• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Günaydın kızlar çok şükür kalp atisini duyduk bugün sizler nasılsınız
Gözünaydın darısı başımıza.
Bugün doktora gittim.keseyi gördük çok şükür 5+3 olması gerekiyordu ama 4+5 göründü. Doktor bunu önemsemedi. Bakalım hayırlısı ile haftaya kalp atışı için gideceğiz.3 ay önce kürtaj yaşadığım için tedirginim☹bu günün 4+5çıkması sorun değildir umarım

Gözünaydın . İlk haftalar geriden gelmeler çok önemli değil. Kaybınız için üzüldüm benim de 2 kaybım var. İnşAllah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza

Benimde 5+1 di pazarrsi ama kese 4+3 çıktı düşüğüm ve erken Doğumum var kese küçük ve aşağıd düşük tehlikesi var dedi yatış ve iğne ilaçlar verdi
Çok geçmiş olsun.

Sen kendi doktorunun yazdığı reçeteyi de götür .Ben kan sonuçlarımı ve kendi doktorumun yazdığı reçeteyi götrmştüm .Doktor da direk yazdı canım,sorun çıkarmadı.
Aa tamm öyle yapayım çok sevindim. Bu bile sıkıntı yazacak mı bir şey diyecek mi.
İlk defa yapıcam bu akşam acıyor mu acaba:)

Gözünaydın . İlk haftalar geriden gelmeler çok önemli değil. Kaybınız için üzüldüm benim de 2 kaybım var. İnşAllah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza

Çok geçmiş olsun.

Aa tamm öyle yapayım çok sevindim. Bu bile sıkıntı yazacak mı bir şey diyecek mi.
Çok teşekkür ederim

Kızlar bugün tekrar gittim dr 10.3 kesem zamanı için 4 haftalık gibi kesin belli değil dedi durduğu yer güzelmiş o diğer kese gibi oluşum içinde bence o kanama alanıdır ama tabi ikinci kesede olabilir bekliycez dedi kanama alanıysa kanamam mı olacak dedim yok dedi sizce nasıl kese boyutu haftasına göre sata göre 5 haftalık
masallah gayet guzel boyutu kesenin. benim sat ile 1 e 1 uyumlu. 5+6 da 15.5 mm kese. ona gore dusunursek seninki de cok guzel.

Amin canım bende kimse bana cvp yazmıycak herhalde diyordum ara adet ağrısı gibi bi ağrı oluyor şiddetli değil hemen geçiyor normal mi sizlerde de oluyor mu
agrilar normal. bende de var. alt karinda ve kasiklarda. eger cok siddetli agri ve kanama yoksa sorun yok demektir.

Kızlar dün sağlık ocağına gittim mide bulantısından Renne diye bi şurup verdi mide koruyucu, bu sabaha kadar gece iki kez kustum sabah d. Hastanesine gittim serum verdi doktor devam ederse yatış yapmamız lazım dedi . Benim için dua edin kızlar psikolojim alt üst oldu içtiğim suyu bile çıkarıyorum 1 haftada 3 kilo verdim.

masallah gayet guzel boyutu kesenin. benim sat ile 1 e 1 uyumlu. 5+6 da 15.5 mm kese. ona gore dusunursek seninki de cok guzel.

agrilar normal. bende de var. alt karinda ve kasiklarda. eger cok siddetli agri ve kanama yoksa sorun yok demektir.
Şiddetli değil canım çok şükür arada oluyor geçiyor çok şükür içim rahatladı benim kafama takılan bir diğer şey drun kese de olabilir kanama alanı da olabilir demesi ama beklemekten başka çare yok

Kesem aşağıda olduğu için ikimizinde aynı durum sanırım beş gün geri görünüyor seninde daha önce düşük olmuş muydu kusura bakma önceki mesajlarını pek bilmiyorum o yüzden soruyorum
Benim 7.haftada kalbi durdu. Sizin düşük mü oldu.benim kesenin yeri güzel dedi bir olumsuzluk görmüyorum dedi bakalım

Çok geçmiş olsun.

İnşallah hepimiz sağlıcakla kavuşuruz

masallah. devlette doktor yazmadan alamazsin canim.

benim 0.4 claxane igne ama oiyasada yok diye enox verdi. hastaneden rapor cikardilar. tek seferde 9 kutu alabiliyorum. her birinde 10adet var. hic fark odemedim.

