzden sıkıntı yapma canim yerlesiyor guzelce bebegin sana tutunuyor

Bende geçen haftya kdr günde 8 10 bardak içerdim .2 3 gündür midemi kötü yapıyor zorla 3 4 bardak içiyorum.İşin tuhaf tarafı vücut susuz kalınca bulantı daha fazla oluyormuş. Su da bulantı yapıyor ne yapacağız blmyorum. :KK43:
Doktor en az 2 litre diyor pipetle ic diyor yok neler denedim

Kızlar ben 5 + 4 te dr a gittim çok küçüktür daha istersen alttan bakalım dedi. Bence haftaya kadar bekle dedi. Bende baktırmadım. Kan tahlillerim yapıldı herşey sorunsuz çıktı. 6+6 da çağırdı yani önümüzdeki cuma. Kuruntu mu yapıyorum bilmiyorum ama ben hiç hamile değil gibiyim. Ne bulantı ne kusma ne ağrı hiç bişey yok. İlk hafta ağrım oldu şimdi oda yok. Kızımda bu zamanlar koku hassasiyetim vardı çok yorgundum. Şimdi sanki hiç hamile değilim gibi cuma günü olumsuz bişey duyıcam diye çok korkuyorum. Acaba boş gebelik falanmı diye kurmaya başladım. Erken öğrenmek hiç iyi olmuyormuş :110:

Back
X