Malesef fark diye biz para ödedik canım.Nasıl oluyor bu iş anlamadım.Her yerde değişiyor mu bu ilaç fiyatları ya.Bende clexan bulamadım oksapar kullanıyorum.

Çok geçmiş olsun.

Netten aç bir izle önce canım,nasıl yapıldğnı anlatan videolar var.Çok acımıyor ama o kdr dikkat etmeme rağmen karnım mosmor :(

Benim 7.haftada kalbi durdu. Sizin düşük mü oldu.benim kesenin yeri güzel dedi bir olumsuzluk görmüyorum dedi bakalım
Benim 5.hafta herşey normaldir kesede üç hafta sonra gittim yeniden maalesef 6.haftada kalmıştı gelişimi bir hafta daha bekledik ama gelişmedi doktor düşmesini bekle dedi bende kendim düşük yaptım bir kaç gün zaten düşecek diye bekledim ma ağrılı doğumdan beter sancılarla düşürdüm. İki ay sonrası yine bir gebelik olur gibi oldu ama beta hcg 10 günden 50'den 200'e anca yükseldi iğne ve ilaç vermişti beta yükselmeyince bıraktım ilaçları onuncu gün adet oldum şimdide böyle oldu inşallah güzel sağlıklı sonuçlanır

Kızlar benim bugün midem bulanmaya başladı sürekli gaz oluyo midemde ayva yedim iyi geldi bana rahatlattı birazda olsa deneyin sizde belki işe yarar hem bebek için de çok faydalıymış hamde mideyi az da olsa yatıstırıyor
Evet ayva benim de favorim siddetle tavsiye ederim mideyi bastırıyor mayhoşlugu da iyi geliyor

son adet tarinize göre hesaplamadi yani. nasıl hesapladı neden aciklar mısınız
Evet canim sat 7 kasimdi soyledim ama 19 kasimi baz aldi doktor yani ultrason oyle gosterdi fotografini verdi uzerindede 5 hafta 6 gunluk yaziyodu bende bisey demedim zaten doktorum da kontroldeydim 19-22 kasim arasi yumurtlama gunlerin kacirmayin demisti bu ay kesin olur umudunu yitirme demisti sukurler olsun dedigi gibide nasip etti rabbim
Benım gittiğim hastaneye göre çok uygunmuş
Nerdesin sen canim hangi hastane? bencede cok uygun geldi bana nuyuk ihtimak orda yaparim rabbim nasip ederse
MaşaAllah darısı bize.Karından mu duydu kalbi.Erkenden dıymuşsunuz ne güzel
Insallah canim seninde mutlu haberlerini bekliyoruz evet erken duyduk ben 7.hafta basi saniyordum daha 6 yeni olmus megerse hayirlisicanim
Çok sevindim canım.Valla benim son adet tarihime göre hesapladı doktorum.Bugün 5+6 yim bende.Günlerimiz aynı,bnimde 18 ağustos doğum görünüyor.Bende dün devlete gittm kese var yolk sac da var ama suan kalp atışı yok,haftaya tekrar gel dedi.İnşAllah bende haftaya kalp atışını duyarım canım.
Insallah haftaya duyarsin canim benimki gobekten cok az duyuldu doktor alttan bakti.Yolk sac ne canim anlamadim yuvarlak yuzuk gibi bisey gosterdi doktor o mu acaba yolk dediginiz hic duymadim valla :olamaz:
Senin sat kac peki annelerin akillarini karistiriyorlar allah allah ya herkesinkini bir duzenleyin yda he kadinin ovulasyonuna gore hesaplayin demi yani :63:

kızlar benim gibi yeni yıkanmış çamaşır kokusundan bile midesi bulanan var mı
oğlumun altını değiştirirken çok kötü oluyorum canımın çektiği şeyleri yiyebiliyorum yoksa yiyemiyorum .
Bende canim evdeki sigara kokusu gitsin diye perdeleri yikatmistim mahfoldum mahfoldum 2 gun evi havalandirdik buz kestik ama sukur koku gitti rahatladim ah halimize bin şükür ama zor bu bulanti ve koku mutfağa giremiyorum

Back
X